JOGI INFORMÁCIÓ

KÉRJÜK, HOGY AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS NE BÖNGÉSSZE A HONLAPOT VAGY A HONLAPHOZ KAPCSOLÓDÓ OLDALAKAT, AMENNYIBEN AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL TELJES MÉRTÉKBEN NEM ÉRT EGYET. AZ AGE-ATTRACTION.HU BÁRMELY OLDALÁNAK MEGNYITÁSÁVAL AZ ITT MEGADOTT FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERI EL.

Az age-attraction.hu weboldal a German Derma Concept Bt. kizárólagos tulajdonát képezi. A weboldalon közzétett bármely információ, legyen az akár szöveges vagy képes, kizárólag tájékoztató célt szolgál. German Derma Concept Bt. igyekszik az oldalon található információkat naprakészen tartani, azonban az esetleges elavult vagy téves információk, hiányosságok, pontatlanságok és elírások miatt cégünk nem vállal felelősséget. A German Derma Concept Bt. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa. A German Derma Concept Bt. nem tudja garantálni, hogy a weboldalhoz való hozzáférés minden esetben technikailag folyamatosan biztosított lesz, így kizárja az ebből fakadó felelősséget. A German Derma Concept Bt. nem vállal felelősséget azon honlapok tartalmáért, amelyekről hivatkozások segítségével jelen honlap elérhető, valamint azon honlapok tartalmáért sem, amelyek hivatkozások segítségével az age-attraction.hu oldalról érhetők el.

A German Derma Concept Bt. a weboldal tartalmának kizárólag személyes és nem kereskedelmi célú felhasználását, letöltését engedélyezi.

Az age-attraction.hu weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely az oldalon található szöveges vagy képi tartalom, ill. ezek elrendezése - különösen a képek, logók, szöveg(részlet)ek, valamint az oldal programozásához használt programkódok felhasználása tekintetében - a jogosult előzetes írásbeli hozzájárulásához kötött. A jogosulatlan felhasználás, sokszorosítás, másolás szerzői jogot sérthet. A weboldal bárki által szabadon látogatható, de bizonyos szolgáltatások regisztrációt igényelnek. A weboldalon történő regisztráció során mindenféle adatszolgáltatás önkéntes. A weboldal látogatója az oldal használata során a fenti feltételeket elfogadja, és az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A weboldal tartalmával és esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az
info[kukac]germandermaconcept[pont]hu címre küldheti!


Impresszum

A weboldalt üzemelteti: German Derma Concept Bt.
Cégjegyzékszám: 13-06-063084
Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Adószám: 20991643-2-13
Statisztikai számjel: 20991643-4645-117-13
Székhely: 2112 Veresegyház, Pázmány u. 26/a.
Email: info[kukac]germandermaconcept[pont]hu

A tárhelyszolgáltató adatai:

Hetzner Online GmbH
Industriestr. 25. 91710 Gunzenhausen, Németország
E-Mail: info@hetzner.de
Web: www.hetzner.de