Szuperkoncentrátum vagy szérum?

Most választ kaphatsz minden kérdésedre...

Sokszor halljuk ezt a kérdést, nálunk miért nincsenek szérumok?

Egyszerű a válasz: mert nálunk szuperkoncentrátumok vannak....

Miért az más? - szoktak visszakérdezni.

Igen. A  szuperkoncentrátum teljesen más.

Nézzük a részleteket:

A szuperkoncentrátumok nagyon magas dózisban tartalmaznak erőteljes összetevőket. A minőségi szuperkoncentrátum sokkal erősebb a szérumnál és mentes a bőrt terhelő adalékoktól: PEG-ek, parabének, paraffinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, mesterséges illatanyagok és állati nyersanyagok.
Magas minőségű hatóanyagok, vitaminok és igazoltan hatásos összetevőkből áll melyek a magas dózisnak köszönhetően, szembetűnő eredmények elérését teszik lehetővé, lassítják az öregedési folyamatokat, növelik a bőr rugalmasságát, feszesítenek.

A sikert támogató hatóanyagok:

- az Age Attraction szuperkoncentrátumok nagy mennyiségű mikromolekuláris hyaluronsavat tartalmaznak. Okkal hiszen nemcsak a látványos feltöltéshez van köze ennek a típusú hyaluronsavnak, hanem ez képes behatolni legjobban a bőr mélyebb rétegeibe így hatása nemcsak eredményes hanem tartós is. (Hyaluron 3)

- a nagy dózisú alma-őssejt hosszabbítja a bőr-őssejt élettartamát, védi vitalitását és ösztönzi a bőr őssejt újraképződését. A megnövelt mennyiségű stabil formulába zárt extra erős C-vitamin összetevőnk, friss kinézetről gondoskodik és a halványító hatáson kívül nyugtatja bőrt, kiegyenlíti a pigment állományt és regenerálja az aknés felületeket. (Youthing Eixir Supreme)

- az Argirelin  hatására tovább erősödik a ráncellenes hatóanyagok érvényesülése. Alapját képezi a szilárd kötőszöveti réteg kiépítésének, és a rugalmas irharéteg (kollagén mátrix) fenntartásának.

Az argirelin egy innovatív hatóanyag melynek nagyon jó a felszívódási képessége. Beépül az idegvégződésekbe, és csökkenti az ingerületet átvivő anyag (acetil-kolin) felszabadulását,így a mimikai izmok összehúzódási képességét, feszülését. Botox hatású összetevőnek is ismerik sokan, hiszen hatása hasonlít a botox hatáshoz, csak természetes úton dolgozik. Hatását erőteljesen kiegészíti a Parazsázsa koncentrátum. A két összetevő az Age Attraction egyik legerősebb szuperkoncentrátum párjában a Youthing Elixir Supreme és a Magic Wrinkle Stop együttes alkalmazásában jelentős dózisban megtalálható.

Az argirelin és a parazsázsa annak ellenére hogy megfelelő dózisban igen erőteljes ezáltal látványos hatású hatóanyag egyben két nagyon biztonságos összetevő is. Nem fordul elő irritáció,toxikus mellékhatás, így jól alkalmazható minden bőr számára.

Az argirelin hatásai:

- Csökkenti a már kialakult ráncokat, tompítja a mélyebbeket is.
- Botox hatás: ellazítja az izmokat, gátolja a barázdák kialakulását és azok elmélyülését
- Rendkívül jól regenerál, visszakapja a bőr vitalitását,rugalmasságát
 

Ha már az összetevők kapcsán ennyire belemélyedtünk érdemes lenne picit elkanyarodni a peptidek felé is hiszen ha ránckezelésről van szó a peptideknek nagyon sokat köszönhetünk.

A peptid nem más, mint aminosavakból felépülő rövid polimerek. Az aminosavak az élet építőkövei, nagyon kicsi molekulák. Az aminosavak össze tudnak kapcsolódni. Ha kettő kapcsolódik össze, az dipeptid, 3 már tripeptid, stb., és ha sok, akkor polipeptid. Ha legfeljebb 50 aminosav összekapcsolódásáról beszélünk, akkor peptidekről beszélünk. Ha 50-nél több, akkor fehérjéről beszélünk. A fehérjék nagyon nagyok is lehetnek, és rendelkezhetnek biológiai tulajdonságokkal, pl. a fehérjék a bőrnek és a hajnak is az elemei.

A peptidek a bőrben is megtalálhatóak, bár ezek nem ugyanazok a peptidek, mint amik a kozmetikumokba kerülnek. Ezek a természetben is előforduló peptidek irhában és felhámban található fehérjékből származnak, melyeket enzimek bontanak le. Ezek a fehérje fragmentumok számos funkciót látnak el a bőrben. Ezek szabályozzák a hormonális aktivitást, az immunválaszt ki- be kapcsolják, kommunikálnak a sejtek között, és aktiválják a sebgyógyulást. Talán a legegyszerűbb mód úgy gondolni a peptidekre, mint hírnökökre, akik hozzák-viszik az infókat a bőrsejtek között.

A kollagénnek egy természetes életciklusa van, mely végén elbomlik. Amikor elbomlik, akkor fehérje fragmentumokká alakulnak át. Néhány bőrsejtnek receptorai vannak ezekhez a peptidekhez, ami úgy működik, mint zár és a kulcsa. Amikor a peptidek elfordítják a zárat, arra késztetik a sejteket, hogy friss kollagént termeljenek. Amikor a kollagén elhasználódott és lebomlik, azok a kis törött darabok további kollagéntermelést idéznek elő ismét.

A probléma az, hogy ahogy a testünk öregszik, egyre kevésbé hatékony ez a folyamat.

A szuperkoncentrátumokban található peptidek egy olyan jelet küldenek, melyek felébresztik ezeket a sejteket, és beindítják a kollagéntermelést.

 

A szuperkoncentrátumokban alkalmazott főbb peptidek a jelző peptidek, kollagén-booster peptidek köréből kerülnek ki. 

Ezek a peptidek stimulálják a fibroblasztokat, hogy több kollagént, elasztint és más fehérjéket termeljenek. Ha stimuláljuk ezeket az állványzatként, tartószerkezetként funkcionáló fehérjéket, a bőr feszesebb és teltebb lesz.
 
Age Attraction erőteljes peptid koncentrátuma: Youth Wonder