Triplex Hyaluron

20 020 Ft

piaci ár

Igényelj egyedi BENEFIT kódot most!
BENEFIT ár: 16 680 Ft

Triplex Hyaluron

3 lépcsős hyaluronsav komplex


A Hyaluron 3 a legmagasabb koncentrációjú hyaluron szérumok közé tartozik a német kozmetikai piacon. 

Három különböző méretű hyaluront tartalmaz, amelyek a bőr különböző rétegeiben fejtik ki intenzív hidratáló és újjáépítő hatásukat.

A Hyaluron 3 a youneeq.de országos hyaluronsav versenyének győzteseként 2017-ben elnyerte a Németország legjobb hyaluronsava címet!


*** *** ***

KARÁCSONYI AJÁNLATUNK

Keresed még a tökéletes karácsonyi ajándékot? Lepd meg szeretteidet 2017 legjobb hyaluronsavával, ami új dimenziót nyit az otthoni szépségápolásban.

Rendelj meg két darabot most, és ajándékba küldünk hozzá két db. dekoratív, luxus kivitelezésű ajándéktáskát!

*** *** ***

 

A Hyaluron 3 szuperszérum 3% hyaluront tartalmaz - ami összehasonlításképpen a hatékony hyaluron átlagosan felhasznált hatóanyag koncentrátumának (ami a legtöbbször alig több mint 1%) a 3-szorosa. A Hyaluron 3 szuperkoncentrátum, egy újfajta 3-lépcsős hyaluron komplex-el a felső bőrrétegekben hidratáló hatású, a mélyebb bőrrétegekben pedig segíti a bőrt az újjáépítésben. Három különböző hyalurontípust tartalmaz, magas-, közepes- és nagy- méretű, mélyhatású mikro-molekuláris hyaluront. Az általunk használt hyaluron minősége biológiai forrásból származik. Biotechnológiailag előállított - tehát állati eredetű anyagoktól mentes és nem tartalmaz génmanipulált hyaluron anyagot (non-GMO).

 
ÖSSZETEVŐK: 
 
Sodium Hyaluronate: újfajta 3-lépcsős komplex, magas-, közepes- és nagy számú mikro molekuláris hyaluront tartalmaz, a felső bőrrétegekben hidratáló és stimuláló hatású, az alsóbb bőrrétegekben pedig segít az újjáépítésben és feszesíti a bőrt. A magas koncentrátumú mikro-molekuláris hyaluron mélyen bejut a bőrrétegek alá és belülről erősíti a bőrt.
 
Saccharide Isomerate: növényi eredetű összetevő, multi aktív hidratáló hatású
 
Phantenol Pro-Vitamin B5: serkentő, nedvességmegőrző és regeneráló hatású
 
 
LEGJOBB TELJESÍTMÉNY GARANCIA:
 
A kereskedelemben, illetve a gyógyszertárakban található legtöbb hyaluronsav tartalmú kozmetikai termék hatékony, ún. száraz összetevője alig több mint 0,1% - 1 % -ban tartalmaz hyaluront - mint hatékony hatóanyag koncentrátumot, az összes többi összetevőhöz képest. Aligha meglepő, hogy a hyaluron termékteszteken - mint például a 2014. szeptember 22.-i ”WDR piacszemlén: Hyaluron: Ráncölő vagy átverés?" tesztjén a megvizsgált termékeknél sem értek el kielégítő eredményeket a jelentések alapján - a bőr látható javulása szempontjából.
 
Miért olyan magas koncentrátumú az Age Attraction?

Az Age Attraction a Hyaluron 3 termékét kozmetikai használatra, a bőrbe való gépi bejuttatásra fejlesztette és a biotechnikai lehetőségek határáig elérhető legmagasabb anti-aging hatásra optimalizálta. A Hyaluron 3 szuperszérum továbbá nagy arányban tartalmaz különösen minőségi mikro-molekuláris hyaluront, amely eljut a mélyebb bőrrétegekig is és így segíti elő a sejtekben történő belső megkötést. A teszteredmények is kimutatták, hogy a Hyaluron 3 komplexben használt hatóanyag koncentrátum segítségével a hyaluron lassabban bomlik le. 
 
Optimális ár-hatóanyag arány

A Hyaluron 3 szuperszérum jelentősen nagyobb mértékű hatékony hatóanyag koncentrátumot tartalmaz az értékes hyaluronból, mint a legtöbb kozmetikai hyaluron termékek. A Hyaluron 3 szuperszérum készítményünkkel optimális ár-hatóanyag arányt kínálunk és garantálunk.
 
Legjobb-teljesítmény-garancia
 
Szeretnénk vevőinket biztosítani arról, hogy termékeink vásárlásával helyes döntést hozznak. A legjobb-teljesítmény-garanciánkkal szeretnénk biztosítani a legjobb ár-teljesítmény arányt.
 
A legjobb- teljesítmény-garanciánk úgy működik, hogy vevőinknek egy termékünk megvásárlásnál azonnal visszatérítjük a különbözeti árat készpénzben, vagy másik lehetőségként utalvány formájában, amennyiben egy másik terméket összehasonlítható minőségben (a hatékony hatóanyag koncentráció), jobb áron tud megvásárolni egy hivatalos értékesítési platformon, mint a nálunk megvásárolt termék.
 
A legjobb-teljesítmény-garanciánk a vásárlás utáni 4 hétig érvényes a következő megnevezett termékekre:
Hyaluron 3 szérum, Youthing Elixir Supreme, és az összes ampullánk.
 
Bizonyítékként elegendő, ha egy reklámanyag vagy igazolt bizonyíték (hatékony hatóanyag koncentrátummal) az összehasonlított termékkel együtt bemutatásra kerül.
 
Termék összehasonlítási példa: 
 
Éppen a neves gyártók nem adják meg vagy tartják vissza - talán érthető okokból - a felhasznált hatóanyag koncentrátumot. Tájékoztatásként bemutatunk két példát a hyaluron termékek összehasonlítására:
 
Példa 1:
Néhány gyártó a hyaluron felhasznált koncentrátumát így adja meg: ”10mg hyaluron 1ml oldatban" - ami a felhasznált hyaluron tartalom 1%-os  hatékony hatóanyag koncentrátumának felel meg.  Ha ugyanazt a a pénzt egy 30 ml-es üvegben található 1%-koncentrátumért adná ki, akkor ez a termék 50%-kal drágább lenne, mint a mi termékünk. Indoklás: A 1% száraz összetevő egy 30 ml-es üvegben 2% száraz összetevőnek felel meg egy 15 ml-es üvegben — a többi köztudottan víz. Egy 3%-os koncentrátumhoz képest a 30 ml / 1%-koncentrátumból még egy további fél üveggel hozzá kellene adni.
 
Példa 2:
Találhatóak olyan hyaluronsav tartalmú termékek, amiket "40% hyaluron gélnek” reklámoznak. Az oldat hyaluron tartalma rendszerint csak 1%. Ez az adat, pl. 10‰, legtöbbször a doboz hátoldalán található kisbetűvel feltüntetve. Tehát a felhasznált hyaluron hatékony hatóanyag koncentrátuma csak 0,4%. Ha megvásárol egy 0,4%-koncentrátumot egy 50 ml-es üvegben akkor ez a termék kb. 45%-kal lenne drágább, mint az általunk előállított Hyaluron 3 szuperszérum.
 
A fenti példák csak tájékoztatásként szolgálnak. A termékek összehasonlításához természetesen további összetevőket is figyelembe kell venni, mint például a teljes készítményt, a nyersanyagok minőségét, az értékes mikro-molekuláris hyaluron arányát, vagy a tárolást is. Tapasztalatunk szerint a legtöbb hyaluron készítmény - a Cosmeceutical termékek magas árkategóriájában vagy az orvosok által reklámozott orvosi kozmetikumok szegmensében - rendszerint alig tartalmaz több mint 0,5 - 1%-ot a hyaluron hatékony hatóanyag koncentrációjából.
 

HASZNÁLATA: Masszírozz megtisztított arcbőrödbe egy cseppet a HYALURON 3-ból. A leghatásosabb, ha YOUTHING ELIXIR SUPREME szuperkoncentrátummal vagy a MAGIC WRINKLE STOP vagy a YOUTH WONDER szérumunkkal együtt használod.
A tökéletes páros: HYALURON 3 és YOUTHING ELIXIR SUPREME - verhetetlen kombináció a bőröregedés ellen!

INCI:
aqua, sodium hyaluronate, saccharide isomerate, glycerin, panthenol, palmitoyl tripeptide-5, caprylyl glycol, caprylohydroxamic acid, sodium citrate, citric acid

BŐRT TERHELŐ VEGYI ANYAGOKTÓL MENTES TERMÉK: az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, szintetikus illatanyagok és állati nyersanyagok.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés: 15 ml
A termék ára tartalmazza az ÁFA-t!

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom