Youthing Elixir Supreme - megújult kiszerelésben!

24 990 Ft

piaci ár

Igényelj egyedi BENEFIT kódot most!
BENEFIT ár: 18 990 Ft

Youthing Elixir Supreme - megújult kiszerelésben!

Alma őssejt+argirelin elixír - megújult kiszerelésben!


Ez a szuperszérum ebben az összetételben jelenleg a legerősebb és legmagasabb koncentrátumú szérumunk.

A hatékony hatóanyagok közül ez a kozmetikai szemránckrém 15% C-vitamint, 10% alma-őssejtet és 10% argirelint egyesít magában. A legújabb szuperszérumunk egy igazi csodafegyver a fiatalos bőrképért. A magas C vitamin-, alma-őssejt- és ránctalanító hatású argirelin tartalmával jelenleg a legmagasabb koncentrátumú szérum a német kozmetikai piacon. 3-szoros hatása a C vitaminnak az alma-őssejtnek és az argirelinnek köszönhető, mely hatóanyagokat a termék extra magas koncentrációban tartalmazz. Használta során érezhető a bőr “feltöltődése”. A magas C-vitamintartalom egy új és nagyon stabil formulában jelenik meg, fontos eleme a pigmentációs zavarok kezelésének. A benne található hyaluronsav feltöltő anyagként segíti a bőrfeszesítést és friss megjelenést biztosít. Az alma-őssejt növeli a bőr őssejtjeinek élettartamát, segíti megtartani vitalitásukat, és azokat újraképződésre ösztönzi a bőr fiatalos megjelenéséhez. Az erőteljes peptidek (Acetyl Hexapeptide-8 és Palmitoyl Tripeptide-5) segítik a kollagén-szintézist a bőr szerkezetének fenntartásához.
 
ÖSSZETEVŐK: 
 
Ethyl Ascorbic Acid: stabil C-vitaminszármazék, friss megjelenést biztosít, antioxidáns, gyulladáscsökkentő és bőrfehérítő hatású.

Malus Domestica Fruit Cell Culture-Extract: alma őssejt-kultúra, óvja a bőr őssejtek élettartamát,  megelőzi a bőr öregedését és segít megőrizni a vitalitást.

Acetyl Hexapeptide-8: a legtisztább argirelin, jelzőpeptidként elnyomja a neurotranszmitterek izomsejtekbe történő átvitelét, nyugtató hatású és csökkenti a ráncképződést.

Palmitoyl Tripeptide-5: jelzőpeptid, stimulálja a kollagén-szintézist a kötőszöveti sejtekben és csökkenti a ráncokat 
 
 

LEGJOBB TELJESÍTMÉNY GARANCIA:

Szeretnénk vevőinket biztosítani arról, hogy termékeink vásárlásával helyes döntést hozznak. A legjobb-teljesítmény-garanciánkkal szeretnénk biztosítani a legjobb ár-teljesítmény arányt.

A legjobb- teljesítmény-garanciánk úgy működik, hogy vevőinknek egy termékünk megvásárlásnál azonnal visszatérítjük a különbözeti árat készpénzben, vagy másik lehetőségként utalvány formájában, amennyiben egy másik terméket összehasonlítható minőségben (a hatékony hatóanyag koncentráció), jobb áron tud megvásárolni egy hivatalos értékesítési platformon, mint a nálunk megvásárolt termék.

A legjobb-teljesítmény-garanciánk a vásárlás utáni 4 hétig érvényes a következő megnevezett termékekre:
Hyaluron 3 szérum, Youthing Elixir Supreme, és az összes ampullánk.

Bizonyítékként elegendő, ha egy reklámanyagot vagy igazolt bizonyítékot (hatékony hatóanyag koncentrátummal) az összehasonlított termékkel együtt bemutat.
 

HASZNÁLATA: Keverj össze ebből a finom elixírből egy kis adagot a Hyaluron 3-mal, vagy a szuperkocentrátumaink vagy krémeink egyikével és oszlasd szét a keveréket az arcodon. Az elixír más szérum és krém nélkül is alkalmazható. Kúraszerűen és folyamatosan is használható.

Tökéletes páros: Hyaluron 3 és Youthing Elixir – verhetetlen páros a bőröregedés ellen.
Szemkörnyék ránctalanító szérumaként illetve, agész arcra is használható. Nem irritál, nem könnyezik a szem a környékén történő használatkor.

INCI:
aqua, glycerin, ethyl ascorbic acid, saccharide isomerate, palmitoyl tripeptide-5, acetyl hexapeptide-8, malus domestica fruit cell culture extract, sodium carboxymethyl betaglucan, lecithin, caprylyl glycol, xanthan gum, sodium citrate, caprylohydroxamic acid, citric acid

BŐRT TERHELŐ VEGYI ANYAGOKTÓL MENTES TERMÉK: az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, szintetikus illatanyagok és állati nyersanyagok.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés: 15 ml
A termék ára tartalmazza az ÁFA-t!

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom