Wonder Pearls Nr.6

19 990 Ft

piaci ár

Igényelj egyedi BENEFIT kódot most!
BENEFIT ár: 15 990 Ft

Wonder Pearls Nr.6

Mediterrán bronzosító


Bronzos árnyékoló, a napbarnított mediterrán make-up hatásért.

A Wonder Pearls bronzosító természetességének lényege az, hogy harmonikusan egyesíti magában a bőrbarát jelleget és ugyanakkor természetes akadályt állít az ártalmas UV-sugarak ellen. Használatakor a finom vonalak és ráncok vizuálisan csökkennek, a bőr pigmentállományát optikailag kiegyenlíti, szép, homogén bőrképet biztosít, egész nap, tartós hatással. A sminkszabályok megfelelő alkalmazásával és a Mediterrán bronzosítóval, az arc vonalaidat finomíthatod, arc formád előnyeit kiemelheted vagy szükség esetén arcod vékonyíthatod. A problémás részekről (pl. túl nagy órr, túl széles arc) a megfelelő sminkszabály jó alkalmazásával a figyelmet optikailag elterelheted. 

VALÓDI GYÖNGYPOR:

A Wonder Pearls különlegessége a valódi gyöngypor alkalmazásában van. A tiszta gyöngypor nem csak a bőrt varázsolja széppé, hanem kiváló minőségű alapanyagként tápláló, védő és anti-aging ásványokkal is teli. 

JÓ HA TUDOD:

A púder alapú termékek felhordásakor nagyon fontos, hogy milyen az ecset. Minden púder más típusú ecsetet vagy felhordó eljárást igényel!  A Wonder Pearls gyöngypúder felhordásához kizárólag KABUKI ecset való! Szivaccsal, más ecsetfajtával ne próbálkozz, mert az eredmény nem valószínű, hogy megfelelő lesz. Ha nincs ilyen ecseted, a púdert se fogod tudni megfelelően használni.
(Rácz Dóra mesterkozmetikus, az ENCHANTER szépségszalon tulajdonosa, a Müncheni smink EB aranyérmese, 2013)

HASZNÁLATA: A bőrszínednek megfelelő púder egyenletes felvitele után, a kívánt területekre (orca, áll, orr, stb.), a sminkelési szabályok betartásával, hord fel a mediterrán bronzosítót. 

INCI:
ci 77891, mica, calzium, aluminium borosilicate, silica, silver oxide, zinc oxide, ci 77492, magnesiumstearate, ci 77491, ci 77499

BŐRT TERHELŐ VEGYI ANYAGOKTÓL MENTES TERMÉK: az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, szintetikus illatanyagok és állati nyersanyagok.

Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

Kiszerelés: 7g
A termék ára tartalmazza az ÁFA-t!

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom