Értékesítési feltételek – Általános Szerződési Feltételek

Minden olyan megrendelésre, amely az interneten keresztül, elektronikus formában jutott el a German Derma Concept Bt-hez (székhely: 2112 Veresegyház, Pázmány utca 26/a. Cégjegyzékszám.: 13-06-063084) ( továbbiakban: "Liftingshop.hu"), a jelen Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak. Az itt megállapított feltételek minden egyéb szerződés részét képezik. Megrendelése leadásával a megrendelő elismeri, hogy elolvasta, megértette és fenntartás nélkül elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket.

Regisztráció

A Liftingshop.hu webshopban történő regisztráció során Önnek biztosítania kell, hogy a kötelezően kitöltendő adatok a valóságnak megfeleljenek és hiánytalanok legyenek. Címének vagy egyéb adatainak változásakor, kérjük, késedelem nélkül értesítse a Liftingshop.hu-t úgy, hogy a megfelelő módosításokat elvégzi a személyes adatok oldalán, vagy kapcsolatba lép a Liftingshop.hu-val a +36 70 325 3812-es telefonszámon, vagy jelzi emailben az info[kukac]germandermaconcept[pont]hu címen.

Az Ön jelszava

A regisztráció során Önnek szükséges megadnia egy jelszót. Fontos, hogy jelszavát bizalmasan kezelje, és ne ossza meg másokkal. Jelszava használatáért és az így leadott megrendelésekért Önt teljes felelősség terheli még akkor is, ha az az Ön tudtán kívül történik. Amennyiben tudomására jut vagy úgy gondolja, hogy valaki megtudta, esetleg használta jelszavát, kérjük haladéktalanul értesítse a Liftingshop.hu-t.

1. Általános rendelkezések

1.1 A jelen rendelkezések kizárólag a German Derma Concept Bt. által üzemeltetett online webáruház (a továbbiakban: "Liftingshop.hu") részére átadott megrendelésekre vonatkoznak.

1.2 A Liftingshop.hu fenntartja magának a jogot, hogy jelen rendelkezéseket bármikor módosítsa vagy megváltoztassa.

2. Megrendelések

2.1 A megrendeléseket a következő módon lehet feladni:

Kiszállítást igénybe véve

- Postai úton: küldjön egy megrendelőlapot a 2112 Veresegyház, Pázmány u. 26/a címre

- Interneten: látogasson el a www.liftingshop.hu weboldalra

- Telefonon: hívja a +36 70 325 3812-es számot

2.3 A Liftingshop.hu jogosult a megrendelést visszautasítani, amennyiben a megrendelő korábbi számláit nem rendezte, vagy Liftingshop.hu megítélése szerint a számlák határidőre történő kiegyenlítése nem biztosított.

3. Szállítás

3.1 A Liftingshop.hu kizárólag Magyarország területén vállal kiszállítást. Liftingshop.hu a megrendelt termékeket a megrendelés kézhezvételét követő 2 (vidéki átvételi pontra történő kiszállítás esetén 3) munkanapon belül törekszik kiszállítani, azonban Liftingshop.hu a fenti határidőn belül történő kiszállításért nem vállal felelősséget.

A szállítási költségek a vevőt terhelik, melynek mértéke házhozszállítás esetén:

0-30.000 Ft értékű rendelés esetén 1.980 Ft,
30.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén 0 Ft

A fenti összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák, és a vételárral együtt kerülnek kiszámlázásra.

3.2 A minimum 30.000 Ft-ot elérő, internetes honlapunkon leadott rendelésének szállítási költségét a Liftingshop.hu átvállalja!

3.3 A vevő köteles gondoskodni az áru szabályszerű átvételéről. Annak érdekében, hogy a csomag a vevőhöz a kért időpontban megérkezzen, javasoljuk a munkahelyi cím megadását.

3.4 Az árunak a vevő illetve helyettes átvevő részére történő átadásával a termék elvesztésének és sérülésének minden kockázata a vevőre száll át.

3.5 Átmeneti készlethiányból adódóan előfordulhat, hogy Liftingshop.hu egyes termékekből időlegesen nem tud megrendelést teljesíteni. A Liftingshop.hu a fenti esetben jogosult arra, hogy a megrendeléseket részszállításokkal elégítse ki vagy a megrendelést későbbi időpontban teljesítse. Amennyiben a teljesítés határidőre történő teljesítése akadályba ütközik, a Liftingshop.hu munkanapokon és munkaidőben 8 órán belül értesíti a vevőt.

4. Szavatosság, az áru ellenőrzése

4.1 Hiányos vagy elmaradt szállítás esetén a Liftingshop.hu – a vevő választása szerint - vagy azonos értékű helyettesítő terméket szállít, vagy a vételárat jóváírja, illetve a már teljesített fizetés esetén 8 munkanapon belül visszatéríti.

4.2 Ha az átvett termék sérült vagy hiányos, akkor ezt a vevő 7 napon belül a számlaszám, a panasz rövid leírásának megadásával jogosult Liftingshop.hu felé jelezni. Liftingshop.hu a panaszokat 2 munkanapon belül kivizsgálja, és a vizsgálat eredményéről a vevőt értesíti. A fenti határidő elteltét követően reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A Vevő az árut az átvétellel egyidejűleg köteles megvizsgálni, és a kiszállított valamint a számlán feltüntetett termékek mennyiségét egyeztetni. Az átvétel során is észlelhető mennyiségi eltérésért a Liftingshop.hu nem vállal felelősséget.

5. Termékek visszaküldése

5.1 A Liftingshop.hu az áruk visszaküldését csak téves szállítás vagy a 4. pontnak megfelelően jelzett és jogos reklamáció esetén fogadja el. A termékeket azok eredeti csomagolásában kell visszaküldeni. Az áru szabályszerű visszaadása (visszaküldése) esetén a számlaösszeg a szállítási költségekkel együtt legkésőbb 30 napon belül a vevő számláján jóváírásra kerül. Az áru visszaküldésének költségét a vevőnek kell megelőlegeznie. Jogszerű visszaküldés esetén a költségeket a Liftingshop.hu utólag megtéríti.

6. Árak és számlázás

6.1 A termékek aktuális árait a fent megadott telefonszámon (+36 70 325 3812), illetve a liftingshop.hu honlapon lehet lekérni. Minden esetben a megrendelés feladásának napján hatályban lévő árak lesznek érvényesek.

6.2 Az általános forgalmi adót a számlákon külön fel kell tüntetni.

6.3 A megrendeléshez tartozó számlát a szállítmányhoz csatoljuk.

7. Fizetés

7.1 A vevő a kiszállított termékek ellenértékét készpénzben köteles kiegyenlíteni az átvétellel egyidejűleg.

7.2 A számla teljes kiegyenlítéséig valamennyi áru a Liftingshop.hu tulajdonában marad.

8. Adatvédelem

2018. május 25-én lépett hatályba az EU új rendelete, az Általános adatvédelmi rendelet. A Liftingshop.hu részletes adatvédelmi tájékoztatóját az alábbi linkre kattintva olvashatja el: Adatvédelmi tájékoztató (PDF)

9. Hatályos jog

A jelen rendelkezésekre a magyar jog az irányadó. Felek jelen jogviszonyból származó esetleges vitáik esetére – értékhatártól függően - kikötik a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességét.

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom