Nutrikozmetikum széria

A Nutrikozmetikum szériánkkal kidolgoztunk egy speciális anti-aging hatású kiegészítő sorozatot, amely a bőröd, hajon & testen észrevehető bőröregedés jeleire belsőleg van hatással. A nutrikozmetikumaink belülről kifelé fejtik ki hatásukat jelentősen emelve ezzel a külsőleg alkalmazott kozmetikumok hatásfokát.

Alexandra Kopold-Schütz, gyógynövényszakértőnk a  táplálék kiegészítőkkel kapcsolatok 20 éves tapasztalatai alapján bátran mondhatja, hogy tudja mi számít a megalkotás során és tudja, hogy mi adja a különbséget a kívánt hatás elérésében. Emellett nagy hangsúlyt fektet az egyes összetevők első osztályú minőségére, illetve a hatóanyagok biológiailag magas fokú hasznosíthatóságára, hogy azokat a test tényleg hasznosítani tudja. Döntő fontosságú a termékek megalkotásában, a hatóanyag komplexek összeállítása és a célszerűség. 

Az Age Attraction az alapanyagok magas minőségének és koncentrációjának, valamint a legmodernebb High-Tech hatóanyagoknak köszönhetően kiváló eredményeket ért el az utóbbi 10 évben többek között a szépségápolásban. A magas minőségi követelmények, a hatékony formulák és az újszerű hozzávalók segítségével a nurtikozmetikum szériával a Te szervezeted is maximálisan támogatni tudjuk az egészségmegőrzés területén.

Azonal felszívódó organikus olaj


Nyugtat és értékes hatóanyagokkal látja el a bőrt. Különösen ajánlott a nyak-dekoltázs-mell ápolásra valamint cukorbetegek részére és extra száraz bőrre.

Kiszerelés: 30 ml

Bio Oil: Spa Relax

Azonal felszívódó terápiás olaj


Élénkít és egyensúlyba hoz. Hangulatjavító hatású, pattanások hegesedésére, kezelésére, valamint az enyhe depressziós tünetek kezelésére is alkalmazható.

Kiszerelés: 30 ml

Bio Oil: Spa Balance

Hajkezelő extra erős koncetrátum


Hajhullásra és a haj növekedésének fokozására. Férfiak és nők számára is.

Kiszerelés: 30 ml

Hair Booster

Bőrfeszesítő & Body Contouring


Anti-cellulit koncentrátum és testápoló gél egyben. Magas koncentrátumú hatóanyag komplexszel táplál, feszesít, kontúroz.

Kiszerelés: 200 ml

Secret Smoothing Concentrate

100% vegán, növényi olajakból készített ajakbalzsam. 

Felszívódva, belülről kifelé hatva ápolja a legérzékenyebb ajkakat is.

Kiszerelés: 1 db

Vegán Ajakbalzsam

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom