Mystic Lashes szempillanövesztő szérum

24 850 Ft

piaci ár

Igényelj egyedi BENEFIT kódot most!
BENEFIT ár: 19 880 Ft

Mystic Lashes szempillanövesztő szérum

Álomszép, hosszú szempillák – természetesen!

A lélegzetelállító tekintet többé nem elérhetetlen álom: az Age Attraction megalkotott két egyedülállóan hatékony, új szempillaszérumot, amelyek lehetővé teszik a szempilláid gyors és természetes növekedését. Innovatív összetevőinek köszönhetően természetesen dússá és hosszúvá varázsolja pilláidat. Műszempillát viselőknek is ajánljuk, hiszen saját pilláid megerősítésével még szebbé és tartósabbá válnak műszempilláid.

Mystic Lashes – gyengéd természetesség
Szérumunkat rendkívül érzékeny bőrűek és kontaktlencsét viselők is maximális biztonsággal alkalmazhatják. A szempillák növekedése ezzel a szérummal kicsit hosszabb időt vesz igénybe, ám a végeredmény lélegzetelállító.

Mystic Lashes+  – intenzív hatékonyság
Alapszérumunkat a növekedést gyorsító hatóanyaggal egészítettük ki, hogy már napi egyszeri alkalmazással is intenzív és gyors hatást érhess el.
 

Gyönyörű, természetes szempillák és elbűvölő kisugárzás
A Mystic Lashes szérumok folyamatosan értékes tápanyagokkal látják el szempilláidat, amik elősegítik az egészséges és természetes növekedést. A hosszú, erős és sűrű szempillák pedig kihangsúlyozzák a szemeidet, és különleges, új kisugárzást biztosítanak számodra a hétköznapokban.*

* Viselkedéstanulmányaink alátámasztják, hogy a Mystic Lashes kúrán részt vett tesztalanyok vonzóbbnak és magabiztosabbnak érezték magukat az új, természetesen szép szempilláiknak köszönhetően.

A szempillaszérum hatékonysága egyénenként változó. Tapasztalataink alapján van, akinél különösen eredményesen fejti ki hatását, és a szempillák hossza akár a szemöldökig is nőhet. Azonban van, akinél a pillák növekedése ennél kisebb mértékű. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges idő is egyénenként változik. Mivel a szempillák lényegesen lassabban növekednek a hajunknál, így legalább 6 hetes rendszeres alkalmazás szükséges a látható eredmény eléréséhez (Mystic Lashes szérumnál napi 2, Mystic Lashes+ esetében napi 1 használat mellett).

Hogyan vigyem fel a szempillaszérumot?

A hatóanyagok optimális felszívódásához elengedhetetlen, hogy szempilláid teljes mértékben zsírmentesek és szárazak legyenek. A szérumot alapos tisztítás és sminkeltávolítás után (javasolt termékünk: Pure Face micellás arclemosó niacinamiddal) esténként egyszerűen vidd fel a felső szempillakoszorúra, mintha csak egy szemceruzát használnál.
 

Milyen gyakran kell használnom?

Legalább 6 hétig, napi 1-2 alkalommal ajánljuk a használatát, amely során már egy kis mennyiség is elegendő. Mikor a szempilláid elérték a kívánt hosszúságot, javasoljuk, hogy kétnaponta alkalmazd tovább a szérumot, hogy a szempillák megtarthassák hosszukat és sűrűségüket.
 

Meddig alkalmazzam a szérumot?

A szempillák természetes növekedési ciklusa miatt idővel az álomszép, új pillák is lecserélődnek. A tartósan dús és gyönyörű hatás fenntartásához javasoljuk, hogy a kúrát követően is rendszeresen alkalmazd a szérumot, ezzel támogatva és erősítve az újonnan kialakuló szempillákat.

INCI:
Mellékhatások és ellenjavallatok

Tesztjeink során egyetlen mellékhatás sem jelentkezett a szérum alkalmazása közben. Azonban a magas toleranciaértékek mellett sem teljesen kizárhatók esetleges allergiás reakciók. Javasoljuk, hogy az első használat előtt végezz tolerancia tesztet (lehetőség szerint a karhajlatban), hogy megvizsgáld, allergiás vagy-e valamelyik összetevőre. Amennyiben a szérum használata során kipirosodást, irritációt vagy bármilyen egyéb mellékhatást észlelsz, ne alkalmazd tovább a terméket.

Az alábbi esetekben nem javasoljuk a szérum alkamazását:

Várandósság és szoptatás, petefészek megbetegedés, rákos megbetegedés és kemoterápia, bőrbetegség (pl. neurodermitis), Panthenol, Biotin vagy a szérum bármelyik más hatóanyagával szembeni érzékenység esetén, továbbá gyermekek és fiatalkorúak számára.

Kiszerelés: 1 db
A termék ára tartalmazza az ÁFA-t!

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom