Krém koncentrátumok

Az Age Attraction lemond a „divatos összetevőkről“, amik csupán marketingcélokat szolgálnak. Az Age Attraction hatóanyag filozófia a tudomány és természet jól sikerült szimbiózisa. Szinte egyedülálló kozmetikumsorozatként egyesítik magukban az Age Attraction koncentrátumok az igazolhatóan hatékony és tudományosan bizonyított anti-aging hatású hatóanyagokat. Az aktuális kutatási irányzat határozza meg létjogosultságukat és a magas koncentrációjú növényi hatóanyag felhasználás az alapja az optimális hatékonyságuknak. 

Hó-algás luxus koncentrátum


Egy többéves fejlesztéssel készült egyedülálló hatóanyag komplex, ami a bőr sejtvédelmét, méregtelenítését szolgálja valamint a bőrsejtek élettartamát segít meghosszabbítani.

Kiszerelés: 50 ml

DIAMOND DREAM luxury cream

Nyak-dekoltázs koncentrátum 


Duplán hatásos két szabadalmaztatott multi aktív hatóanyag komplexet tartalmaz a bőr kontúrosabbá tételére és feszesítésére. A felhasznált feszesítő komplexek klinikailag bizonyítottan feszesebbé teszik a bőrt.

Kiszerelés: 50 ml

Dekolleté Lifting CONCENTRATE

ACE vitamin koncentrátum


Tökéletes ápolást nyújt a nap 24 órájában a bőröregedés látható jeleinek megelőzésére. Ez a krém kitűnően alkalmas a normál, kevert és a kipirosodásra hajlamos bőrre.

Kiszerelés: 50 ml

Youngernizer

24 órás hidratáló koncentrátum


Tökéletes hidratálókrém a száraz, érzékeny bőrre. A finom gyümölcs- és növényi kivonat, a vitaminok és akoenzim Q-10 kíméletesen ápolják és regenerálják a bőrt.

Kiszerelés: 50 ml

Fruit Cream

Extra gyors hatású ​lifting maszk


Felpezsdít és ragyogóvá varázsolja a fáradt bőrt. Erőteljes peptidek, hyaluronsav, lótuszvirág és uborka koncentrátumok gondoskodnak a sima és feszes bőrről.

Kiszerelés: 50 ml

Miracle Mask

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom