Lifting ELIXIR

23 990 Ft

piaci ár

Igényelj egyedi BENEFIT kódot most!
BENEFIT ár: 19 990 Ft

Lifting ELIXIR

Organikus Szilícium & DMAE - a feszesítő csoda

Ez nagy dózisú ampulla Elixír a szerves szilícium és a DMAE erejével azonnali feszesítő hatással segít csökkenteni a fáradtság és a ráncok jeleit.

Organikus Szilícium & DMAE - a feszesítő csoda

A Lifting Elixir Organic Silicea & DMAE egy kozmetikai mezoterápiából kifejlesztett recept. Az Organic Silicea & DMAE hatóanyag-komplex hatékony az öregedésgátló és lifting kezelésekben. Az Organic Silicea és DMAE aktív komplex észrevehetően simítja és feszesíti a bőrt, valamint védi a bőrt a szabad gyökökkel szemben.

A nagy dózisú feszesítő komplex a fiatalság forrásaként hat

Az Organic Silicea & DMAE egy erősen koncentrált ampulla elixír, amely azonnali feszesítő hatással segít csökkenteni a fáradtság és a ráncok jeleit.

Főbb hatóanyagok

Organic Silicea - A szerves szilícium erősíti a kötőszövetet és tartósan javítja a bőr megjelenését.

A DMAE, a B-vitamin kolin analógja, támogatja az elasztin és a kollagén rostok térhálósodását és hidratálja a bőrt. Endogén szerként nagyon jól tolerálható; elsősorban a kötőszövetet erősíti, küzd a megereszkedett bőr ellen és javítja annak rugalmasságát. A DMAE véd a szabad gyökök ellen is.

A DMAE (2-dimetilaminoetanol) feszesítő és ránctalanító hatású. Leküzdi az öregedés jeleit, különösen a feszesség elvesztését, és élettelivé, rugalmasabbá és rugalmasabbá teszi a bőrt.

Organikus Szilícium és DMAE - bizonyított hatékonyság

Az organikus szilícium -dioxidot és a DMAE-t mezoterápiás ampullának használjuk professzionális prekozmetológiai kezeléseinkben évek óta. A 2-dimetilaminoetanol (DMAE) hatékonyságát vizsgálatok igazolták. A "Gesellschaft für Dermopharmazie e. V." iránymutatása szerint a hatékony "a bőr öregedése elleni dermakozmetikumok" a DMAE-nek, a B-vitamin-kolin analógnak köszönhetik ígéretes hatásukat. Egy tanulmányban a három százalékos DMAE-készítmény alkalmazása az arcra 16 hét után a ráncok és periokuláris sötét elszíneződés, a nasolabialis redők csökkentésére, valamint a nyak bőrének feszesítésére mutatott rá. Ezek a hatások még a kéthetes használat szünet után sem csökkentek.

Organikus Szilícium és DMAE - mezoterápiás recept

Ampullás elixírünket, a Organic Silicea & DMAE -t a mezoterápiás ampulláink alapján fejlesztettük ki. Erősen koncentrált hatóanyag -komplexével az ampulla elixír a bőr feszesítésének és a kötőszövet feszesítésének speciális igényeit célozza meg. A vízbázisú készítmény optimális felszívódást biztosít a bőrbe, és ezáltal hatékonyságot biztosít a mélyebb bőrrétegekig.

Ampullás elixírjeink nem hasonlíthatók össze a hagyományos - többnyire egyszerű - ampullákkal. Ampullás elixírjeink a hatékony hatóanyagok valódi maximális koncentrátumai, és kiegészítő ellátásként szolgálnak a napi ápolási rutin szérumai alatt.

Organikus Szilícium és DMAE - különleges alkalmakra

Az Organic Silicea & DMAE olyan, mint egy villámgyors kúra a fáradt bőr ellen, az elixír fantasztikus smink alapként is különleges alkalmakra.

Hogyan használjuk a szerves Silicea DMAE elixírt

Az arc alapos megtisztítása után reggel és este pipettát töltünk a tenyérbe, és onnan óvatosan a bőrbe ütögetjük. Akkor ajánljuk egyik szérumunkat vagy bőrápoló krémünket.

Kinek alkalmas az Organic Silicea DMAE Elixir?

Az elixír nagyon jól tolerálható, és minden bőrtípusra alkalmas. Az elixír hosszú távú használatra készült mindenkinek, aki feszesebb bőrre vágyik. Minél tovább használják az emelő elixírt, annál feszesebb lesz a bőr.

A komplex feszesítő hatását nemcsak az arcon, hanem a karon, a hason és a lábakon is kifejti.

INCI:
AQUA, PENTYLENE GLYCOL, METHYLSILANOL MANNURONATE, METHYLPROPANEDIOL, DIMETHYL MEA, GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLOHYDROXAMIC ACID, CITRIC ACID

BŐRT TERHELŐ VEGYI ANYAGOKTÓL MENTES TERMÉK: az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, szintetikus illatanyagok és állati nyersanyagok.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés: 15 ml
A termék ára tartalmazza az ÁFA-t!

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom