Triplex Hyaluron

24 990 Ft

piaci ár

Igényelj egyedi BENEFIT kódot most!
BENEFIT ár: 19 990 Ft

Triplex Hyaluron

3 lépcsős hyaluronsav komplex


A Hyaluron 3 a legmagasabb koncentrációjú hyaluron szérumok közé tartozik a német kozmetikai piacon. 

Három különböző méretű hyaluront tartalmaz, amelyek a bőr különböző rétegeiben fejtik ki intenzív hidratáló és újjáépítő hatásukat.

A Hyaluron 3 a youneeq.de országos hyaluronsav versenyének győzteseként 2017-ben elnyerte a Németország legjobb hyaluronsava címet!

 

A Hyaluron 3 szuperszérum 3% hyaluront tartalmaz - ami összehasonlításképpen a hatékony hyaluron átlagosan felhasznált hatóanyag koncentrátumának (ami a legtöbbször alig több mint 1%) a 3-szorosa. A Hyaluron 3 szuperkoncentrátum, egy újfajta 3-lépcsős hyaluron komplex-el a felső bőrrétegekben hidratáló hatású, a mélyebb bőrrétegekben pedig segíti a bőrt az újjáépítésben. Három különböző hyalurontípust tartalmaz, magas-, közepes- és nagy- méretű, mélyhatású mikro-molekuláris hyaluront. Az általunk használt hyaluron minősége biológiai forrásból származik. Biotechnológiailag előállított - tehát állati eredetű anyagoktól mentes és nem tartalmaz génmanipulált hyaluron anyagot (non-GMO).

 
ÖSSZETEVŐK: 
 
Sodium Hyaluronate: újfajta 3-lépcsős komplex, magas-, közepes- és nagy számú mikro molekuláris hyaluront tartalmaz, a felső bőrrétegekben hidratáló és stimuláló hatású, az alsóbb bőrrétegekben pedig segít az újjáépítésben és feszesíti a bőrt. A magas koncentrátumú mikro-molekuláris hyaluron mélyen bejut a bőrrétegek alá és belülről erősíti a bőrt.
 
Saccharide Isomerate: növényi eredetű összetevő, multi aktív hidratáló hatású
 
Phantenol Pro-Vitamin B5: serkentő, nedvességmegőrző és regeneráló hatású
 
 
LEGJOBB TELJESÍTMÉNY GARANCIA:
 
A kereskedelemben, illetve a gyógyszertárakban található legtöbb hyaluronsav tartalmú kozmetikai termék hatékony, ún. száraz összetevője alig több mint 0,1% - 1 % -ban tartalmaz hyaluront - mint hatékony hatóanyag koncentrátumot, az összes többi összetevőhöz képest. Aligha meglepő, hogy a hyaluron termékteszteken - mint például a 2014. szeptember 22.-i ”WDR piacszemlén: Hyaluron: Ráncölő vagy átverés?" tesztjén a megvizsgált termékeknél sem értek el kielégítő eredményeket a jelentések alapján - a bőr látható javulása szempontjából.
 
Miért olyan magas koncentrátumú az Age Attraction?

Az Age Attraction a Hyaluron 3 termékét kozmetikai használatra, a bőrbe való gépi bejuttatásra fejlesztette és a biotechnikai lehetőségek határáig elérhető legmagasabb anti-aging hatásra optimalizálta. A Hyaluron 3 szuperszérum továbbá nagy arányban tartalmaz különösen minőségi mikro-molekuláris hyaluront, amely eljut a mélyebb bőrrétegekig is és így segíti elő a sejtekben történő belső megkötést. A teszteredmények is kimutatták, hogy a Hyaluron 3 komplexben használt hatóanyag koncentrátum segítségével a hyaluron lassabban bomlik le. 
 
Optimális ár-hatóanyag arány

A Hyaluron 3 szuperszérum jelentősen nagyobb mértékű hatékony hatóanyag koncentrátumot tartalmaz az értékes hyaluronból, mint a legtöbb kozmetikai hyaluron termékek. A Hyaluron 3 szuperszérum készítményünkkel optimális ár-hatóanyag arányt kínálunk és garantálunk.
 
Legjobb-teljesítmény-garancia
 
Szeretnénk vevőinket biztosítani arról, hogy termékeink vásárlásával helyes döntést hozznak. A legjobb-teljesítmény-garanciánkkal szeretnénk biztosítani a legjobb ár-teljesítmény arányt.
 
A legjobb- teljesítmény-garanciánk úgy működik, hogy vevőinknek egy termékünk megvásárlásnál azonnal visszatérítjük a különbözeti árat készpénzben, vagy másik lehetőségként utalvány formájában, amennyiben egy másik terméket összehasonlítható minőségben (a hatékony hatóanyag koncentráció), jobb áron tud megvásárolni egy hivatalos értékesítési platformon, mint a nálunk megvásárolt termék.
 
A legjobb-teljesítmény-garanciánk a vásárlás utáni 4 hétig érvényes a következő megnevezett termékekre:
Hyaluron 3 szérum, Youthing Elixir Supreme, és az összes ampullánk.
 
Bizonyítékként elegendő, ha egy reklámanyag vagy igazolt bizonyíték (hatékony hatóanyag koncentrátummal) az összehasonlított termékkel együtt bemutatásra kerül.
 
Termék összehasonlítási példa: 
 
Éppen a neves gyártók nem adják meg vagy tartják vissza - talán érthető okokból - a felhasznált hatóanyag koncentrátumot. Tájékoztatásként bemutatunk két példát a hyaluron termékek összehasonlítására:
 
Példa 1:
Néhány gyártó a hyaluron felhasznált koncentrátumát így adja meg: ”10mg hyaluron 1ml oldatban" - ami a felhasznált hyaluron tartalom 1%-os  hatékony hatóanyag koncentrátumának felel meg.  Ha ugyanazt a a pénzt egy 30 ml-es üvegben található 1%-koncentrátumért adná ki, akkor ez a termék 50%-kal drágább lenne, mint a mi termékünk. Indoklás: A 1% száraz összetevő egy 30 ml-es üvegben 2% száraz összetevőnek felel meg egy 15 ml-es üvegben — a többi köztudottan víz. Egy 3%-os koncentrátumhoz képest a 30 ml / 1%-koncentrátumból még egy további fél üveggel hozzá kellene adni.
 
Példa 2:
Találhatóak olyan hyaluronsav tartalmú termékek, amiket "40% hyaluron gélnek” reklámoznak. Az oldat hyaluron tartalma rendszerint csak 1%. Ez az adat, pl. 10‰, legtöbbször a doboz hátoldalán található kisbetűvel feltüntetve. Tehát a felhasznált hyaluron hatékony hatóanyag koncentrátuma csak 0,4%. Ha megvásárol egy 0,4%-koncentrátumot egy 50 ml-es üvegben akkor ez a termék kb. 45%-kal lenne drágább, mint az általunk előállított Hyaluron 3 szuperszérum.
 
A fenti példák csak tájékoztatásként szolgálnak. A termékek összehasonlításához természetesen további összetevőket is figyelembe kell venni, mint például a teljes készítményt, a nyersanyagok minőségét, az értékes mikro-molekuláris hyaluron arányát, vagy a tárolást is. Tapasztalatunk szerint a legtöbb hyaluron készítmény - a Cosmeceutical termékek magas árkategóriájában vagy az orvosok által reklámozott orvosi kozmetikumok szegmensében - rendszerint alig tartalmaz több mint 0,5 - 1%-ot a hyaluron hatékony hatóanyag koncentrációjából.
 

HASZNÁLATA: Masszírozz megtisztított arcbőrödbe egy cseppet a HYALURON 3-ból. A leghatásosabb, ha YOUTHING ELIXIR SUPREME szuperkoncentrátummal vagy a MAGIC WRINKLE STOP vagy a YOUTH WONDER szérumunkkal együtt használod.
A tökéletes páros: HYALURON 3 és YOUTHING ELIXIR SUPREME - verhetetlen kombináció a bőröregedés ellen!

INCI:
aqua, sodium hyaluronate, saccharide isomerate, glycerin, panthenol, palmitoyl tripeptide-5, caprylyl glycol, caprylohydroxamic acid, sodium citrate, citric acid

BŐRT TERHELŐ VEGYI ANYAGOKTÓL MENTES TERMÉK: az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, szintetikus illatanyagok és állati nyersanyagok.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés: 15 ml
A termék ára tartalmazza az ÁFA-t!

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom