Hyaluron 3

24 990 Ft

piaci ár

Igényelj egyedi BENEFIT kódot most!
BENEFIT ár: 19 990 Ft

Hyaluron 3

3 lépcsős hyaluronsav komplex - Triplex hyakuron

A Hyaluron 3 a legmagasabb koncentrációjú hyaluron szérumok közé tartozik a német kozmetikai piacon. 

Három különböző méretű hyaluront tartalmaz, amelyek a bőr különböző rétegeiben fejtik ki intenzív hidratáló és újjáépítő hatásukat.

A Hyaluron 3 a youneeq.de országos hyaluronsav versenyének győzteseként 2017-ben elnyerte a Németország legjobb hyaluronsava címet!

A Hyaluron 3 szuperszérum 3% hyaluront tartalmaz - ami összehasonlításképpen a hatékony hyaluron átlagosan felhasznált hatóanyag koncentrátumának (ami a legtöbbször alig több mint 1%) a 3-szorosa. A Hyaluron 3 szuperkoncentrátum, egy újfajta 3-lépcsős hyaluron komplex-el a felső bőrrétegekben hidratáló hatású, a mélyebb bőrrétegekben pedig segíti a bőrt az újjáépítésben. Három különböző hyalurontípust tartalmaz, magas-, közepes- és nagy- méretű, mélyhatású mikro-molekuláris hyaluront. Az általunk használt hyaluron minősége biológiai forrásból származik. Biotechnológiailag előállított - tehát állati eredetű anyagoktól mentes és nem tartalmaz génmanipulált hyaluron anyagot (non-GMO).

FŐBB ÖSSZETEVŐK:
 
Sodium Hyaluronate: újfajta 3-lépcsős komplex, magas-, közepes- és nagy számú mikro molekuláris hyaluront tartalmaz, a felső bőrrétegekben hidratáló és stimuláló hatású, az alsóbb bőrrétegekben pedig segít az újjáépítésben és feszesíti a bőrt. A magas koncentrátumú mikro-molekuláris hyaluron mélyen bejut a bőrrétegek alá és belülről erősíti a bőrt.
 
Saccharide Isomerate: növényi eredetű összetevő, multi aktív hidratáló hatású
 
Phantenol Pro-Vitamin B5: serkentő, nedvességmegőrző és regeneráló hatású
 
Tudtad?
 
A kereskedelemben, illetve a gyógyszertárakban található legtöbb hyaluronsav tartalmú kozmetikai termék hatékony, ún. száraz összetevője alig több mint 0,1% - 1 % -ban tartalmaz hyaluront - mint hatékony hatóanyag koncentrátumot, az összes többi összetevőhöz képest. Aligha meglepő, hogy a hyaluron termékteszteken - mint például a 2014. szeptember 22.-i ”WDR piacszemlén: Hyaluron: Ráncölő vagy átverés?" tesztjén a megvizsgált termékeknél sem értek el kielégítő eredményeket a jelentések alapján - a bőr látható javulása szempontjából.
 
Miért olyan magas koncentrátumú az Age Attraction?

Az Age Attraction a Hyaluron 3 termékét kozmetikai használatra, a bőrbe való gépi bejuttatásra fejlesztette és a biotechnikai lehetőségek határáig elérhető legmagasabb anti-aging hatásra optimalizálta. A Hyaluron 3 szuperszérum továbbá nagy arányban tartalmaz különösen minőségi mikro-molekuláris hyaluront, amely eljut a mélyebb bőrrétegekig is és így segíti elő a sejtekben történő belső megkötést. A teszteredmények is kimutatták, hogy a Hyaluron 3 komplexben használt hatóanyag koncentrátum segítségével a hyaluron lassabban bomlik le. 
 
Optimális ár-hatóanyag arány

A Hyaluron 3 szuperszérum jelentősen nagyobb mértékű hatékony hatóanyag koncentrátumot tartalmaz az értékes hyaluronból, mint a legtöbb kozmetikai hyaluron termékek. A Hyaluron 3 szuperszérum készítményünkkel optimális ár-hatóanyag arányt kínálunk és garantálunk.

HASZNÁLATA: Masszírozz megtisztított arcbőrödbe egy nyomatot a HYALURON 3-ból. A leghatásosabb, ha YOUTHING ELIXIR SUPREME szuperkoncentrátummal vagy a MAGIC WRINKLE STOP vagy a YOUTH WONDER szérumunkkal együtt használod.
A tökéletes páros: HYALURON 3 és C-VITAMIN ELIXÍR - verhetetlen kombinációnk a bőröregedés ellen!

INCI:
AQUA, SODIUM HYALURONATE, SACCHARIDE ISOMERATE, GLYCERIN, PANTHENOL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLOHYDROXAMIC ACID, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID

BŐRT TERHELŐ VEGYI ANYAGOKTÓL MENTES TERMÉK: az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, szintetikus illatanyagok és állati nyersanyagok.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés: 15 ml
A termék ára tartalmazza az ÁFA-t!

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom