Ampulla elixírek

Hatóanyag -elixírjeink az esztétikai kozmetikumokban található hatóanyag -készítmények teljesen új generációját képviselik. A magas koncentrációjú vitaminkompozíciók rendkívül gyorsan felszívódhatnak a bőrben, és valóban apró "bőrcsodák". A szuper elixírek nagy hatékonyságuk ellenére optimális bőrtoleranciával rendelkeznek.

Méregtelenítés, hidratálás fokozás


Az Age Attraction-től megszokott magas minőségű, rendkívül magas hatóanyag tartalmú koncentrátum, mely a legérzékenyebb bőrökre is biztonsággal alkalmazható.  A detox szuperkoncentrált elixírt az erős antioxidáns hatás jellemzi leginkább.

Kiszerelés: 15 ml

Detox ELIXIR

Sejt hidratáció, vitalizáció, gyulladáscsökkentés


Bőrének egészsége fontos számunkra. Ezért összpontosítottuk a B -vitaminok teljes erejét egy egyedülálló hatóanyag -komplexbe. Rendszeresen alkalmazva, a bőr visszanyerheti harmonikus ragyogását - ahogyan megérdemli.

Kiszerelés: 15 ml

B-vitamin ELIXIR

Az igen kedvelt Youthing Elixír Supreme megújított terméke


C-vitamin szérum alma őssejtekkel és az Argireline ránctalanító összetevővel a hatékony öregedésgátlásért és a bőr látható feszesítéséért.

Kiszerelés: 15 ml

C-vitamin ELIXIR

Radikális ránckezelő koncentrátum


Az elixírben található ásványi anyagok biztosítják a bőr fokozott vérkeringését és oxigénellátását, támogatva az anyagcserét és a sejtek gyógyulási sebességét.

Kiszerelés: 15 ml

Purslane ELIXÍR

A-, C- és E -vitamin - regeneráló kúra a bőr számára

Az A-, C- és E - vitamin elixír - komplexünkben rendkívül hatékony és szinergetikus vitaminokat használtunk a szabad gyökök megkötőjeként (antioxidánsok). Védik a bőrt a környezet káros hatásaitól, és ugyanakkor segítik az új bőrsejtek regenerálódását.

Kiszerelés: 15 ml

ACE-vitamin ELIXIR

Organikus Szilícium & DMAE - a feszesítő csoda

Ez nagy dózisú ampulla Elixír a szerves szilícium és a DMAE erejével azonnali feszesítő hatással segít csökkenteni a fáradtság és a ráncok jeleit.

Kiszerelés: 15 ml

Lifting ELIXIR

Argireline és parazsázsa - ragyogást és frissességet varázsol

Néha, amikor a bőr fáradtnak tűnik, vagy ha nagy esemény jön, gyors hatású terméket szeretne azonnali hatáshoz, amely friss és nyugodt megjelenést kölcsönöz a bőrnek, mintha egy rövid vakáció után tértünk volna haza.

Kiszerelés: 15 ml

Argireline & Para Zsázsa ELIXÍR

Asian Centella – erősíti a kötőszövetet, segít megnyugtatni a bőrt és csökkenti az irritációt

A hatóanyag komplex javítja a bőr rugalmasságát, támogatja a kollagén szintézist, erősíti a kötőszövetet és serkenti a sebgyógyulást is. Érerősítő hatása van a kötőszövetre.

Kiszerelés: 15 ml

Asian Centella ELIXIR

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom