Argireline & Para Zsázsa ELIXÍR

24 990 Ft

piaci ár

Igényelj egyedi BENEFIT kódot most!
BENEFIT ár: 20 990 Ft

Argireline & Para Zsázsa ELIXÍR

Argireline és parazsázsa - ragyogást és frissességet varázsol

Néha, amikor a bőr fáradtnak tűnik, vagy ha nagy esemény jön, gyors hatású terméket szeretne azonnali hatáshoz, amely friss és nyugodt megjelenést kölcsönöz a bőrnek, mintha egy rövid vakáció után tértünk volna haza.

Az elixírünk azonnali ragyogást és frissességet kölcsönöz a bőrnek, növeli rugalmasságát, és a mimikai ráncok is csökkenhetnek. A bőr olyan frissnek tűnhet mintha épp a a kozmetikustól jöttünk volna. Engedje meg ezt a páratlan luxust a bőrének, hogy egy kicsit kényeztesse magát.

Nagyon hatékony összetevők azonnali és hosszú távú hatással

Elixírünk argirelinnel és parazsázsával együtt az Argireline szuperpeptid és a Parazsázsa növényi ránctalanító összetevő egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek kifejezetten segítenek a ráncképződésért felelős mechanizmusokra hatni. Az eredmény: azonnal ellazult bőr, friss és láthatóan nyugodt arckép.

Argireline (acetil -hexapeptid -8) - 15%

Az argirelinek olyan peptidek, amelyek hatásmechanizmusukat tekintve hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a botulinum toxinhoz (Botox), de hatásosságuk természetesen ezektől elmarad - cserébe viszont semmiképp sem bénítja meg teljesen az izmokat. Az Argireline nagyon jól tolerálható, és nem okoz toxikus reakciókat, és nem véletlenül nevezik néha a Botox kíméletes, lágyabb alternatívájának.

A gyártó által végzett, 10 napos, 30 napos, 30 napos vizsgálati eredménye szerint az Argireline 10% -os koncentrációja, ha kétszer 30 napon keresztül használják, átlagosan 27% -kal - de bizonyos esetekben akár 50% feletti mértékben is - csökkentheti a ráncok mélységét. Ennek az az oka, hogy az aktív Argireline komplex egy fontos hírvivő anyagot (neurotranszmitter) használ az izom összehúzódások csökkentésére és így a ráncok kialakulásáért felelős mechanizmusok csökkentésére van hatással. Az eredmény egy lényegesen lazább arckontúr - ami teljesen természetes, és semmiképpen sem hasonlít a Botox szerű "maszk" hatáshoz.

Ezenkívül az Argireline támogatja a kollagén képződését és erősíti a kötőszövetet a bőr fenntartható szerkezete érdekében, és ezáltal belülről kifelé kisimítja a ráncokat.

A hatékonyság igazoltan már rendelkezésre áll az Argireline esetében 2%-os alkalmazási koncentrációtól. Ampulla elixírünkben 15% -os koncentrációt használunk - az elixír igazi varázsló és egyedülálló luxus a bőr számára.

Parazsázsa (Acmella Oleracea kivonat) - 10%

A dél -amerikai Parazsázsa növényi kivonata kétségtelenül az egyik kedvenc összetevőnk, mivel megfelel a kozmetikai kutatások legújabb állapotának. Természetes hatóanyag, amely rekord idő alatt láthatóan kisimítja a mimikai ráncokat.

A gyógynövény -aktív komplex pontosan azt a mechanizmust célozza meg, amely felelős a mimikai ráncok kialakulásáért. Kifejezett hatásával a hatóanyag láthatóan csökkenti és kisimítja az olyan arcvonásokat, mint a szarkalábak, a homlok vonalai, a szemöldök közötti ráncok és a nasolabialis ráncok. Ezek a ráncok az arcizmok akaratlan mikro összehúzódásainak ezrei által alakulnak ki. Az aktív komplexben található spilanthol gyors és visszafordítható izomlazítást okoz.

Mint a tanulmányok kimutatták, az izomlazításra gyakorolt ​​hatás az alkalmazott koncentrációtól függ. Míg a szokásos felhasználási koncentráció 2-5%, addig Elixirünkben 10% -os a felhasználási koncentráció.

A csökkent izom összehúzódás következtében a ráncok mélysége és hossza láthatóan csökken, és a bőr azonnal simábbnak és feszesebbnek tűnhet. Az elixírben lévő parazsázsa által a bőr azonnal fiatalosabbnak és ragyogóbbnak tűnhet. A természetes megjelenés ugyanakkor megmarad.

Legmagasabb hatékonyság optimális bőrtoleranciával

Ampullás elixírjeink nem hasonlíthatók össze a hagyományos - többnyire egyszerű - ampullákkal. Ampullás elixírjeink a hatékony hatóanyagok valódi maximális koncentrátumai, és kiegészítő ellátásként szolgálnak a napi ápolási rutin szérumai alatt.

A természetes és gyakran tesztelt összetevőkből álló elixír összetételének és a potenciálisan káros adalékanyagok általános kerülésének köszönhetően nagyon jó bőr toleranciát érünk el. Évek óta szinte minden mezoterápiás kezelésünk során az argireline és a parazsázsa varázslatos komplexét használjuk az azonnali hatás eléréséhez a mezoterápiás ampulláinkban.

Ampulla elixírjeinket maximális koncentrátumként fejlesztették ki mezoterápiás készítmények alapján. Minden ampulla elixír a bőr sajátos igényeit célozza meg egy erősen koncentrált hatóanyag -komplexummal. Készítményeink előnye, hogy optimális felszívódást érünk el a bőrben, és ezáltal hatékonyságot érünk el a mélyebb bőrrétegekben.

Az Elixir használata

Alkalmazzon néhány cseppet ebből a válogatott elixírből reggelente a szokási nappali ápolószerek előtt.

INCI:
AQUA, PROPANEDIOL, DIMETHYL ISOSORBIDE, PENTYLENE GLYCOL, ACMELLA OLERACEA EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, CITRIC ACID

BŐRT TERHELŐ VEGYI ANYAGOKTÓL MENTES TERMÉK: az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, szintetikus illatanyagok és állati nyersanyagok.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés: 15 ml
A termék ára tartalmazza az ÁFA-t!

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom