Secret Smoothing testkezelés

A kezelés során bejuttatott Secret Smoothing szuperkoncentrátum olyan innovatív, élénkítő hatású összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák a zsírégetést és megakadályozzák az új zsírsejtek kialakulását.

01

Secret Smoothing Concentrate

02

MILSYS® Fókuszált elektroporáció

Német innováció a cellulit kezelésben és alakformálásban

A Meso Laser lokális testkezelése forradalmi megoldást jelent a hatékony cellulit kezelésben és az intenzív alakformálásban. A nagy teljesítményű kezelési eljárás és a Beta Hydroxy 12% speciális peeling ugyanis képes a bőr olyan előkészítésére, mely intenzívebb hatóanyag felszívódást eredményez. Az egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia pedig lehetővé teszi, hogy az aktív hatóanyagokat igazoltan a bőrbe juttassuk.

A kezelés során bejuttatott Secret Smoothing szuperkoncentrátum olyan innovatív, élénkítő hatású összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák a zsírégetést és megakadályozzák az új zsírsejtek kialakulását. A zsírsejtekre gyakorolt méretcsökkentő hatásuk pedig aktívan segíti a cellulit látható jeleinek megszüntetését annak karbantartását. Az intenzív alakformáló hatás mellett a hatóanyag formula gyengéden táplálja, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a bőrt.

KEZELÉSI FOLYAMAT:

Intenzív lokális testkezelés, időtartama a kezelt terület nagyságától függően változik.
Javasolt kezelési ütem: 6-10 alkalmas kúra
Szalon kezelés hetente kétszer és mindennapos otthoni ápolás Secret Smoothing koncentrátummal. 

KINEK AJÁNLJUK?

Aki innovatív, hatékony és tartós megoldást keres a cellulit kezelésére és az alakformálásra.
A kezelés elsődleges célja az eredményes cellulit kezelés, a lokális zsírbontás (kar, hát, has, comb, csípő, térd, toka) és az intenzív bőrfeszesítés.

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a kialakult cellulit tünetei finomodnak, a bőrképp simább, tapintásra egyenletesebb lesz. A zsírbontó hatóanyagok sejtszintű bejuttatásának hatására pedig a kezelt terület körméretében is csökkenés várható. Mivel az Age Attraction minden problémát anti-ageing szempontból közelít meg, ezért a kezelés feszesebb, hidratáltabb külsőt is kölcsönöz a bőrnek. Hosszú távon hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez.

MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő 6 hétben.