Miért nem mindegy, hogy hova jársz kozmetikushoz?

Sajnos egyre többször fordul elő, hogy a kozmetikai szolgáltatók félrevezetik a vendégeiket. A Meso Laser készülék által meghonosított lézeres mezoterápia kezelés hat éve töretlen sikernek számít a piacon, ezért egyre többen kezdték hamisítani. Milyen veszélyt jelent ez számodra? Ha olcsó, silány minőségű készülékkel dolgozik a kozmetikus, teljesen hatástalan lesz a kezelésed. Ami azonban még nagyobb probléma, hogy ezek az ellenőrizetlen, olcsó készülékek visszafordíthatatlan károkat is okozhatnak a bőrödben.

A lézeres mezoterápiát hirdető szalonokban az is előfordulhat, hogy eredeti Meso Laser készüléket használnak, azonban nem tartják be a szakértők által kidolgozott professzionális kezelési protokollt. Hogy spórolni tudjanak az anyagköltségen, nem Age Attraction hatóanyagokat használnak, hanem például rossz minőségű hyaluronsavat. Ezek a kezelések soha nem fogják az általad várt eredményt hozni, és pillanatok alatt csalódott vendéggé válsz, aki nagyon sok pénzt veszített.

Hogy ez ne történjen meg veled, hanem biztosan eredeti és hatékony lézeres mezoterápia kezelést kapj, javasoljuk, hogy kizárólag olyan kozmetikába jelentkezz, amely rendelkezik Hitelesítő Okirattal.

A Hitelesítő Okiratot a vendégek és a tisztességesen dolgozó partnerei védelmére hozta létre az Age Attraction kezeléseket meghonosító magyarországi forgalmazó. Ez garantálja neked, hogy a kozmetikusod eredeti Meso Laser készüléket használ, elvégezte az Age Attraction hivatalos szakmai képzését, és szigorúan ellenőrzött kezelési protokoll szerint dolgozik. A hitelesített kozmetikus partnerek soha nem fognak a hatékonyság rovására spórolni a kezeléseden, sem a készülékek, sem a hatóanyagok hamisításával.
 

Milyen előnyöd származik abból, ha hitelesített kozmetikába jársz?

  • A bőröd számára leghatékonyabb kezelést kapod, korrekt áron.
  • Eredeti és ellenőrzött készülékkel dolgoznak.
  • Kizárólag az előírt hatóanyagokat használják, nem cserélik ki a dobozban a hatóanyagot olcsó, silány minőségű termékekre. 
  • Kiemelkedően magas szaktudással és lelkiismeretesen végeznek minden kezelést.
  • Nem csapnak be, és nem okoznak kárt a bőrödben olcsó vagy illegális termékekkel.