Diamond Dream Luxury Genocare

"Ez lehet az eddigi legnagyobb lépés az öregedés elleni kezelésben"
- nyilatkozta Makoto Kuroa, a Southwestern Medical Center professzora.

01

Hó-alga koncentrátum

02

Hernyóselyem kivonat

Szeretnéd megtalálni a fiatalság forrását? A Diamond Dream luxus kozmetikai genokúra a high-tech bőrfiatalító kezelések legújabb innovációja. A lézer lenyűgöző hatását ötvözi az időtlen szépség titkos összetevőjével: az egzotikus hó-alga koncentrátummal.

Erre a nem mindennapi összetevőre az Alpok gleccser régióiban bukkantak rá. A hó-alga egy különleges képességet fejlesztett ki arra, hogy megvédje magát a zord időjárástól és az erős UV sugárzástól. A legújabb anti-ageing kutatások kimutatták, hogy ezt a tulajdonságát megőrizve, fantasztikus hatást képes kifejteni a bőrben. Aktiválja a sejtek élettartamáért felelős Klotho gént, ami forradalmian új megoldást jelent a bőr fiatalságának megőrzésében.

A kezelés során a egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológiájával a hatóanyagokat igazoltan a bőrbe juttathatjuk, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt. A különleges hó-alga koncentrátum mellett olyan egzotikus hatóanyagokat is alkalmazunk, mint a hernyóselyem kivonat, a hyaluronsav és a retinol, amik még intenzívebbé és látványosabbá teszik az eredményt.

Kíváncsi vagy, mire képes a hó-alga bámulatos ereje?

Magyarországon először, exkluzív kontrollcsoportos kúra során teszteltük a DIAMOND DREAM luxus ránctalanító kezelést. A teszt kezelések mesterkozmetikus vezetésével és 16 fő részvételével zajlottak le .

A jelentkezők egy 5 kezelésből álló kúra során próbálhatták ki az Age Attraction egyedülálló hó-alga koncentrátumát, amely sejtszinten segít visszaállítani és megőrizni a bőr hosszú távú rugalmasságát.

KEZELÉSI FOLYAMAT:

A Diamond Dream luxus hó-alga kezelés a Diamond Dream luxus arckrémmel kiegészítve egy 56 napos kozmetikai kúra.

A KÚRA MENETE:

Szalon kezelések: 5 alkalom (56 nap alatt)

Otthoni kezelés: reggel és este alapos arctisztítás a Pure Face lemosóhabbal, majd a Diamond Dream Luxury Cream használata (2 x 1-2 pumpányi)
A kezelés időszaka után fenntartó otthoni kúra javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Diamond Dream problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

KINEK AJÁNLJUK?

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni bőrük rugalmasságát és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

A Diamond Dream luxus ránctalanító kúra ideális megoldás mindenkinek, aki nem szeretne sebészeti vagy más invazív eljárást alkalmazni, hanem elérhető árú, innovatív megoldást keres a gyönyörű és feszes arcbőr hosszú távú megőrzéséhez.

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel az egzotikus hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.    

MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő hat hétben.