Age Attraction - gyors lifting

Az Age Attraction  gyors lifting kezelés egy fókuszált mezoterápiás ljáráson alapuló, extra gyors hatású lifting kezelés. A fókuszált mezoterápiát nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható.

01

FÓKUSZÁLT ELEKTROPORÁCIÓ

02

TRIPLEX HYALURONSAV

A kezelés a Meso Laser készülékkel végezzük, mely készülék  – más készülékkel ellentétben – fókuszált elektroporációs technológiát alkalmaz. Az igazoltan eredményes Meso Laser elektroporációs technológia és az Age Attraction szuperprémium minőségű hatóanyagainak együttes alkalmazásával valóban intenzív eredményt érhető el ennél a kezelésnél.
 
KEZELÉSI FOLYAMAT:
A kezelés időtartama kb. 40 perc
Javasolt ütemezés: 6 alkalmas kúra
Az első 3 kezelés heti rendszerességgel, majd két-három hetente egy kezelés.
A fenntartó kezeléseket egyénre szabottan 4-8 hetente javasoljuk.
A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy mélyhidratáló ápolás javasolt:
Pure Face, Beta Hydroxy, vagy Youngernizer - problémaspecifikus kombinációja kiegészítve Magic Wrinkle Stop szuperkoncentrátummal. A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!
 
KINEK AJÁNLJUK?
20-35 éves korosztálynak ahol a hyaluron töltés kiegészítve egy feszesítő maszkkal azonnal/ látványos kisimulást eredményez. A kezelés extra gyors lifting hatást eredményez a gondosan összeválogatott hatóanyag komplexeknek köszönhetően. Alkalmas különleges ünnepi alkalmakra „esemény” előtti kezelésnek is, amikor gyors és látványos hatást szeretnénk. A kezelés elődleges célja a lifting és a hidratáció.
 
MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?
Egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak.
 
MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?
Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.).

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.
 
MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?
Pacemaker, epilepszia, terhesség, ekcéma, lázas állapot esetén, valamint botox injekció utáni 30 napban és műtétet követő 40 napban (a műtét helyén).