Szépség Németországból

Innováció. Hatékonyság. Precizitás.
Soha nem érjük be kevesebbel.

Innováció. Hatékonyság. Precizitás.

Erre a három pillérre épül az Age Attraction minden kezelése és terméke.

A német mérnökök által fejlesztett Meso Laser technológia a bőrfiatalítás egyik leghatékonyabb innovációja. A kozmetikai lézer és a mezoporáció szinergiában működve biztosítja, hogy az Age Attraction kezelésekkel igazán tartós anti-ageing hatást érhetünk el vele.

Termékeink egyedisége abban rejlik, hogy egyedülállóan magas koncentrációban tartalmazzák az olyan erőteljes anti-ageing összetevőket, mint az őssejtes hyaluronsav, a különleges peptidkoncentrátum és az egzotikus hó-alga. Ezeket az értékes hatóanyagokat a bőr mély szöveti rétegébe juttatjuk, hogy belülről, sejtszinten újítsák meg a bőrt. Termékeinkbe csak szigorúan ellenőrzött, igazoltan hatékony összetevők kerülnek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő vegyi anyagot, így még a legérzékenyebb, allergiára hajlamos bőrűek is bátran alkalmazhatják őket.

Az innovatív technológia és a hatékony összetevők magas koncentrációja lehetővé teszi számunkra, hogy valóban látványos és hosszan tartó megoldást nyújtsunk a bőr öregedése ellen.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy világszerte már több száz kozmetikai intézményt, orvost, esztétikai klinikát, természetgyógyászt, valamint wellness és spa hotelt üdvözölhetünk a partnereink között. Ezúton szeretnénk megköszönni a pozitív visszajelzéseket mindenkinek. Számunkra az elégedett partner öröm és elkötelezettség is egyben. Ennek elérése mindennap inspirál minket, és ez a tevékenységünk mozgatórugója.

Alexandra Kopold-Schütz
a német Age Attraction termékszériák megalkotója

 

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK