SZAKMAI VÉLEMÉNYEK

Fontos, hogy egyre hatékonyabb fiatalító kezeléseket biztosítsunk, de csak olyat, ami nem csak ígér, de teljesít is! (Vörös Gyöngyi, Fonyód)

Kerékgyártó Judit
Age Attraction szakoktató, kozmetikus, Malán Stúdió Kozmetika, Budapest

Milyennek látod a prekozmetológiai kezeléseid eredményeit? 
Rendkívül látványosak már a kezelés után közvetlenül is, de mivel nagyon mély rétegű hatóanyag bevitelt végzünk, illetve sejtstimulációt, így az igazi eredmény általában 2-3 nappal később kezd mutatkozni. Már az első alkalom után is gyakran egy-két hónapig látható, hiszen a kollagénszintézis a kezelést követő hónapban folyamatos. Többhavi kezelést vagy egy 5-8 alkalomból álló kúrát követően, a rendszerességnek köszönhetően a hatás nem múlik el, hanem összeadódik, így hónapról-hónapra átalakul az arc.

Baricza Andrea
kozmetikus, ArcTerápia, Dunaújváros

Melyik a kedvenc prekozmetológiai kezelésed? Miért?
Kedvencem a Pure Peptides VIP kezelés, mert egy igazi Jolly Joker a ráncos, idősödő bőrnek, azonnali hatással. A Diamond Dream hóalgás luxuskezelést is nagyon szeretem, mely látványosan javítja a bőrképet, azonnali segítség a dehidratált, idősödő bőr számára.

Für Melinda
mesterkozmetikus, MELISSZA KOZMETIKA, Dunaújváros

A tiszta, üde, feszes bőrkép nem lehetőség, hanem elvárás, és az ilyen innovatív eljárásokkal, termékkel igen könnyen el is érhető.

Szabó Judit
szalon tulajdonos, MEZOMÁNIA, Budapest

Nem igazán előnyös vegyszerekkel teli alapanyagokkal dolgozni, nem beszélve arról, hogy sok a piacon kapható termékek közül, megbízhatatlan, teszteletlen, sőt akár káros is lehet. Az eltelt hónapok alatt számtalan látványos kezelést végeztem a Meso Laser készülékkel és termékeivel, melyek a különböző korosztályok igényeit képesek kiszolgálni. Vendégeim az anti-aging kezeléseket kedvelik a legjobban, de jó eredményt lehet elérni a problémás (pl.aknés) bőr ápolásánál is. A sok év alatt többféle mezoterápiás hatóanyagot kipróbáltam, több-kevesebb sikerrel. Az Age Attraction preparátumaiban megtaláltam, amivel elégedett lehetek: nagyon magas hatóanyag-tartalom, értékes és biztonságos összetevők, praktikus csomagolás és nem utolsósorban megfelelő ár-értékarány.

Kassai Gabriella
mesterkozmetikus, FELSŐ 10 SZÉPSÉGSZALON, Érd

Számomra a Meso I Laser készülék használata hozta azt az eredményt, amire mindig is vágytam. A lézer és az eredeti elektroporáció együttes hatása már az első kezelés után rendkívül látványos. Ez az ami behozza és havonta újra meg újra visszahozza a vendéget!

Vörös Gyöngyi
mesterkozmetikus DERMISZ SZÉPSÉGÁPOLÁS, Fonyód

Számomra kiemelten fontos, hogy Vendégeinknek egyre hatékonyabb FIATALÍTÓ kezeléseket biztosíthassunk, de csak olyat, ami nem csak ígér, de teljesít is!

Hartmann Tímea
kozmetikus, HARTMANN NATURKOZMETIKA, Budapest

Valóban látványos bőrre gyakorolt hatás. Már az első kezelés olyan mértékű változást eredményez, amelyet azelőtt még egyetlen kezelésnél sem tapasztaltam. A bőr tömörebb és feszesebb lesz, a felszíni ráncok eltűnnek, az arc frissebbé válik. Ezt a mértékű bőrkép javulást kizárólag manuális kezeléssel lehetetlen elérni. A hatóanyagok rendkívül magas, bőr számára optimális koncentrációjának köszönhetően, minden bőrtípusnál, minden kezelésnél egyértelműek az eredmények.

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK