SZAKMAI VÉLEMÉNYEK

Fontos, hogy egyre hatékonyabb fiatalító kezeléseket biztosítsunk, de csak olyat, ami nem csak ígér, de teljesít is! (Vörös Gyöngyi, Fonyód)

Búz Tímea
vezető kozmetikus, ANTI-AGING KÖZPONT, Budapest

A legmodernebb lézeres technikákat alkalmazó Meso I Laser készülék egyedülálló hatékonysággal és hatómechanizmussal egyesíti a lézer és a hylauronsavas feltöltéseket. Az általunk használt egyedülálló Triplex Hyaluronsav (Hyaluron 3) bejutva a mélyebb rétegekbe, megsokszorozza a lézer terápiás hatását. Ráadásul kiváló töltő hatása igen hosszú ideig képes kitölteni a ráncokat és alábélelni a bőrt.

Für Melinda
mesterkozmetikus, MELISSZA KOZMETIKA, Dunaújváros

A tiszta, üde, feszes bőrkép nem lehetőség, hanem elvárás, és az ilyen innovatív eljárásokkal, termékkel igen könnyen el is érhető.

Szabó Judit
szalon tulajdonos, MEZOMÁNIA, Budapest

Nem igazán előnyös vegyszerekkel teli alapanyagokkal dolgozni, nem beszélve arról, hogy sok a piacon kapható termékek közül, megbízhatatlan, teszteletlen, sőt akár káros is lehet. Az eltelt hónapok alatt számtalan látványos kezelést végeztem a Meso Laser készülékkel és termékeivel, melyek a különböző korosztályok igényeit képesek kiszolgálni. Vendégeim az anti-aging kezeléseket kedvelik a legjobban, de jó eredményt lehet elérni a problémás (pl.aknés) bőr ápolásánál is. A sok év alatt többféle mezoterápiás hatóanyagot kipróbáltam, több-kevesebb sikerrel. Az Age Attraction preparátumaiban megtaláltam, amivel elégedett lehetek: nagyon magas hatóanyag-tartalom, értékes és biztonságos összetevők, praktikus csomagolás és nem utolsósorban megfelelő ár-értékarány.

Kassai Gabriella
mesterkozmetikus, FELSŐ 10 SZÉPSÉGSZALON, Érd

Számomra a Meso I Laser készülék használata hozta azt az eredményt, amire mindig is vágytam. A lézer és az eredeti elektroporáció együttes hatása már az első kezelés után rendkívül látványos. Ez az ami behozza és havonta újra meg újra visszahozza a vendéget!

Vörös Gyöngyi
mesterkozmetikus DERMISZ SZÉPSÉGÁPOLÁS, Fonyód

Számomra kiemelten fontos, hogy Vendégeinknek egyre hatékonyabb FIATALÍTÓ kezeléseket biztosíthassunk, de csak olyat, ami nem csak ígér, de teljesít is! 

Géber Beáta
mesterkozmetikus, GB KOZMETIKA, Tata

Több mint egy éve használom az Age Attraction termékeket és a Meso I Laser készüléket. Már a Bio Colostrum első használatánál meglepődtem, micsoda értéket tartok a kezemben. A vendég arca a kezelés után rögtön látványosan feszesebb és szebb lett. Más kezeléseknél is kipróbáltam, és örömmel tapasztaltam mennyire pozitív hatással van bármilyen bőrproblémára.

Szerencsés Andrea
mesterkozmetikus, GIGI KOZMETIKA, Gödöllő

A Meso I Laser lézeres besugárzás, az eredeti elektroporációval való igen mély hatóanyag beviteli lehetőség, az Age Attraction magas koncentrációban gyártott hatóanyagai, olyan sikeres kezelések végzését tették lehetővé, melyek pár éve még elképzelhetetlenek voltak invazív beavatkozás nélkül.

Hartmann Tímea
kozmetikus, HARTMANN NATURKOZMETIKA, Budapest

Valóban látványos bőrre gyakorolt hatás. Már az első kezelés olyan mértékű változást eredményez, amelyet azelőtt még egyetlen kezelésnél sem tapasztaltam. A bőr tömörebb és feszesebb lesz, a felszíni ráncok eltűnnek, az arc frissebbé válik. Ezt a mértékű bőrkép javulást kizárólag manuális kezeléssel lehetetlen elérni. A hatóanyagok rendkívül magas, bőr számára optimális koncentrációjának köszönhetően, minden bőrtípusnál, minden kezelésnél egyértelműek az eredmények.

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK