RÓLUNK MONDTÁK

A lézeres mezoterápiás kezelést követően nagyon megtetszett, amit a tükörben láttam: kisimult, egyenletes arcbőr! 

Dr. Koltainé Oldal Andrea, 
Dermisz Professzionális Kozmetika (Fonyód) vendége:

...nem hittem, hogy ennyire látványos lesz! Mint mindig, most is nagyon kíváncsian vártam az új kezelést, amit legutóbb kipróbálhattam nálatok. Nos, nem hittem, hogy ennyire látványos lesz! A lézeres mezoterápiás kezelést követően nagyon megtetszett, amit a tükörben láttam: kisimult, egyenletes arcbőr! Olyannak mondanám a hatást, mintha finoman alábélelték volna az arcomat. Fájdalom nélkül ( sőt, kifejezetten jó érzés ) és szinte varázsütésre! Amit még különösen kedveltem, hogy a használt anyagok abszolút "könnyűek", semmi zsíros-krémes érzés - ez számomra igen pozitív. Mivel szeretem, ha a kozmetikumoknak van egy kis illata, ebben sem volt hiány - visszafogott, kifejezetten kellemes, természetes illatúak a készítmények, amikkel a kezeléseket végzik. P.S.: Hab a tortán: kipróbáltam az Age Attraction fény-diffúziós pigment púdert - tökéletes! (leheletvékony alapot ad a sminknek, áttetsző, de mégis jól fed ). Használni kezdtem a Hyaluronsavas koncentrátumot - na, ez egy csoda! A kis szarkalábakat úgy eltűnteti, mintha soha sem lettek volna ott.”

B. Katalin, 36 éves, 
Búz Timea, Mezocentrum (Budapest) vendége:

„Régóta problémám volt a hormonális akne utáni hegek, lila foltok jelenléte. Megtaláltam a hosszú távú megoldást a Meso Laser kezelések-ben. Sőt annál többet is találtam, nemcsak a bőrhibák tüntek el, hanem egyúttal a kezelésekkel a hosszú távú anti-ageinget is támogatom. Számomra fontos hogy amennyire lehet lassíthassam az öregedési folyamatokat, mert nem szeretnék soha plasztikáztatni. Tökéletes megoldást találtam. Három éve járok, és szebb a bőröm mint 5 éve volt. Köszönöm nektek, megérdemlitek a pozitív véleményeket. Nem hittem amikor először olvastam rólatok a weben, de igaz: egyedülállóak vagytok, és egyedülállóak a termékek is. (Youthing Elixir Suprem! Wonder Pearls gyöngypúder! - imádom őket)”

Tóth Csabáné Tekla, 
Géber Beáta mesterkozmetikus vendége:

Mint mindenki más én is küzdöttem a szemkörnyéki ráncokkal. Már nagyon régóta megszerettem volna szabadulni tőlük. Szerencsémre megtaláltam a megoldást, a lézeres mezoterápia kezelésekben. Heti egyszer kezelték a szemem körüli ráncokat 4 héten keresztül. Már az első alkalom után is szembetűnő volt a változás és ez így ment hétről, hétre. Egyik kezelés után mikor haza értem még a férjemnek is feltűnt a nagy különbség, aztán a munkahelyemen is egyre többen kérdezték, hogy hova járok szépülni. Azóta is hálás vagyok Géber Beátának, hogy megszabadított a már régóta számomra problémát jelentő ráncoktól.”

Kata, 45 éves,, 
NANOFACE (Miskolc) szépségszalon vendége:

„Én csak Mezolézerezek és tényleg szépülök!”

Dr. Veressné Mészáros Judit, 
Dermisz Professzionális Kozmetika (Fonyód) vendége:

Gyakorlatilag újra kontúrozta az arcomat a kezelés De komolyan! Az arcbőröm tömörsége, és a lifting hatás amit a kezelés után azonnal láttam, megmaradt. Gyakorlatilag újra kontúrozta az arcomat a kezelés. A két szemöldököm közötti 2 mély hunyorgó ráncot tegnap kerestem, nincs sehol. Nem tudtam visszahunyorogni, nincs, és kész. A kezelés után a zárókrém filmesedése - amire felhívtad a figyelmemet - csak a kezelés után érződött picit, de nem is volt zavaró. Mondtad, hogy legalább 3 órán keresztül véletlenül se mossam le, de én megadtam a kezelésnek a tiszteletet és egész nap hagytam.”

Emma 45 és lánya 18 éves, 
Búz Timea, Mezocentrum (Budapest) vendége:

„Az egyik legjobb kozmetika Budapesten. Fiatalos környezet,gyönyörű szalon, relax zene, ezzel párosult hatékony és látványos kezelések. Ajánljuk mindenkinek akinek problémája van a bőrével. Lehetsz fiatal és idős. Várnak szeretettel téged is.”

E. Lászlóné, Komló, 
Dr. Szabó Szilárd (Budapest) és csapatának vendége:

„Rosacea miatt többször voltam bőrgyógyászaton, kaptam gyógyszereket, helyi kezeléseket, de nem voltam megelégedve az eredménnyel. A Meso I Laser kezelésektől eltűntek a vörös foltjaim, nem érzékeny a bőröm, mint korábban. Nem kell takargatnom az arcomat.”

Dr. Veressné Judit, 
Dermisz Professzionális Kozmetika (Fonyód) vendége:

Gyöngyi !... nem akartál előtte - utána képet készíteni? Az alma őssejtes Vitamin C Elixír és a Youngernizer Vitamin krém - nagyon könnyűek, jól felszívódnak és egész napos jövés-menés után sem fényesednek ki. Felpezsdítik a bőrömet használat után, olyan érzés, mintha megpaskolták volna. Gyöngyi !... nem akartál előtte - utána képet készíteni?. Mármint kezelés előtt és után. Biztosan azt gondoltad, túlzott reklámfogásnak vennék sokan? De már tudom, hogy hiba volt !!!!! Kellett volna, mert eszméletlenül látványos!”

S. Vera, 39 éves, 
NANOFACE (Miskolc) szépségszalon vendége:

Ezek a kezelések csodát műveltek az arcommal. Az eredmény mellett a hely exkluzivitása, intimitása is mindig magával ragad. A használt termékek nem hasonlíthatók más előzőleg használt termékekhez sem. Kitartóan és szívesen használom őket.”

Sz. Tímea, Pécs, 
Dr. Szabó Szilárd (Budapest) és csapatának vendége:

„Striámat ultrahangos kezeléssel, mezoterápiával, különböző kozmetikumokkal is kezelték, de semmi sem használt. Azért választottam a SzabóPlasztikát, mert itt a Meso Laser kezelést az orvosi dermarollerrel kombinálva végzik. Most, a 7. kezelés után szemmel látható az eredmény. Halványodtak a terhességi csíkok, javult az önbizalmam.”

Dr. Szuhainé, 56 éves, 
NANOFACE (Miskolc) szépségszalon vendége:

„Ajándékba kaptam az első Lézeres mezoterápiás kezelést, de már már függője lettem.”

Ö. Krisztina, Diósd, 
Dr. Szabó Szilárd (Budapest) és csapatának vendége:

A homlokomon lévő hegek kevésbé látszanak, nagyobb az önbizalmam, és magabiztosabb vagyok. Nem gondoltam volna, hogy műtét nélkül ilyen látványos eredményt lehet elérni. Nagyon meg vagyunk elégedve a kezeléssel.”

Dr. Bali-Papp Rita, 
Dermisz Professzionális Kozmetika (Fonyód) vendége:

Hirtelen 30 ! Van aki idősebbnek akar látszani, van aki fiatalabbnak: a 30-as jó célpont mindenkinek. Én a már nem tinédzserként várom a csodát, hogy újra harmincas nő legyek. Próbáltam ezt-azt, a varázspor nálam nem működött (vajon miért (?)), de tudtam, hogy Gyöngyikében bízhatok: csodákra képes a vendégeiért. Ezért bátran álltam elő a kéréssel: hirtelen 30 szeretnék lenni. Gyöngyike ezen egy kicsit sem lepődött meg, és reményt adóan ismertette velem a szalon legújabb szolgáltatását, a MESO LASER lézeres mezoterápiás kezelést. Én pedig csodavárón alávetettem magam ennek. Már a kezelés is nagyon kellemes, pihentető, és frissítő volt, de mégiscsak a végeredmény volt a lényeg: ennek az egyedülálló kezelésnek köszönhetően valóban fiatalodtam. Feszesebb, rugalmasabb, kisimultabb lett az arcbőröm. Mások azt mondják, nyugodtan letagadhatok pár évet. Szóval a fiataloknak marad a varázspor, akik viszont visszafiatalodni szeretnének, azoknak Téged ajánllak Gyöngyike! Ezt a kezelést én nem is Meso I Laser-nek, hanem hirtelen 30-nak nevezném el! (Azért majd feltétlenül szóljatok, ha kifejlesztették a hirtelen 20-at!). Még egyszer köszönöm!”

Androkity Aliz, 
Dermisz Professzionális Kozmetika (Fonyód) vendége:

Hihetetlen! 1 alkalom és látható az eredmény! Szeretném megköszönni Gyöngyikének azt a csodálatos élményt, aminek részese lehettem. Kedden este voltam a szalonban. Még a szokásosnál is nagyobb szeretettel fogadott és körülvett a törődés, gondoskodás, nyugalom a békesség. Munka közben a lelkemet is ápolta, amire legalább akkora szükségem volt, mint a kényeztetésre. A pszichológusi tevékenységért nem kellett fizetni! 2:1-ben:-) Mezolézeres kezelés!?Az én értelmezésem és tapasztalásom szerint: fiatalítás, ránctalanítás, feszesítés. Hihetetlen! 1 alkalom és látható az eredmény! Reggel a tükörből egy simább, feszesebb, szebb és ránctalanabb arc nézett vissza. Nagyon jó érzés! Olyan puha, finom a bőröm. Azon panaszkodtam a kezelés alatt, hogy sajnos mennyire látható az arcomon is az idő múlása. Gyöngyike mosolygott, hiszen ő már tudta, hogy éppen az idővel veszi fel a versenyt. Ennek a versenynek én vagyok a győztese! KÖSZÖNÖM!!!!”

K.Petra 32 éves, 
Búz Timea, Mezocentrum (Budapest) vendége:

„Én mindig, mindig csak fiatalodni szeretnék. Azonnal és rögtön. És persze garanciával, mert nincs pénzem felesleges kezelésekre. Ezért járok Age Attraction szépségszalonba.”

Timi, 44 éves, S. Vera, 39 éves, 
NANOFACE (Miskolc) szépségszalon vendége:

Az arcom megereszkedése miatt kezdtem járni Meso Laser kezelésre, de az arcom feszesebbé válása mellett a ráncaim is halványodtak.”

Törökné Erzsi, 
Dermisz Professzionális Kozmetika (Fonyód) vendége:

Tisztának, feszesebbnek, rugalmasabbnak éreztem a bőrömet. A kezelés fájdalom mentes, nagyon kellemes, masszázs jellegű élmény volt. A kezelés után, magamat és a bőrömet is, frissnek, élettelinek, üdének éreztem. Tükörbe nézve, tisztának, feszesebbnek, rugalmasabbnak éreztem a bőrömet. A vitamin gélek és a krém használata után, még simább és feszesebb lett a bőröm. Nagyon örülök a kezelésnek, mivel hamar látható a hatékonysága, a személyiségemre is jótékony hatással volt. Magabiztosabb, felszabadultabb, lettem, mivel a kisebb ráncok eltűntek, a mélyebbek pedig kisimultak. Őszintén ajánlom mindenkinek!”

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK