MESO LASER: A jövő technológiája

Egy készülék, mely újraértelmezte a mezoterápia fogalmát.

A kozmetikai eljárások hosszú évekig csupán tisztító és masszázs kezelésekből álltak. Ezek rövid távon hatékonynak bizonyultak, ám fényévekre voltak attól, hogy valódi megoldást nyújtsanak a bőr öregedése ellen. A mezoterápia volt az első olyan innováció, ami valóban középutat jelentett a kozmetikai alapkezelések és a plasztikai sebészet között. A tűs mezoterápia hihetetlenül hatékony eljárás, azonban máig rendkívül fájdalmas beavatkozásnak számít. Ezért megjelent a tű nélküli mezoterápia, amiben nagyon sok kozmetikus bízott, de szép lassan rá kellett jönniük: ugyanolyan hatása van, mint egy ultrahangos kezelésnek, csak háromszor annyiba kerül.

Az igazi áttörést a tű nélküli mezoterápiában a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék hozta el. A nagy teljesítményű lézer ugyanis intenzíven stimulálja a bőrt, és olyan mély hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, amely más tű nélküli készülékekkel elképzelhetetlen – mindezt teljesen fájdalommentesen. A Meso Laser készülékkel egy új iparág született: a lézeres mezoterápia, amely egyedülálló és hosszú távú megoldást jelent a bőr fiatalságának megőrzésére.

Egy készülék, mely nem ismer határokat

Míg a legtöbb kozmetikai készülék csak a felhámba képes bejuttatni hatóanyagot, addig a Meso Laser készülékkel közvetlenül a mélyebb irharétegbe juttathatjuk a koncentrált összetevőket. Ezzel egy teljesen új korszak nyílik az arc- és testkezelések területén, hiszen a bőrmegújító hatóanyagok ott fejtik ki hatásukat, ahol a bőrnek valóban szüksége van rá. Így nem csupán a látható tüneteket kezeli hatékonyan, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a rugalmas, feszes és fiatal bőrképet.

Egy készülék, mely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez sem

A Meso Laser készülék különlegessége abban rejlik, hogy kettős fronton veszi fel a harcot a bőr öregedése ellen. Az intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és beindítja a kollagén termelődést. Mindeközben a fókuszált elektroporációs technológia képes az értékes hatóanyagokat a mély szöveti rétegekbe juttatni, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt. 

Ez az innovatív technológia egyedül a Meso Laser készülékekben található meg, és kizárólag ezzel a készülékkel végezhető eredményesen a LÉZERES MEZOTERÁPIA kezelés, a FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA kezelés és a CW LASER rétegelt hyaluronsavas feltöltés is.


Tudomásunkra jutott, hogy a Magyarországon általunk meghonosított, kiemelkedő hatékonyságú lézeres mezoterápia kezelést néhány kozmetikai szalonban, sőt egy orvosi rendelőben is hamisítják.  Ezért javasoljuk, hogy kizárólag az általunk hitelesített esztétikai szakemberektől igényeld kezeléseinket. A kozmetika keresőnkben szereplő partnerek esetében garantálni tudjuk, hogy valódi lézeres mezoterápia kezelést nyújtanak, kifejezetten a kezeléshez megalkotott intenzív hatóanyag koncentrátumokkal.

 

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK