Hitelesített kozmetikusok, hitelesített kezelések

A Meso Laser kezelések 2017-től szigorú védjegyoltalom alatt állnak: a MILSYS®  védjeggyel ellátott kezeléseinket kizárólag hitelesített kozmetikusok végezhetik Magyarországon.

Miért nem mindegy, hogy hova jársz kozmetikushoz?

A Meso Laser által meghonosított lézeres mezoterápia kezelés évek óta töretlen sikernek számít a piacon, ezért egyre többen kezdték hamisítani. Vannak, akik olcsó, silány minőségű készülékkel dolgoznak, amivel teljesen hatástalan lesz a kezelésed, vagy akár visszafordíthatatlan károkat is okozhatnak a bőrödben.

De az is előfordulhat, hogy eredeti Meso Laser készüléket használnak, azonban nem tartják be a szakértők által kidolgozott kezelési protokollt, és nem Age Attraction hatóanyagokkal dolgoznak, hogy spórolni tudjanak az anyagköltségen. Ezek a kezelések soha nem fogják az általad várt eredményt hozni, és pillanatok alatt csalódott vendéggé válsz, aki rengeteg pénzt veszített.

Hogy ez ne történjen meg veled, 2017-től az eredeti és hatékony Meso Laser kezeléseket a MILSYS® védjegy óvja. Javasoljuk, hogy kizárólag olyan kozmetikába jelentkezz, ahol ezzel a védjeggyel ellátva, hitelesített kozmetikusok végzik a kezeléseket.

Hitelesített partnereink magasan képzett, megbízható kozmetikusok, akik soha nem fognak a hatékonyság rovására spórolni a kezeléseden, sem a készülékek, sem a hatóanyagok hamisításával. A MILSYS® védjegy garanciát jelent számodra, hogy a kozmetikusod eredeti Meso Laser készüléket használ, elvégezte az Age Attraction hivatalos szakmai képzését, és szigorúan ellenőrzött kezelési protokoll szerint dolgozik. 

Milyen előnyöd származik abból, ha hitelesített kozmetikába jársz?

  • A bőröd számára leghatékonyabb kezelést kapod, korrekt áron.
  • Eredeti és ellenőrzött készülékkel dolgoznak, melynek hatékonyságát európai uniós ISO szabvány garantálja.
  • Kizárólag az előírt hatóanyagokat használják, nem cserélik ki a dobozban a hatóanyagot olcsó, silány minőségű termékekre. 
  • Kiemelkedően magas szaktudással és lelkiismeretesen végeznek minden kezelést.
  • Nem csapnak be, és nem okoznak kárt a bőrödben olcsó vagy illegális termékekkel.


Kozmetika keresőnkben megtalálod hitelesített partnereinket, akik magasan képzett, minősített kozmetikusok, és garantáltan megbízható kezeléseket nyújtanak számodra.
 

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK