Hitelesített kozmetikusok, hitelesített kezelések

A Meso Laser kezelések 2017-től szigorú védjegyoltalom alatt állnak: a MILSYS®  védjeggyel ellátott kezeléseinket kizárólag hitelesített kozmetikusok végezhetik Magyarországon.

Miért nem mindegy, hogy hova jársz kozmetikushoz?

A Meso Laser által meghonosított lézeres mezoterápia kezelés hat éve töretlen sikernek számít a piacon, ezért egyre többen kezdték hamisítani. Vannak, akik olcsó, silány minőségű készülékkel dolgoznak, amivel teljesen hatástalan lesz a kezelésed, vagy akár visszafordíthatatlan károkat is okozhatnak a bőrödben.

De az is előfordulhat, hogy eredeti Meso Laser készüléket használnak, azonban nem tartják be a szakértők által kidolgozott kezelési protokollt, és nem Age Attraction hatóanyagokkal dolgoznak, hogy spórolni tudjanak az anyagköltségen. Ezek a kezelések soha nem fogják az általad várt eredményt hozni, és pillanatok alatt csalódott vendéggé válsz, aki rengeteg pénzt veszített.

Hogy ez ne történjen meg veled, 2017-től az eredeti és hatékony Meso Laser kezeléseket a MILSYS® védjegy óvja. Javasoljuk, hogy kizárólag olyan kozmetikába jelentkezz, ahol ezzel a védjeggyel ellátva, hitelesített kozmetikusok végzik a lézeres mezoterápia kezeléseket.

Hitelesített partnereink magasan képzett, megbízható kozmetikusok, akik soha nem fognak a hatékonyság rovására spórolni a kezeléseden, sem a készülékek, sem a hatóanyagok hamisításával. A MILSYS® védjegy garanciát jelent számodra, hogy a kozmetikusod eredeti Meso Laser készüléket használ, elvégezte az Age Attraction hivatalos szakmai képzését, és szigorúan ellenőrzött kezelési protokoll szerint dolgozik. 

Milyen előnyöd származik abból, ha hitelesített kozmetikába jársz?

  • A bőröd számára leghatékonyabb kezelést kapod, korrekt áron.
  • Eredeti és ellenőrzött készülékkel dolgoznak, melynek hatékonyságát európai uniós ISO szabvány garantálja.
  • Kizárólag az előírt hatóanyagokat használják, nem cserélik ki a dobozban a hatóanyagot olcsó, silány minőségű termékekre. 
  • Kiemelkedően magas szaktudással és lelkiismeretesen végeznek minden kezelést.
  • Nem csapnak be, és nem okoznak kárt a bőrödben olcsó vagy illegális termékekkel.


Kozmetika keresőnkben megtalálod hitelesített partnereinket, akik magasan képzett, minősített kozmetikusok, és garantáltan megbízható kezeléseket nyújtanak számodra.
 

Segítsd munkánkat!
Ha olyan helyen jársz, ahol úgy érzed, hogy becsapnak, mindenképpen jelezd felénk. Célunk, hogy az Age Attraction és a Meso Laser kezelések hosszú távon megbízhatóságot és hatékonyságot jelentsenek minden vendég számára. Szigorúan fellépünk és jogi eljárást indítunk minden olyan kozmetikus ellen, aki partnerszerződés nélkül végzi a védjegyes kezeléseinket, megtévesztve és kihasználva ezzel a vendégeket.
Üzenet küldés >>>

 

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK