o2-balance

Tudtad? Ha csak simán egy hatóanyagra bízol egy kezelési eredményt, az a bőröd számára messze nem elegendő. Válaszd az 5x hatékonyabb o2-balance kezeléseket, a kiemelkedő eredményeiért és bőröd biológiai fiatalítása érdekében. o2-balance - egy eljárás, mely 5x többet nyújt, mint más érintés nélküli vagy manuálterápiás kezelés!

01

OXIGÉN & HYALURON

A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. A o2-balance kezelésekhez használt hyaluront ~99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, kb. 96%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be mélyebb rétegekbe.

02

FÁJDALOMMENTES BELÖVÉS

Szigorú szabadalom alatt álló modul, ami speciális kezelőfejekkel nagynyomású, kb. 96%-os molekuláris oxigénnel lövi be a hyaluront és a speciális TRANSCUTIN koncentrátumokat a bőrbe.

KEZELÉSEK MENETE:

1. Intenzív előkészítés és fertőtlenítés
2. Nyirok pontok aktiválása
3. Precíziós nyirokdrenázs és/vagy molekuláris oxigén + hyaluron infúzió
4. Hyaluron és transzdermális hatóanyagok belövése
5. Utókezelő alkalmazása


A kezeléshez azonnali hatással rendelkező, védjegy oltalom alatt álló dermaceutical ® TRANSCUTIN hatóanyagokat használunk, melyek első oszályú liposzóma csomagba zárt magas dózisú transzdermális hatóanyagok. A felhasznált transzdermális hatóanyagaink - a német biztonsági előírások alapján gyártott - bőrgyógyászati minőségű, káros vegyi összetevőktől mentes hatóanyagok.

A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. A o2-balance kezelésekhez használt hyaluront ~99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, kb. 96%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be. Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A kb. 96% molekuláris oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is. Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél - sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során - nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás se, ami a nagy dózisú molekuláris oxigénnek és a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető.

A kezelés itt még nem ér véget. Egy speciális nagy nyomású hyaluron belövő pisztolynak köszönhetően - mely egyedülálló szabadalom - a kezelés során hyaluron szérumgéllel tölthetőek fel a ráncok. A kezelés ezen része is teljesen fájdalommentes és azonnal látványos!

És ezután jön a ráadás: a kezelés eredményét megtámogatjuk belülről is a fokozott sejtlégzést elősegítő nagy dózisú - ezúttal ionizált oxigénnel!


Összefoglalva az o2-balance kezelés:

1. dermaceutical ® TRANSCUTIN - transzdermális hatóanyag bevitel
2. Molekuláris oxygén + hyaluron infúzió (érintés nélküli hatóanyag bevitel)
3.Precíziós nyirokdrenázs
4.Nagy nyomású hyaluron belövés a ráncok alá
5.Ionizált oxygén - sejtlégzést fokozó inhalátor terápia
Vigyázz bőrödre! Válaszd a hatékonyabbat! Válaszd a biológiailag is hatékony kezelést, bőröd fiatalságáért. o2-balance transzdermális arcfiatalító kezelések.


ALKALMAZOTT KEZELÉS MODULOK RÉSZLETESEN:


KEZELÉS N°1 - Precíziós nyirokdrenázs 
Új generációs nyirokdrenázs, mely minden kezelésnél kiegészül a kb. 96%-os molekuláris oxigén jótékony hatásaival. A nyirokdrenázs tudományosan elismert eljárás szemkörnyéki ödémára, karikás szemre, arckontúrozásra, folyadékegyensúly megtartására, rosacea, arcödéma vagy vérömleny kezelésére.

KEZELÉS N°2 - Molekuláris oxigén + 2 frakciós hyaluron infúziós kezelések 
Kezelhető problémák: megereszkedett bőr, lifting problémák, szürke fakó bőr, szárazság, mélyrétegű vízhiány, akné, ráncok, rosacea, szemhély, szájkörnyék, érzékeny bőr, súlyosabb allergiára hajlamos bőr.

KEZELÉS N°3 - Hatóanyag belövés 
A kezelések alatt laboratóriumi tisztaságú, magas minőségi követelmény rendszer szerint előállított 4 frakciós hyaluronsavval és transcutin hatóanyagokkal dolgozunk. Kezelhető területek: szemöldök közti ránc + homlok, szájkörnyék+nasolabialis ránc, szemkörnyék, szemhély, orcák, nyak ráncai, dekoltázs ráncai, ajak, kézfej.

KEZELÉS N°4 - Ionizált oxigén terápia 
Esztétikai kezelések utáni relaxációhoz, a szervezet minden sejtjének oxigénnel való felfrissítésére, asztma, COPD, egyéb tüdőbetegségek tüneteinek enyhítésére*, általános regenerálásra, egészségmegőrzésre, fáradtságra, alvászavarok esetén*, érrendszeri problémáknál*, gyermekeknél krupp, asztma, gyakori légúti megbetegedések kezelésére*.

* Orvosi szakvélemény kikérése javasolt!


Kezelések időtartama:
Arc: kb. 50 perc | Arc-nyak: kb. 65 perc | Arc-nyak-dekoltázs kb. 90 perc Mindegyik kezelés automatikusan tartalmazza a szemhéj pillák tövéig történő kezelését is!