Egyéb kezelések

Bőrcsiszolás, sejtmegújítás, energetizálás, fitoterápia.

 

MIKRODERMABRÁZIÓ
A kezelést egy vákuumos bőrcsiszoló géppel végezzük, melynek kezelő fejei különböző durvaságú gyémántporral vannak bevonva. Ennek segítségével olyan erősségű mélyradírozást vagyunk képesek végezni, ami segítség lehet a tágpórusú, zsíros, problémás bőröknek. A mikrodermabrázio az orvosi gyakorlatból vett csiszolási technikák finomított változata, amely során a gyémánt fejjel és vákuum segítségével finoman, de hatékonyan eltávolítható az elhalt bőrsejtek felső rétege. A kezelés enyhe dörzsölő érzéssel jár, mely fájdalmat nem okoz. Hatására bőrünk puha, bársonyos tapintású, tisztább hatású, feszesebb és hidratáltabb lesz.
Ajánlás:
Tág pórusú, zsíros bőrre 
Durva tapintású, érdes bőrre 
Heges, egyenetlen felszínű bőrre 
Nehezen tisztítható, zárt komedókkal teli bőrre 
Gyulladások miatt kialakult foltos bőrre. 

BIODROGA MD™ ANTI-AGE - A KOLLAGÉN SZINTÉZIS SERKENTÉSE
KOLLAGÉN FELTÖLTŐ ANTI-AGE KEZELÉS

Elsőre is látványos, tartós,és hatóanyagai bőrbarátok, mivel a kezelés alapját az erőteljes AHA peelingek, az értékes peptidek, hialuronsav, illetve növényi stimulánsok adják. Az egymás után következő lépésekben a koncentrátumok, szérumok és krémek hatása egymáshoz adódik, így valóban látványos és gyors eredményt érhetünk el, miközben kellemesen relaxálhatunk a kezelés alatt. 

BIODROGA MD™  SEJTMEGÚJÍTÓ EGF KEZELÉS NÖVEKEDÉSI FAKTORRAL
Nobel-díjas felfedezés a szépség szolgálatában

Egy 1986-os orvosi Nobel-díjas felfedezés eredményeképpen találkoztak a tudósok először a bőr természetes hírvivőivel, neurotranszmittereivel, az Epidermális Növekedési faktorokkal (angolul EGF=Epidermal Growth Factor). Létrehozták a szintetikus EGF-et, mellyel fantasztikus eredményeket értek el. Ez a szintetikus Növekedési faktor adja a Biodroga MD termékek legújabb tagjának az alapját.

Az EGF egy kémiai hírvívő, mely a sejtek regenerációját hivatott támogatni. A természetes öregedési folyamatok eredményeképpen a bőr saját EGF termelése lecsökken, csökken a rugalmassága, megjelennek a ráncok. Ez a peptid képes rávenni a sejteket a normális működésre, mint egy tábornok, újrarendezi a sejtek folyamatait, így a bőr szerkezete átalakul, tömörebbé, definiáltabbá válik, finomodnak a kontúrok, a ráncok és az öregedés jelei elhalványulnak.
Az eredmény minden korosztálynál a természetes hialuronsav termelés és a kollagén szintézisének látványos növekedése – az arc kontúrja finomodik, a bőr tömörebbé, feszesebbé válik. 

BIODROGA MD™ ENERGIZE & PERFECT ZÖLDKÁVÉS SPA KEZELÉS 

Ez a stimuláló rituálé hatékonyan lép fel a kimerültség, fáradtság és stressz okozta negatív hatások ellen, serkenti a bőrsejtek anyagcseréjét és mikrokeringését, optimalizálja a bőr nedvességtartalmát.
Azzal, hogy felébreszti a „fáradt” bőrsejteket, sugárzó, energiával teli bőrt eredményez. Ezt afrikai zöldkávé, alga és Fucogél tartalmának köszönheti. Ez utobbi egy olyan biotechnológiai cukorkomplex, mely képes a bőr hidratáltságát akár 79%-kal is növelni 3 óra leforgása alatt.

BIODROGA MD™  HIPERPIGMENTÁCIÓ KEZELÉSE

Egyik legmakacsabb és legnehezebben kezelhető elváltozás a pigmentfolt. Eredete nagyon változó, leginkább belső (hormonális, emésztőszervi), de találkozunk külső okokkal is (napsugárzás, sebek). Kezelésében nagy fontossággal bír, hogy ne csak a foltot halványítsuk, hanem speciális hatóanyagok és fényvédő segítségével megelőzzük újjabbak kialakulását is.Ezért elengedhetetlen az otthonápolási készítmények, fényvédő rendszeres használata.

BIODROGA MD™ BŐRTISZTÍTÓ KEZELÉS AKNÉS PROBLÉMÁS BŐRRE

A bőrön megjelenő tisztátlanságok, pattanások és aknék eredete sokféle lehet. Ami közös kezelésükben, hogy antibakteriális, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatóanyagokat használunk a kabin kezelés során, és a mindennapi otthonápolásban is.

BIODROGA MD™  ROSACEA KEZELÉSE
Anti-redness – megoldás a rosacea és a couperosa kezelésében

Emberek milliói szenvednek olyan bőr túlérzékenységben, melynek tünetei a vörösesség, gyulladás, pattanások, gyulladásokat kísérő hiperpigmentáció, papulák és kellemetlen viszketés. A visszatérő vörösesség a bőr feszességét és rugalmasságát is veszélyezteti, mert az ezzel együtt járó gyulladás bomlasztja az elasztin és kollagén rostokat. Emellett ez a vörösesség az arcon jelentkezik, sokszor nagy és látványos kiterjedésben, ami nem csak optikailag, de lelkileg is problémákat okozhat.

A cuperosa-t kitágult véredények jellemzik az arcon, melynek alapja a kapillárisok falának gyenge kötőszöveti felépítése. A rosacea már egy állandósult, krónikus állapot, ahol a tágult erek már láthatóak. Ez az elváltozás jellemzően világos bőrű nőket érint 30 éves kortól kezdődően. Érzelmi labilitás, stressz, túlzott UV-sugárzás, csípős ételek, alkohol és extrém környezeti tényezők fokozhatják ezt a jelenséget.

A BIODROGA MD rosacea elleni orvos-kozmetikai termékei kifejezetten erre a problémára lettek kifejlesztve. Rendszeres használatukkal láthatóan csökkenthetők a vörösesség tünetei; az erek fala megerősödik és a bőr védelmi rendszere normalizálódik.