MILSYS® Fókuszált mezoterápia

A MILSYS® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával.

01

MILSYS® Fókuszált elektroporáció

02

EGYEDÜLÁLLÓ TRIPLEX HYALURON

A bőr öregedése már huszonéves korban, láthatatlanul elkezdődik. A fókuszált mezoterápia egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy időben felvegyük vele a küzdelmet, megelőzzük a tünetek kialakulását és hosszú távon megőrizzük a gyönyörű, ápolt bőrt.

A Meso Laser – más készülékkel ellentétben – eredeti elektroporációs technológiát alkalmaz. Az egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia és a magas minőségű hatóanyagok együttes alkalmazásával így valóban intenzív és tartós anti-aging eredményt érhetünk el.

KEZELÉSI FOLYAMAT:

  • A kezelés időtartama kb. 50 perc.
  • Javasolt ütemezés: 6 alkalmas kúra
  • Az első 3 kezelés heti rendszerességgel, majd két-három hetente egy kezelés.
  • A fenntartó kezeléseket egyénre szabottan 4-8 hetente javasoljuk.

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy mélyhidratáló ápolás javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Fruit Cream vagy Youngernizer - problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

KINEK AJÁNLJUK?

Huszonéveseknek, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével.

A kezelés elődleges célja a lifting és ránckezelés.

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel az alkalmazott hatóanyagok hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?

Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.).

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.

MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

Pacemaker, epilepszia, terhesség, ekcéma, lázas állapot esetén, valamint botox injekció utáni 30 napban és műtétet követő 40 napban (a műtét helyén).