Secret Smoothing testkezelés

Német innováció a cellulit kezelésben és alakformálásban

A Meso Laser lokális testkezelése forradalmi megoldást jelent a hatékony cellulit kezelésben és az intenzív alakformálásban. A nagy teljesítményű lézer ugyanis képes a bőr olyan előkészítésére, mely intenzívebb hatóanyag felszívódást eredményez. Az egyedülálló elektroporációs technológia pedig lehetővé teszi, hogy az aktív hatóanyagokat egészen a bőr mély, szövet rétegeibe juttassuk.

A kezelés során bejuttatott Secret Smoothing szuperkoncentrátum olyan innovatív, élénkítő hatású összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák a zsírégetést és megakadályozzák az új zsírsejtek kialakulását. A zsírsejtekre gyakorolt méretcsökkentő hatásuk pedig aktívan segíti a cellulit látható jeleinek megszüntetését. Az intenzív alakformáló hatás mellett a hatóanyag formula gyengéden táplálja, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a bőrt.

Kezelési folyamat

Intenzív lokális testkezelés, időtartama a kezelt terület nagyságától függően változik.

Javasolt kezelési ütem: 6-10 alkalmas kúra

Szalon kezelés hetente kétszer és mindennapos otthoni ápolás Secret Smoothing koncentrátummal.

Kinek ajánljuk?

Aki innovatív, hatékony és tartós megoldást keres a cellulit kezelésére és az alakformálásra.

A kezelés elsődleges célja az eredményes cellulit kezelés, a lokális zsírbontás (kar, hát, has, comb, csípő, térd, toka) és az intenzív bőrfeszesítés.

Mire számíthatsz a kezelés után?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a kialakult cellulit tünetei finomodnak, a bőrképp simább, tapintásra egyenletesebb lesz. A zsírbontó hatóanyagok sejtszintű bejuttatásának hatására pedig a kezelt terület körméretében is csökkenés várható. Mivel az Age Attraction minden problémát anti-aging szempontból közelít meg, ezért a kezelés feszesebb, hidratáltabb külsőt is kölcsönöz a bőrnek. Hosszú távon hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot, terhesség vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő 6 hétben.

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK