PURE Peptides VIP

A PURE PEPTID V.I.P - lézeres mezoterápia az Age Attraction 2020-as innovációs fejlesztése.  A fejlesztés elképesztően jól sikerült. A kezelés még a legtöbbet kívánó maximalista vendégeknél is megállja helyét.

Az eredeti Meso Laser kezeléseket 2017-től a MILSYS® védjegy óvja Magyarországon, ezeket a kezeléseket kizárólag hitelesített kozmetikus partnereink végezhetik.

A PURE PEPTID V.I.P. - lézeres mezoterápiás kezelések során, teljesen egyedülálló módon négy szolgáltatási területet is maximumon alkalmazunk:
- több szintű intenzív mélytisztítás és előkezelés
- lézeres stimuláció
- koncentrált hatóanyag alkalmazás
- fókuszált elektroporáció - jénai hatástanulmány által igazolva – a lehető legmélyebb hatóanyag bejuttatás érdekében.


MIÉRT AJÁNLOTT A PURE PEPTID V.I.P. - LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS?

  • A peptidek hatására a bőr szerkezete biológia átalakuláson megy át. A peptidek képesek egy rendkívüli dologra: képesek stimulálni speciális sejtcsoportokat (fibroblasztokat) arra hogy új alkotóelemeket termeljenek. Új alkotóelemeket, mint kollagén, elszatin. Sok féle peptid létezik. A peptidek hatására – ha megfelelő kombinációban, mélyen és nagy dózisban vannak bejuttatva – a bőr rugalmasságán, tömörségén nagymértékben javítani lehet. Az Age Attraction által fejlesztett PURE peptid, a leghatékonyabb peptideket alkalmazta, nagy koncentrációban így a Meso Laser készülékkel való bejuttatása kiváló eredmények elérést teszi lehetővé. A PURE peptid V.I.P. kapcsán, ha a kezelés a gyártó által megalkotott, szigorú protokoll szerint zajlik, és a hatóanyag mennyiség is az, amit a gyártó előírt, akkor azonnal érezhető és látható eredmények születnek. Az összkép a kezelést követő napokban fokozódik. Az eredmények, ismétléssel, pár alkalom elvégzése után tartóssá is válnak.
  • A kezelés közben alkalmazott intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait. 

 

A kezelés időtartama kb. 90 perc.

A kezelés után 2 hétig javasolt a PURE peptide otthoni használata.


KINEK AJÁNLJUK?

Bármilyen korosztály részére, de kifejezetten érett vagy gyorsan öregedő bőrtípusokra.
Lifting problémákra, rugalmatlan bőre.

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

Egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, tömörebb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?

Minden kezelést az Age Attraction PURE peptid szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumával végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket.

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.


MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követően hat hétig.

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK