Hajkezelés fókuszált mezoterápiával

A gyönyörű, fényes és dús haj titka az egészséges fejbőr. Ha fejbőrünk természetes egyensúlyát valamilyen probléma megtöri, akkor hajszálaink nem jutnak megfelelő mennyiségű tápanyaghoz, szárazak, erőtlenek és fénytelenek lesznek, végül pedig kihullanak. 

A fókuszált mezoterápiás hajkezelés egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy a hajas fejbőr problémáit időben kezeljük, és sokáig megőrizzük a hajunk szépségét és egészségét.

A kezelés során alkalmazott egyedülálló elektroporációs technológia lehetővé teszi, hogy az aktív hatóanyagokat egészen a fejbőr mély, szöveti rétegeibe juttassuk. A bejuttatott Hair Booster szuperkoncentrátum olyan innovatív hatóanyagokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek elősegítik a haj növekedését, tápanyagokkal látják el a fejbőrt és regenerálják a haj sejtszerkezetét.

Kezelési folyamat

Intenzív problémamegoldó hajkezelés, időtartama a kezelt terület nagyságától függően változik.

Javasolt kezelési ütem:

Intenzív időszak: 10 alkalmas kúra + 2 hónap otthoni kezelés a Hair Booster szuperkoncentrátummal

(1-5. kezelés: hetente, 6-10. kezelés: két hetente)    

Fenntartó időszak: az intenzív időszak után korlátlan ideig alkalmazható

Neked ajánljuk, ha:

  • tartós hajhullási problémákkal küzdesz
  • növeszteni szeretnéd a hajad
  • kopaszodási problémákkal küzdesz
  • gyorsan zsírosodik a hajad
  • nagyon vékonyszálú, töredezett a hajad
  • szeretnéd megszüntetni a szeborreás dermatitisz kóros tüneteit
  • hajfelvarrást végeztek a hajadon
  • rendszeresen fested és/vagy daueroltatod a hajad

Mire számíthatsz a kezelés után?

A hajkezelések esetében mindig hosszú távon kell gondolkodnunk. Az, hogy a kezelések milyen ütemben és mértékben hatnak, egyénenként nagyon változó. Szerencsés esetben gyors eredmény is elérhető, azonban a kezelés igazi hatása csak hosszú távon érezhető. A hajunk állapotának a látható javuláshoz időre van szüksége. Az intenzív kúrák általában 10 alkalmasak, de van, amikor érdemes megismételni őket, hiszen ha már dolgoznak a hatóanyagok, reagál rá a haj és a fejbőr, akkor a következő kúra alatt még intenzívebb és látványosabb lesz a kifejtett hatás.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

Pacemaker, epilepszia, terhesség, lázas betegség, botox injekció után 30 nappal, műtétet követő 40 nappal (műtét helyén) és bármilyen bőrbetegség esetén.

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK