Szeretnéd, hogy bőröd még hosszú éveken keresztül rugalmas maradjon?

Nem szeretnéd, hogy tűvel töltsék fel ráncaid?

Szeretnéd, ha elérhető áron hatékony megoldást találnál?

Ismerd meg a luxus krémek Age Defense kategóriájának kiemelkedő képviselőjét, mely sejt szinten segíti bőröd rugalmasságát hosszú távon megtartani!

Bebizonyítjuk, hogy van hatékony bőrápolás.

Olyan kutatás eredményével is megismerkedhetsz, amelyekről eddig biztosan nem hallottál.

Megtudod, hogy hogyan lehet úgy hatni a bőröd állapotára, hogy nem csak azonnali minőségi hatóanyagokkal töltöd fel bőröd, hanem az idő kerekét is lelassítod.

DIAMOND DREAM luxury cream

Egyedülálló hó-alga koncentrátum, a KLOTHO gén aktivátora!

Koós Réka ajánlásával

Tudtad, hogy a legújabb kutatások szerint a sejtek kalória felvételének korlátozása az egyik leghatékonyabb eszközünk a bőr megereszkedése ellen?

És azt tudtad, hogy van egy innovatív hatóanyag, melyről már egyedülálló kutatásokkal is igazolták, hogy pozitívan képes beavatkozni a sejteket biológiai folyamataiba?

Próbáld ki az elsők között

Diamond Dream luxury cream

A nemrégiben napvilágot látott anti-aging kutatások során kimutatták, hogy jelenős javulás érhető el a bőr életminőségének javulásában, ha a sejteket kalóriakorlátozásra késztetjük. Ennek kimagasló képviselőjévé vált a hó-alga, mint hatóanyag és a DIAMOND DREAM krém-koncentrátum, mely egyedülállóan magas koncentrációban tartalmazza ezt az új és ígéretes anti-aging összetevőt: a hó-algát.

Az alpesi havasokban élő hó-alga egyedülálló tulajdonságokat fejlesztett ki, melyekkel a szélsőséges időjárási viszonyok és az erőteljes UV-sugárzás ellen védekezik. A hó-alga ezen tulajdonságai igen jól hasznát tesznek bőröd önjavító mechanizmusainak is.

Ismerd meg a fiatalság forrását!

Miért előnyös a bőröd számára a sejtek kalóriakorlátozása és a hó-alga koncentrátum?

  • védi és aktiválja a sejtek hosszú élettartamáért felelős géneket (KLOTHO gén, AMPK energia szenzor)
  • védi és fiatalítja a bőrt sejtszinten
  • sejtmechanizmusok stimulálásával gondoskodik a bőr fiatalos szépségének védelméről
  • a sejtek hatékonyabb védelmet kapnak az oxidatív stresszel szemben, melynek káros hatásai gyorsítják a bőrben lezajló öregedési folyamatokat
  • megnöveli a kollagén termelést
  • csökkenti a pigment foltokat
  • üde, rugalmas arcbőrt biztosít

Ismerd meg a csodálatos és gazdag hó-alga koncentrátumot!

Az Age Attraction DIAMOND DREAM luxury cream - innovatív Age-Defense (bőr öregedést gátló) készítménye, high-tech megoldás a luxus arckrémek kategóriájában, hiszen a hó-algát magas koncentrációban tartalmazó krém intenzív hatással van a sejtek hosszú életét biztosító mechanizmusok stimulálására és a bőröd legmélyebb szintjein gondoskodik a rugalmas és feszes bőrképről.

A sejtek szintjén, a hó-alga koncentrátum egyedülállóan védi és aktiválja a két legfontosabb tényezőt:

  • a sejt élettartamért felelős Klotho gént és
  • az AMPK energia szenzort (reagál a stresszhelyzetekre, és megvédi a sejteket a károsodástól),

amelyek együtt javítják a celluláris védekezést, az oxidatív stressz rezisztenciát, a sejtek méregtelenítését és működésüknek javítási mechanizmusait.

A Diamond Dream Luxury Creammel történő ajánlott kezelési ciklus hossza: csak 56 nap!


Tapasztald meg magad a hó-alga erejét, próbáld ki az első között a DIAMOND DREAM hó-alga koncentrátumot!

Próbáld ki az elsők között

Légy ügyes és juss hozzá nagykereskedelmi kedvezménnyel!    Tudj meg többet!

Diamond Dream – attól, hogy luxus, még nem kell drága legyen

A luxus termékek prémium szegmensében található termékek árai többnyire 250 – 700 EUR sávban mozognak, vagy akár e fölött. Ugyanakkor látnunk kell, hogy az ár majdnem minden esetben a marketingből, a márkanévből tevődik össze, és szinte soha nem a valódi összetevők tényleges értékét tükrözi. Mi az Age Attraction–nál ezzel ellentétben a legjobb hatékonyság filozófiát követjük, melyről úgy véljük, hogy a szakmai és felkészült ügyfeleinket is maximálisan meg tudjuk győzni termékeink lehető legigényesebb bőrápoló hatásáról!

A Diamond Dream luxury cream

a legérzékenyebb bőrökre is bátran alkalmazható, hiszen mentes a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgymint: PEG, parabén, paraffin olaj, parfüm, vazelin, ásványi olaj, színezék, állati összetevők!