Purslane Elixir - regeneráció és sejtoptimalizálás • Organikus Szilícium & DMAE - a feszesítő csoda

A Lifting Elixír Organikus Szilícium & DMAE egy kozmetikai mezoterápiából kifejlesztett formula. Az Organikus Szilícium & DMAE hatóanyag komplex hatékonyan fejti ki hatását az öregedésgátló és lifting kezelésekben.

Organikus Szilícium & DMAE – a feszesítő csoda

A hatóanyag komplex szemmel láthatóan kisimítja és feszesíti a bőrt, valamint védi azt a szabad gyökök ellen.

MEZOTERÁPIÁBÓL KIFEJLESZTETT KÉSZÍTMÉNYEK

Ampulla elixírjeinket mezoterápiás készítmények alapján, maximális hatékonyságú koncentrátumként fejlesztettük ki. Minden ampulla elixír a bőr specifikus igényeit célozza meg egy erősen koncentrált hatóanyag-komplexszel.

Készítményeink előnye, hogy optimális felszívódást érnek el a bőrben, ezáltal hatékonyabban el tudnak jutni a mélyebb rétegekbe.

Nem hasonlíthatók össze a hagyományos – többnyire egyszerű – ampullákkal. Ampulla elixírjeink a hatékony hatóanyagok valódi maximalizált koncentrátumai.  A mindennapos bőrápolási rutin kiegészítésére szolgálnak a hatóanyag szérumok alatt felhordva.

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG OPTIMÁLIS BŐRKOMPATIBILITÁS MELLETT

Az elsősorban a természetes és gyakran tesztelt összetevőkből álló elixírek összetételének és az esetlegesen káros adalékanyagok általános elkerülésének köszönhetően nagyon jó bőrkompatibilitást tudunk elérni.

Évek óta használjuk az Organikus Szilícium & DMAE hatóanyagokat, valamint a glutathiont (a porcsin gyógynövényből) a mezoampulláinkban, a speciális intézeteinkben történő a bőr feszesítésre és regenerálásra szolgáló mezoterápiás kezelések keretén belül.

Két új csúcstermékünktől fantasztikus eredményre számíthat!

  • Purslane Elixír – regeneráció és sejtoptimalizálás
  • Organikus Szilícium & DMAE – a feszesítő csoda

Ha kérdése van a termékkel vagy az alkalmazásukkal kapcsolatban, forduljon hitelesített kozmetikus partnereinkhez!