Ampulla elixírek – aktív precíziós formulák a bőr speciális igényeihez alakítva

Ampulla elixírek - kozmetikai mezoterápiából kifejlesztve

Az ampullákat joggal tekintik az arcápolás szépségtámogatóinak. Ez az állítás akkor állja meg a legjobban a helyét, ha az összetevőket célzottan ott használják fel, ahol az adott esztétikai problémák felmerülnek.

Ebben a blogbejegyzésben megismerheted az ampulla elixíreink működésének titkát, valamint, hogy ezekkel a különleges elixírekkel nem csak optimalizálhatod az arcápolási rutinod, de bőrminőséged tekintetében is jelentős javulást érhetsz el.

Ampulla elixíreink professzionális intézetek számára kifejlesztett mezoampulláink receptje alapján lettek újra gondolva otthoni, mindennapi ápolásra.

Függetlenül attól, hogy próbáltad már az ampullás arcápolást, vagy teljesen új számodra, személyre szabott elixíres ápolással gyorsan javíthatod az arcbőröd állapotát, mini kozmetikai kezelésként megélve az otthoni bőrápolási rutint.

Bőrelemzés és tanácsadás:

A vendégek többsége külső-belső felfrissülés és megfiatalodás szándékával választja a hitelesített kozmetikai partnereink valamelyikét, és a kezelés után otthon is hosszantartóan élvezik a tökéletesen ápolt, feszes arcbőr leírhatatlan érzését.

Ez elsősorban annak köszönhető, hogy tapasztalt kozmetikusaink gyorsan felismerik a vendégeik egyéni bőrigényét, és ennek alapján állítják össze az optimális ampulla/elixír választékot a célzott kezeléshez.

A problémamegoldó kezeléséhez nemcsak a bőrtípust, hanem mindenekelőtt a bőrszükségletet is alaposan fel kell mérni. A bőrproblémák túlnyomó többsége ma már gyorsan orvosolható konkrét termékek célzott használatával.

Bármilyen bőrhibával vagy problémával jelentkezik a vendég, tanácsos alaposan elemezni az arcszínét. Tapasztalatok szerint gyakran az életmódbeli szokásokban rejlik az adott probléma nyitja, például a táplálkozásban vagy az irritáló, allergizáló anyagok használatában. Bármi is álljon egy megoldásra váró eset hátterében, kozmetikusaink készségesen segítséget nyújtanak szakértelmükkel.

AMPULLA ELIXÍREK – CÉLZOTT ÁPOLÁS A NAPI RUTIN RÉSZEKÉNT

A kozmetikai intézethez hasonlóan mi is összeállítottuk számodra a megfelelő ampulla elixír együttest a bőröd igényeinek célzott kezelésére.

Az ampulla elixírek a napi bőrápolási rutinod részeivé fognak válni: Meleg vízzel való alapos letisztítás után közvetlenül a bőr megnyílt pórusaiba szívódnak fel.

B-vitaminból, C-vitaminból, A,C,E-vitaminból, Argireline & Parakresse-ból, Asien Centellából, Purslane-ből, Detoxból, valamint Organic Silicea & DMAE-ből (Lifting-ből) álló elixíreink a hatóanyagok igazi "sztáregyüttesei", melyekkel a kozmetikai intézetben is minden fő problémát kézben tartanak. Ápolási szándéktól függően a kiválasztott elixíreket célzottan a bőröd valós igényeihez szabhatod.

Nem ritka, hogy az arc különböző részeinek más-más igényei vannak. Bőrápolás szempontjából jellemzően homlokra, szemkörnyékre, orcára, valamint a száj és az orr területre osztjuk fel az arcot - amelyek érzékenysége eltérő, de területtől függően más bőrigényekkel is rendelkezhetnek, például zsírosodás, szennyeződésre való hajlam, pattanások, pigmentáció vagy a bőr elernyedése.

Ampulla elixírjeinkkel rendkívül precízen dolgozhatsz és gyors eredményeket érhetsz el velük.

Ideális esetben egy ampulla elixírt kell közvetlenül az érintett bőrfelületre felvinni, majd egy szérumot és végül egy nappali vagy éjszakai krémet, azonban az ampulla elixíreket egymással is keverheted, hogy a legerősebb kombóval érd el a célzott hatást.

Bármennyire is jó egy bizonyos elixír készítmény egy bőrfelületnek, nem szabad elhanyagolni a bőr további ápolási igényeit sem.

Ha segítségre van szükséged a számodra megfelelő elixírek kiválasztásában és helyes összeállításában, hitelesített szakkozmetikusaink örömmel állnak rendelkezésedre.

NÉHÁNY SZUPER ÖSSZETEVŐ A CÉLZOTT HATÁS ÉRDEKÉBEN

Elixír készletünk moduláris rendszerre épül, ami döntő különbségekkel és előnyökkel rendelkezik a hagyományos ampullákkal szemben, melyek egyszerűbb ápolási rendszerek. Sok kereskedelmi ampulla általában zavarba ejtően sokféle összetevőt tartalmaz, hogy a termék a lehető legjobb minőségű legyen. Nem ritka, hogy a meghirdetett hatóanyagok messze lemaradnak az INCI listáról, azért, mert nagyon csekély mennyiségben tartalmazza őket a termék.

Ezzel szemben ampulla elixírjeinkben csupán néhány szuper összetevőt kombinálnak a legmagasabb koncentrációval. A bőrápolási előny abban rejlik, hogy a hatóanyagok a felhasznált magas koncentrációnak köszönhetően sokkal mélyebbre hatolnak a bőrbe és így a bőr felszíne alatt is ki tudják fejteni a hatásukat.

Sok éves szakértelmünket építettük be a hatóanyagok optimális bőrbe és bőr alá történő felszívódása terén. A felső bőrréteg bőrfiziológiai szempontból védőrétegként funkcionál, melybe számos ápoló hatóanyag alig, vagy csak részben tud behatolni. A hatóanyagok bőr alatti felszívódása csak a bejutás és reszorpció útján történhet. A magas koncentrációjú hatóanyagok különösen fontosak az optimalizált bejutás érdekében, így még a bőr mélyebb rétegeiben is nagyobb hatás kiváltását teszik lehetővé.

Fontos az is, hogy a kevesebb összetevőt tartalmazó készítményeinknek köszönhetően az egyes hatóanyagok könnyebben felszabadulhatnak a készítményből és így könnyebben behatolnak a bőrbe.

A különösen jó bőrbejutást biztosító elixírjeink ugyanilyen fontos tulajdonsága a hidrofil alap és a fajlagos molekulatömeg. Ezáltal a felhasznált hatóanyagok önmagukban is nagyon könnyedén behatolnak a bőrbe, és persze ezek beütögetése is segíthet, amit vizsgálatokkal is alátámasztottak.

AMPULLA ELIXÍREK – ERŐSEN KONCENTRÁLT UNIVERZÁLIS SZEREK, MAGAS TOLERANCIÁVAL

Bár a kínálatunkban található különféle elixírek nagyon intenzív hatást fejtenek ki, mégis jól tolerálhatók a bőr számára. Ampulla elixírjeink minden korosztály bőre számára különösen jól alkalmazhatóak a tinédzserektől egészen az érett bőrökig.

A fiatalkorban gyakran előforduló bőrhibákra nyugtató hatást fejtenek ki, idősödő bőrök esetén az első ráncokat csökkentik, hosszú távú használat alkalmával a folyamat lelassítását teszik lehetővé. Szépségampulláink sikeresen ellensúlyozzák az arcbőr középkorban kezdődő rugalmasságának elvesztését is azzal, hogy belülről feszesítik a bőrt, frissességet, ragyogást és rugalmasságot kölcsönözve neki. Aktív hatóanyag-elixírjeink még idős korban is elképesztő bőrjavító hatást érnek el.

Növelik a bőr nedvességtartalmát, belülről hosszú távon felduzzasztják, ami azt jelenti, hogy a finom ráncok csökkennek, sőt el is tűnhetnek. Ugyanakkor az öregedés erősebb jelei, mint például a homlokráncok, a nasolabialis ráncok vagy a szarkalábak is puhábbnak, kisimultabbnak tűnhetnek.

A bőrfelszín felületén hatást kiváltó kozmetikai ápolók nem felelnek meg az általunk képviselt kozmetikai ápolási filozófiának. Erősen koncentrált ampulla elixírjeink hatóanyagai azonnal kiegyensúlyozott és megfiatalodott arcszínt biztosítanak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva, így biztosítva a hosszú távú hatást.

Ampulla elixíreinket évek óta sikeresen alkalmazzuk bőrkezelésre a szakintézetben, ezért ezek az elixírek ideálisak a kozmetikai-esztétikai kezelések sikerének fokozásához a napi otthoni ápolási rutinba építve is.

SZÉPSÉGELIXÍRJEINK – A TÖKÉLETES OTTHONI ÁPOLÁS

A szakintézetek mezo ampulláihoz hasonlóan az ampulla elixírjeinkhez is tökéletes otthoni ápolási formulát fejlesztettünk ki, amely szinte professzionális kezelésként működik.

KIZÁRÓLAG A LEGHATÉKONYABB ÖSSZETEVŐK TARTÓSÍTÓSZER ÉS ILLATMENTESEN

A rendkívül koncentrált egyedi hatóanyagok és a komplex összetételek mellett a felhasznált alapanyagok lehető legjobb tisztaságát és minőségét biztosítjuk. Amellett, hogy nem használunk tartósítószert, nem használunk színezéket vagy illatanyagot sem.

AZ ELIXÍR TARTALMA A KÖRNYEZETBARÁT ÜVEG TARTÁLYBAN TÁROLÓDIK

Az üveg kiváló minőségű választás az érzékeny bőrápoló termékekhez, mivel az üveg anyagtulajdonságai különösen nagy tisztaságot biztosítanak. Az üveget általában orvosi termékekhez is használják, az ibolyaüveg egyébként a legjobb minőségű üveg, amely hatékonyan védi a benne lévő anyagokat, például a vitaminokat a napsugárzás ellen, és így a lehető leghosszabb ideig bioaktívan tárolja azokat. Ezen túlmenően az üveg fenntartható anyag, kiváló ökológiai egyensúly mellett: az üveg minden probléma nélkül újrahasznosítható, és csekély mértékben vagy egyáltalán nem terheli a környezetet.

PIPETTA – MINDIG A MEGFELELŐ MENNYISÉG

További előnye a pipetta jelenléte a mindenkori tökéletes adagolása

A pipettával pontosan a felhordáshoz megfelelő mennyiséget lehet felvenni. A bőr így pontosan annyi mennyiséget kap, amennyire szüksége van, felesleges pazarlás nélkül.

KIS TÉTELEK – A „FRISS” HATÁSÉRT

Az üvegpalackban lévő elixír csomagolásként is verhetetlenül higiénikus. A kis szériás gyártásunk a nagyüzemi gyártástól eltérően lehetővé teszi, hogy az elixírek hatóanyagai magas „frissesség” tartalommal rendelkezzenek.

A 15 ml-es üveges kiszerelés rugalmasan használható, ezért előnyösebb, mint az egyszer használatos ampullák. Természetesen az ampulla elixírjeink is sokkal töményebbek, mint szinte az összes piacon kapható szépségampulla, ezért a többivel szemben általában jobb az ár/hatóanyag arányuk is.

AZ ELIXÍREINKHEZ HASZNÁLD AZ AMPULLA GYÁRTÓI SZAKÉRTELMÜNKET!

Ampulla elixírjeink összességében mindent tartalmaznak, amire a bőrnek alapvető szüksége van a helyes szépségápolási rutin kialakításához, méghozzá olyan összetételben, amit a kereskedelemben kapható egyéb ampullákban aligha találsz meg.

A C-vitamin elixír a jól tolerálható C-vitamin származékon kívül Argireline peptid komplexet és alma őssejteket tartalmaz. B-vitamin elixírünk körülbelül hat különböző B-vitamint tartalmaz. A Purslane elixír az A-, B1-, B2-, C- és E-vitaminon kívül niacint és béta-karotint, valamint szuperaktív glutahiont is tartalmaz. A DMAE-t tartalmazó Organic Silicea és a Detox Elixir is mind olyan bevált hatóanyagokat tartalmaznak, amelyeket évek óta sikeresen használunk kozmetikai-esztétikai szépségápolási területeken.

Számunkra mindig az a fontos, hogy a speciális bőrszükségletek megkapják a számukra megfelelő kezelést, viszont erre csak a jó minőségű termékek képesek optimális arányban. A legtöbb kereskedelemben kapható ampulla erre aligha alkalmas, vagy nem erre lett kifejlesztve.

Aki még nem ismeri az ampulla elixírjeinket - bátran próbálja ki őket! Teljesen új dimenziót nyitnak meg a kozmetikai bőrápolásban. Bizalommal kérd ki kozmetikus partnereink tanácsát a kiválasztásuknál!