Teljes lett az ampulla elixír palettánk!

Kedvenc ampulláitok mindegyike megtalálható praktikusabb, pipettás 15 ml-es kiszerelésű elixír formájában is.

Hatóanyag-elixírjeink az esztétikai kozmetikumokban található hatóanyag-készítmények teljesen új generációját képviselik. A magas koncentrációjú vitaminkompozíciók rendkívül gyorsan felszívódhatnak a bőrben, és valóban apró "bőrcsodák". A szuper elixírek nagy hatékonyságuk ellenére optimális bőrtoleranciával rendelkeznek.

 

Detox ELIXIR - Méregtelenítés, hidratálás fokozás

Az Age Attraction-től megszokott magas minőségű, rendkívül magas hatóanyag tartalmú koncentrátum, mely a legérzékenyebb bőrökre is biztonsággal alkalmazható.  A Detox szuperkoncentrált elixírt az erős antioxidáns hatás jellemzi leginkább.  A kerti zsázsa és az édesvízi alga magas vitamin-, nyomelem- és fehérjetartalmú, valamint rendkívül magas másodlagos növényi anyagkoncentrációjuk lehetővé teszi, hogy: serkentsék a vérkeringést, a bőr anyagcseréjét és a kollagénképződést. Semlegesítik a szabad gyököket, megölik a mikrobákat, csökkentik a gyulladást és gyorsabban gyógyítják a sebeket.

 

B-vitamin ELIXIR - Sejt hidratáció, vitalizáció, gyulladáscsökkentés

Erősítés, védelem és ragyogás: B -vitamin elixír - egyensúlyba hozza a bőrt. A ragyogóan szép, optimálisan hidratált egészséges bőrért, varázslatosan fiatalos ragyogással.  A B -vitamin létfontosságú anyag a bőr számára. Jó nedvességmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik, és tökéletesen felszívódik a bőrben. A B -vitamin serkenti a sejtek légzését, javítja a bőr keringését és segít normalizálni a bőr működését. Ez újjáépíti a bőr természetes védőgátját. Rendszeresen alkalmazva a bőr visszanyerheti harmonikus ragyogását - ahogyan megérdemli.

 

C-vitamin ELIXIR – ránctalanítás, öregedésgátlás, feszesítés

Az igen kedvelt Youthing Elixír Supreme megújított terméke. A C-VITAMIN "YOUTHING" ELIXÍR jelenleg az egyik legkoncentráltabb szérum a kozmetikai piacon. Nagy dózisú C-vitamint, alma őssejteket és Argireline ránctalanító összetevőt tartalmaz a tökéletes bőrfeszesítés és a hatékony kollagénfokozás érdekében. Ez észrevehetően nyugtatja a bőrt. A nagy dózisú C-vitamin új és nagyon stabil formában támogatja a bőr feszességét, mint kollagénfokozó és biztosítja a frissebb megjelenést.

 

Purslane ELIXÍR - Radikális ránckezelő koncentrátum

A Németországban nagy sikereket elérő Pursalane elixír gyógynövény összetételének köszönhetően egyik leggazdagabb glutahion tartalmú készítmény. A porcsin gyógynövény kivonatból készült elixír gátolja az öregedést, magas antioxidáns tartalmú, fokozza a regenerálódást, mindemellett javítja és védi a bőrt. Az értékes gyógynövény tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, omega-3 zsírsavakkal és antioxidánsokkal.

 

 

ACE-vitamin ELIXIR - regeneráló kúra a bőr számára

Az A-, C- és E - vitamin elixír - komplexünkben rendkívül hatékony és szinergetikus vitaminokat használtunk a szabad gyökök megkötőjeként (antioxidánsok). Védik a bőrt a környezet káros hatásaitól, és ugyanakkor segítik az új bőrsejtek regenerálódását.

Legmagasabb hatékonyság optimális bőrtoleranciával.

 

Lifting ELIXIR - Organikus Szilícium & DMAE - a feszesítő csoda

A Lifting Elixir Organic Silicea & DMAE egy kozmetikai mezoterápiából kifejlesztett recept. A hatóanyag-komplex hatékony az öregedésgátló és lifting kezelésekben, észrevehetően simítja és feszesíti a bőrt, valamint védi azt a szabad gyökökkel szemben.

Erősen koncentrált hatóanyag-komplexével az ampulla elixír a bőr feszesítésének és a kötőszövet feszesítésének speciális igényeit célozza meg. A vízbázisú készítmény optimális felszívódást biztosít a bőrben, és ezáltal hatékonyságot biztosít a mélyebb bőrrétegekig is.

 

Argireline & Para Zsázsa ELIXÍR – frissítő, ragyogás fokozó

Az elixírünk azonnali ragyogást és frissességet kölcsönöz a bőrnek, növeli rugalmasságát és a mimikai ráncok is csökkenhetnek.

A rendkívül hatékony összetevők azonnali és hosszú távú hatást biztosítanak. Az argireline szuperpeptid és a parazsázsa növényi ránctalanító összetevő egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek kifejezetten segítenek a ráncképződésért felelős mechanizmusokra hatni. Az eredmény: azonnal ellazult bőr, friss és láthatóan nyugodt arckép.

 

Asian Centella ELIXIR - erősítő, nyugtató, irritáció csökkentő

Az ápolási igényeknek megfelelően lehet: stresszoldó, bőrpír és érzékenység csillapító, javítja a bőr nedvességtartalmát, feszesítő; és javítja a bőr szerkezetét.

Az Asian Centella a hagyományos kínai orvoslás egyik legfontosabb gyógynövénye. A fiatalság vitaminjaként ismert tigrisfű rengeteg különleges anyagot tartalmaz, amelyek gátolják a gyulladást és serkentik a kollagéntermelést. Ez a hatás tisztátalan bőr esetén a tigrisfüvet külső használatra predesztinálja, irritáció esetén pedig növelheti a bőr rugalmasságát és támogatja a kollagén szerkezetét. Nagy arányban tartalmaz flavonoidokat (fitokemikáliákat), amelyek késleltetik a bőr öregedését. Elixírünk hatékony segítőtárs az olyan bőrirritációk esetén is, mint a couperosa.