Szeretjük a hitelességet. Már 10 éve.

Nem célunk korlátlanul tovább bővíteni a partnerek számát, ezért úgy határoztunk, hogy új Meso Laser partner mostantól éves szinten maximum 10 kozmetikus lehet.

Óriási öröm számunkra, hogy idén ünnepelhetjük 10. évfordulónkat. Az eltelt évtized során rendkívül magas szaktudású partnerek kerültek hozzánk, amiért hálásak vagyunk.

Akadnak viszont néhányan, akik nem értékelik úgy ezt a technológiát, ahogy kellene. Nem tartják be azt a protokollt, amitől hatékony és látványos egy-egy kezelés. Saját fejük után mennek, nem az előírt anyagokat használják, anyagköltségeken való spórlás miatt olcsó, vacak termékekkel dolgoznak, mindezt a vendégeik kárára. A kezelések ezért ezeken a helyeken nem hitelesek, megalkuvásokon alapulnak, amit mi nem engedhetünk meg. Úgy döntöttünk, hogy a közeljövőben velük azonnali hatállyal megszüntetjük partnerszerződéseinket és hamarosan közzé is tesszük a listát, hogy kik azok, akikkel mostantól nem állunk partneri viszonyban.

Ki kell emelnünk azonban azt a TOP 100 partnerünket is, akik nap, mint nap az elvárások felett teljesítenek és kiváló szakmai tudással rendelkeznek. Jó szívvel ajánljuk őket, hozzájuk biztonsággal mehettek, garantáljuk, hogy jó kezekben lesztek.

 

Idén 10 évesek lettünk. Úgy döntöttünk, hogy nem célunk korlátlanul tovább bővíteni a partnerek számát, ezért úgy határoztunk, hogy új Meso Laser partner mostantól éves szinten maximum 10 kozmetikus lehet.
​ 
Az értékesítési szűrésünk 3 lépcsőssé válik:
Akik érdeklődnek, kapnak árajánlatot és egy jelentkezési nyomtatványt. Ha szeretnének partnerek lenni, jelentkezést kell leadni és mi választjuk ki, hogy kit teszünk méltóvá arra, hogy hitelesített partner lehessen.

Igen, tisztában vagyunk vele, hogy sokan elesnek a Meso Laser készülék megvásárlási lehetőségétől, cserében viszont, ahol lesz, ott maximális hatékonysággal és szakértelemmel fogják kezelni a lézeres mezoterápiát igénylő vendégeket. Egy-egy helyre így több vendég koncentrálódhat, de fontosabbnak tartjuk, hogy inkább kevesebb helyen legyen elérhető a Meso Laser, de hitelesen, mint sok helyen és felhígult kezeléseket végezzenek vele.

Célunk, hogy a jövőben szakmailag még ennél is jobban felkészült partnereket képezzünk. Az általunk létrehozott új irányban, a prekozmetológiában még több olyan kezelés kidolgozását céloztuk meg, amely gyorsan, hatékonyan, a legmodernebb szemléletet és technológiákat alkalmazva ér el eredményeket a vendégek körében. Ilyen például a nyak feszesítés, a nyomkodás mentes gyulladáscsökkentő kezelések és a rozácea program is. A cw lézer is új protokollt kap, mely a már bevezetett PURE peptides peptidkoncentrátumra épül.

Keressétek tehát továbbra is partnereinket, hiszen a hiteles eljárások, kezelések és kozmetikusok ritka kincsnek számítanak. Mi azon vagyunk, hogy a lehető legintenzívebb és leglátványosabb kezeléseket kapjátok hitelesített partnereinktől.

 

Bob Csilla
GDC ügyvezető