Arctisztítás, ami fényvédelmet is biztosít

A bőrproblémák 60-70 %-a a helytelen bőrtisztítási szokások miatt nem javul! Ha keresel egy biztosan hatékony, professzionálisabb megoldást, segítünk neked, hogy megtaláld!

Vigyázz bőröd természetes egyensúlyára! A mindennapos arctisztítás hihetetlenül fontos a szép bőr eléréséhez és megtartásához. Egy alapos arctisztítás már önmagában is kezelés a bőrnek, hát még akkor, ha együtt jár egy erőteljes védekező mechanizmus beindításával is, mely következtében bőröd kevésbé lesz érzékeny az UV által okozott káros következményekre.

Tisztításról pár szóban
Van néhány tipikusan hibás arctisztítási szokás, amit jobban teszel, ha elkerülsz. Ilyen a szappannal vagy tusfürdővel való arctisztítás. Ezeknek az anyagoknak túl magas a pH értékük, ami nem bánik gyengéden a bőrrel. Viszont, kizárólag vízzel tisztítani sem elegendő, mert önmagában a víz nem képes leoldani a faggyúval keveredett szennyeződéseket. Ha nem tisztítjuk meg a bőrt a szennyeződésektől, ezek az anyagok sokféle problémát okozhatnak. Például a bőrben megtapadva elszaporodnak a baktériumok és megbontják a bőr védőrétegét, s a bőr egyre rosszabb állapotba kerül.

A bőrproblémák 60-70 %-a a helytelen bőrtisztítási szokások miatt nem javul!

Ha keresel egy biztosan hatékony, professzionálisabb megoldást, segítünk neked, hogy megtaláld!

A bőr állapotát normalizáló tisztításnak van egy 2 lépéses megoldása, egy professzionális verzió, ami a tömegesen elterjedt arctisztítások világában nem annyira ismerős. Ez inkább a kozmetikusok körében ismert és alkalmazott eljárás. Újdonságnak hathat, sőt elsőre lehet, hogy furcsa is, de az Age Attraction partner kozmetikusai körében két éve tesztelt eljárásról beszélünk, melyet már rendkívül sokan alkalmaznak, hatalmas sikerrel. Hozzá kell tennem, hogy többek között ennek a tisztító eljárásnak egy mélyebb, gépi metódusa áll a lézeres mezoterápia kezelések sikerei mögött is.

A professzionális tisztítás két lépése röviden:
1. Niacinamid formulás make-up lemosás és mélytisztítás
2. Beta Hydroxy 12% mélypeeling, mely egész évben használható, és biztosítja a bőr számára a fényérzékenységgel szembeni extra erős védekezést is.

Részletesebben...
Első lépésként mindig használd az Age Attraction niacinamid formulás tisztító habját, a Pure Face-t! Ez a termékünk koncentrátum, tehát egy flakon több hónapig elegendő. Állaga lágy, selymes, tisztító hab mely gyengéden eltávolítja a sminket és a napi szennyeződéseket, intenzív bőrmegújító hatása simává, kiegyensúlyozottá teszi a bőrt. Ha make-up-ot viselsz, akkor előszőr egy nyomat habot oszlass el vizes kézzel az arcodon, és alaposan masszírozd át a bőröd, hogy fellazítsa a zsírban oldódó pigmenteket. Ezt követően alaposan öblíts le folyó vízzel és ismételd meg a folyamatot még egyszer. Ennek célja, hogy mélyrehatóan is elvégezzék a benne levő úgynevezett tenzidek a tisztítást. A niacinamid formulának köszönhetően a Pure Face mélytisztító hab csökkenti a hiperpigmentációt, szabályozza a faggyútermelést és egyenletesebb bőrszínt is ajándékoz. Használata egyszerű, komplex, kiváló hatásfokú, ezáltal feleslegessé teszi az arclemosó tejek, tonikok használatát.

Ha úgy döntöttél, hogy professzionálisabbra alakítod a napi arctisztító rutinodat, akkor itt lesz szükséged a Beta Hydroxy 12%-os mélypeelingre. Ez is egy koncentrátum. Ebből se kell sokat használni ahhoz, hogy elérd azt az eredményt, amit szeretnél. A Beta Hydorxy 12% belsőleg hat a fény elleni védekezés megerősítésében és napi szinten megújítja a bőrfelszínt is. Fiatal bőrre jellemző egyenletes arcszínt biztosít. Folyamatos használata a ráncok és a megereszkedett bőr állapotán is sokat javít.

Az említett professzionális mélytisztítások következtében a bőr felszívó képessége napról napra fokozódik. Az akné, komedó, mitesszer képződés jelentősen csökken, sőt bizonyos bőrtípusoknál a pórusállomány annyira kitisztul, hogy teljesen megszűnik, és természetes lesz, hogy az ápoláshoz használt kozmetikumok intenzívebb hatékonyságot mutatnak majd.

A Beta Hydroxy 12% maximálisan bőrbarát, extra gyors bőrmegújító, és azon túl melyeket már leírtunk, érdemes megemlítenünk azt is róla, hogy használata szűkíti a tág pórusokat és megszünteti a kisebb bőregyenetlenségeket. Alkalmazása 100%-ban biztonságos, teljesen kontrolált.

Kétféleképpen szoktuk alkalmazni, és mivel egyik alkalmazás nem feltétlenül a tisztító fázis részében helyezkedik el, ezért ezen a ponton lehet, hogy furcsának fog tűnni, amit javaslunk, de teszteld le. Nem fogsz csalódni benne.

A leghatékonyabb verzió:
A Pure Face niacinamid formulás lemosó alkalmazása után adj hozzá minden este egy pumpányi Beta Hydroxy 12% mélypeelinget a frissen kinyomott krémedhez és így masszírozd azt a bőrbe. Nem kell lemosnod! Age Attraction termékek esetében a leglátványosabb megoldást akkor értük el, ha Youngernizer vagy Diamond Dream termékekkel kevertük el.

Youngernizer esetében: általános, de intenzív regenerálás a cél
Diamond Dream esetében: feszesítés, ránc csökkentés a cél

Kúra szerű alkalmazáshoz, 6 héten át:
Heti 2-3 alkalommal 3 pumpányi Beta Hydorxy 12% mélypeelinget kenj fel az arcodra kézzel vagy ecsettel vékony rétegben, majd hagyd rajta 15 percig, utána alaposan mosd le, töröld szárazra, mielőtt a krémed használnád. Leginkább problémamegoldáshoz javasoljuk a kúra szerű alkalmazást. Pl. alkalmazzuk a mélypeelinget a Shining Star használata előtt, ha problémás bőr kezelés a cél.

Egyedülálló megoldás, könnyed, és nagyon látványos. Szeretik a problémás bőrű vendégek és azok is, akik ráncokkal, liftingproblémával állnak szemben. Kúra szerű alkalmazását sikeresen használják pubertás korú gyerekeknél. Férfiak, akik szenvednek a borotválkozás gyulladásos folyamataitól, szintén sikereket értek el a fent említett megoldással.

 

Az Age Attraction termékeket keresd TOP 100 partnereinknél vagy webshopunkban BENEFIT kedvezménnyel!

Ha bármi kérdésed van a termékek vagy azok alkalmazásával kapcsolatban, hívj bizalommal a +36706004661 telefonszámon.

 

Bob Csilla
kozmetikus I GDC ügyvezető I
lézeres mezoterápia szakmai oktató