Ilyen érzés az új PURE Peptides V.I.P. arckezelés élesben…

Picit megállt a világ a világjárvány miatt. Szomorú, de nem baj, hogy kissé vissza kellett vonulni. Arra gondoltunk, hogy addig is míg újra indul a világ, beszámolunk nektek milyen tapasztalatai vannak Szilvi kolléganőnknek a PURE Peptides V.I.P. kezelésről.

„Két héttel ezelőtt abban a szerencsében volt részem, hogy én is kipróbálhattam az új PURE Peptides V.I.P. arckezelésünket, méghozzá Bob Csilla kezei alatt. Még a kitűzött dátum előtt egy nappal is azon izgultam, nehogy valami közbe jöjjön, annyira vártam ezt a kezelést. Végül kis csúszással, de elkezdtük. 

Csilla által alkalmazott speciális előkezeléssel eddig még személyes találkozásom nem volt. Nem tudtam mire számíthatok. Enyhe csipkedő érzést tapasztaltam, ahogy a dolgozott, de abszolút elviselhető, semmi diszkomfort érzésem nem volt. Ezután következett a Meso Laser készülék és a sok fantasztikus hatóanyag, ami a kezelés során bejut a bőrbe, az egyedülálló fókuszált elektroporáció segítségével. A nyugodt, kellemes környezetben már félig elaludtam, de közben azt éreztem, hogy még mindig tart és még mindig újabb és újabb hatóanyag jut be a bőrömbe, aminek nagyon örültem. Aprólékosan, bő fél óra alatt dolgozta be a hatóanyagokat Csilla a szem- és szájkörnyékkel együtt. Mikor ennek vége lett, következett az egyik nagy kedvencem, a Youngernizer, melyből bőven került az arcom minden részére. 

 

Ebben a kezelésben nekem az volt a legdrámaibb, persze jó értelemben, hogy már egyből, ahogy belenéztem a tükörbe, láttam a hatást. A bőröm olyan lett élőben, mintha filtereztem volna, amit az utóbbi időben egy jó prémium alapozó sem tudott megadni. Szóval nagy meglepetés volt számomra ez a hatékonyság, mindamellett, hogy semmilyen kellemetlen érzéssel, fájdalommal nem járt, sőt másfél órára a nyugalom szigetén érezhettem magam. Kezdem érteni mi a prekozmetológiai kezelések lényege. Ezt a látványt, ezt az eredményt egy hagyományos kozmetikai szolgáltatás nem tudja nyújtani. 

Mondanom sem kell, hogy már alig várom, hogy egyeztessünk Csillával egy következő időpontot, amikor újra kényeztethetem kicsit az arcbőröm ezzel a szuper kezeléssel.”

 

Görbe Szilvia (Sales Manager, GDC nagykereskedés, Veresegyház)