Teszteltük a Pure Peptidet (ÚJDONSÁG)

Egy igen különleges termékkel egyetemben új fejezet is nyílik az Age Attraction világában.
PURE PEPTID - az egyszerűségre épített legmagasabb hatékonyság.

Körülbelül egy hónapja kaptam egy krémet Csillától, hogy most dobjam félre az összes kencémet, beleértve a szemkörnyéki szérumokat, ampullákat és peelingeket. Semmi mást ne használjak, csak ezt az új szuperkoncentrátumot, amit reggel ébredés után és este lefekvés előtt kenjek fel az arcomra és finoman ütögessek be. A kérése az volt, hogy egy hónapig figyeljem miket tapasztalok és írjak le őszintén bármit, amit gondolok, adott esetben azt is, ha nem tetszik valami.

Azt tudnotok kell, hogy ez a krém, amit most kipróbáltam, a Pure Peptide, az Age Attraction legújabb terméke, tehát nagyon magas hatóanyagtartalmú és értékes, biztonságos összetevőkből készült. Nagyon kíváncsi voltam tehát, hogy mi is fog történni az arcommal az elkövetkező egy hónap alatt. Természetesen csodát nem vártam, hisz 40 év felett már az én bőröm is érettnek nevezhető, tehát vízhiányos, vannak rajta ráncok néha karikák is. Mégis örömmel vágtam bele ebbe a feladatba, s most itt az ideje, hogy megosszam veletek is tapasztalataimat.

Miután megkaptam a szép kis tégelyemet, már másnap el is kezdtem használni. Én ezzel úgy vagyok, hogy ha megfogadom, akkor csinálom, ha lehet azonnal. Mivel most minden más kenceficét mellőznöm kellett, nem sok időmet vette igénybe ez a „kísérlet”. Azt azért bevallom, hogy a kedvenc arclemosómról az egy hónap alatt sem mondtam le, ezért minden alkalommal egy alapos Pure Face-es tisztítás előzte meg az új krémem használatát.

A Pure Peptide nem krém, inkább gél állagú, ezért először azt gondoltam, hogy az én extra száraz bőröm húzódni fog tőle, hisz eddig a hasonló arcápolóknál ezt tapasztaltam. Tévedtem, méghozzá nagyot! Nagyon jó érzés volt a bőrömnek, mikor felkentem, szinte azonnal éreztem a hatását, feszesnek és simának láttam. Egyből beszívódott, nem volt ragacsos, zsíros és kellemetlen. Néhány napon belül pedig elkezdett selymesebbnek és rugalmasabbnak tűnni az arcom érintése, a bőröm regenerálódási ideje pedig a töredékére csökkent.

A múlt héten még külső visszajelzést is kaptam. Nagylányom barátnője ugyanis megkérdezte tőle edzés végén, az öltözőben, hogy ki az, aki érte jött. Ő közölte, hogy az anyukám, erre a kislány meglepődve annyit mondott, hogy tényleg, azt hittem a nővéred!