Első Beauty Fórumom

Élménybeszámoló. Sándor Szilvia, marketing manager, German Derma Concept Bt.

Idén és életemben először én is részt vettem a szépségszakma legnagyobb hazai rendezvényén, a Beaty Forumon. Kiállítóként voltunk jelen a German Derma Concept csapatával. A standunk a kiállító terület legvégén, de mégis a lehető legjobb helyen volt, hisz a közvetlenül előttünk álló színpadon folyamatos kezelések, előadások folytak, de közben nem voltunk a nyüzsgés kellős közepén sem.

Számomra lenyűgöző volt, ahogy a kiállítók készültek, szépítgették standjaikat, pakolgatták professzionális termékeiket. Legszívesebben egész nap sétálgattam volna közöttük, s nézegettem, próbálgattam volna szuper krémeiket, smink cuccaikat, legújabb innovációikat és csoda gépeiket. Mindenfelé arckezelések, sminkelések és különféle kezelések folytak, s én szívem szerint mindegyikre bejelentkeztem volna. Azonban „szerencsére” nekünk egyáltalán nem volt erre időnk a két nap alatt…

Saját termékeinkkel, kezeléseinkkel és segítőkész szakmai vezetőinkkel vártuk a hozzánk érkezőket. És nem hiába… számunkra is hihetetlen volt, hogy mennyien megtiszteltetek bennünket részvételetekkel, érdeklődésetekkel. Jó volt látni a szakmai elhivatottságotokat, a standunknál álló sorokat és a színpadi előadásainkon összegyűlt sok-sok érdeklődőt. Bemutató arckezeléseinkre a vártnál jóval többen jelentkeztetek, amit az idő függvényében igyekeztünk teljesíteni. Büszkék vagyunk rá, hogy ott lehettünk veletek, hogy megmutathattuk nektek termékeinket, gépeinket, kezeléseinket és megismertethettük veletek filozófiánkat. Igyekszünk mindenkivel felvenni a kapcsolatot, aki jelezte, hogy erre igényt tart. Sokan vagytok, de számunkra mindannyian fontosak, ezért hamarosan jelentkezünk!

Ami biztos, hogy mi jövőre is ott leszünk az őszi Beauty Forumon, ami nekem már a második lesz és alig várom! 2020. október 30-31-et már most beírtam a naptáramba, s remélem ti is így tesztek! Mi várunk majd szeretettel!

Sándor Szilvi
marketing manager
German Derma ConceptBt.