28. Beauty Forum Hungary, ahol neked is ott a helyed…

2019. október 25-26-án már 28. alkalommal ad randevút Budapesten a Beauty Forum a szépségszakmának. A tradicionális kiállítás és vásár a szakma hazai legnagyobb rendezvénye.

Itt mutatják be a cégek a legújabb innovációkat, termékeket, a közönség pedig szakmai előadásokon, bemutatókon és workshopokon keresztül mélyítheti el tudását.

A szakmai programok célja az újdonságokról való tájékoztatás, új brandek bemutatkozása, a szakmai továbbképzés, a gyakorlati tudásanyag átadása, illetve a versenyeken a szakmai felkészültség összemérése.

A sminkszínpadon megismerkedhetsz a legújabb sminktechnikákkal, a 2020-as trenddel, látványos bemutatókkal, filmes megoldásokkal. Lesz menyasszonyi smink, party smink, futurisztikus színvariációk és persze sminkverseny is. Megtudhatod, hogyan készül a tökéletesen formázott, divatos szemöldök és hogy milyen szemöldököt viselünk majd 2020-ban.

Szombaton részt vehetsz a tavaly nagy sikert aratott PillaGálán, ahol a legújabb technikákkal és újdonságokkal találkozhatsz. Lesd el a trükkös mozdulatokat, ismerd meg a legújabb trendeket és próbáld ki az új anyagokat!

De a legfontosabb, hogy mi is ott leszünk és már nagyon várjuk! Gyere el és megismerheted testközelből professzionális márkáinkat - Age Attraction, Meso Laser -, kozmetikusoknak előzetes bejelentkezéssel ingyenes kezelést biztosítunk, közben minden kérdésedre választ kapsz szakmai vezetőnktől, Kormanik Andreától (+36707709158). Még maradt pár hely, kérj időpontot minél előbb!

25-én, pénteken 18 órától meghallgathatod Kormanik Andrea Ismerd meg a prekozmetológia világát című előadását. A 45 perces előadáson bemutatásra kerülnek az újgenerációs hatóanyagok és a legújabb kozmetikai technikák és módszerek.

Tervezd meg előre a programodat, hogy minden számodra érdekes előadás és kiállító beleférjen! Már most jegyezd fel a CT/8-as standot, ahol szakmai tanácsokkal, ajándékokkal várunk szeretettel!

Helyszín: Lurdy Ház Rendezvényközpont

Nyitva tartás: péntek 12.00-20.00; szombat 10.00-17.00-ig.