Diamond Dream – Álomból valóság

Ráncok nélküli, feszesebb arcbőr? Ha Te is erről álmodozol, mert esetleg már eljutottál abba a korba, hogy nem olyan ragyogó az arcbőröd, mint 20 évesen, jelentem, van megoldás!

Íme egy titkos fegyver, a Diamond Dream, amiben biztosan nem csalódsz! Egyedülállóan magas koncentrációban tartalmazza a hó-algát, azt az ígéretes anti-aging összetevőt, mely pozitívan képes beavatkozni a sejtek biológiai folyamataiba. Tapasztald meg, hogyan lehet úgy hatni bőröd állapotára, hogy miközben minőségi hatóanyagokkal töltöd fel, addig az idő kerekét is lelassítod. Hihetetlen, de működik! Bőröd legmélyebb szintjein gondoskodik a gyönyörű és feszes bőrképről, megnöveli a kollagén termelést, csökkenti a pigmentfoltokat, sejtszinten védi és fiatalítja a bőrt, közben üde, rugalmas arcbőrt biztosít. A hó-alga segítségével megnyerheted a ráncok ellen vívott csatát.

Az Ázsiában is kifejezetten luxushatóanyagnak számító selyem is gazdagon megtalálható a Diamond Dream krémben, így bársonyosan puhává, simává teszi a bőröd. Ez a luxus krémkoncentrátum minden bőrtípusra alkalmazható nappali és éjszakai krémként egyaránt.

A nyár végi bőrápolás kiemelt szerepet játszik abban, hogy arcbőrünk mennyire lesz felkészült a hűvösebb, őszi napokra. Ha tudatosan figyelsz bőröd állapotára, elkerülheted, hogy az őszi szél kiszárítsa, bántsa. Ha úgy érzed, hogy arcbőrödet megviselte a nyári tikkasztó forróság, javasoljuk a Diamond Dream Luxury Genocare kezelésünket, amely amellett, hogy táplálja a bőrt, támogatja annak javító mechanizmusát, így az arcbőr sokkal gyorsabban regenerálódik. A Diamond Dream luxus kozmetikai genokúra a high-tech bőrfiatalító kozmetikai kezelések legújabb innovációja. A lézer lenyűgöző hatását ötvözi az időtlen szépség titkos összetevőjével az egzotikus hó-alga koncentrátummal. A kezelés során a Meso Laser egyedülálló elektroporációs technológiájával a hatóanyagokat a bőr mély, szöveti rétegeibe juttatjuk, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt.

Ugye milyen jól hangzik? És ami a legfontosabb, ez ma már nem álom! Ismerd meg részletesebben kezeléseinket és a Diamond Dream lenyűgöző hatását! Váltsd valóra álmaid velünk! Várunk szeretettel!

Kozmetika keresőWebshop