Hogyan növeld meg vendégeid bőrének védekezőképességét?

Tudtad? A legújabb kutatások szerint a megfelelő BH savak képesek jelentősen erősíteni a bőr védekezési funkcióját a fényérzékenységgel szemben.

Nekünk, kozmetikusoknak a legnagyobb örömet az okozza, ha vendégeink a kezeléseink után pozitívan, feltöltődve, elégedetten távoznak. Mindent megteszünk, hogy kezeink alatt mindenki kényelmesen és meghitt hangulatban tudjon pihenni, kikapcsolni és persze szépülni.

Minden hatóanyag felszívódásának az az alapja, hogy jól le legyen tisztítva és radírozva a bőr. Nagyon fontos, hogy visszaadjuk vendégeink bőrének természetes frissességét, ragyogását, védekezőképességét. A mélyhámlasztók, orvos-kozmetikai peelingek megválasztása körültekintést igényel. A Beta Hydroxy (BH) 6 és 12%-os peelingek a bőr regenerálásának új távlatát nyitották meg számunkra. A BH savak hatására élénkül az anyagcsere, felgyorsul a hámképzés, nő a tápanyag ellátottság, fokozódik a keringés, mivel a bőrben található idegvégződések érzékelik a savas beavatkozást, „informálják” az agyat. A kezelések során a bőr alsó rétegét stimuláljuk, ezáltal az irha felső rétege is napról napra tartósan szépül, feszesedik. A BH savazás hatással van a fibroblaszt sejtekre is, melyek fontos szerepet játszanak pl. a kollagén rostok termelésében, amelyek száma sajnos már 25-30 éves kor környékén jelentősen csökken. Rendkívül fontos a bőrmegújítás során a folyadékpótlás kívül, belül egyaránt. A „mágikus” hyaluronsavnak ugyanis vízre van szüksége. A bőrmegújító BH savazás során a bőr befogadóvá válik. Ugyan egyfajta pozitív ételembe vett sokkot kap, de ellentétben a drasztikusabb eljárásokkal, nem okoz lemezes hámlást. Ez azzal magyarázható, hogy a folyamatot alulról, fokozatosan indítjuk a bőr felszínen pedig alapos mikrohámlás megyvégbe ami a szemnek láthatatlan. Az Age Attraction különleges Beta Hydroxy savai a nagyon érzékeny bőr hámlasztására, regenerálására is alkalmasak. Ugyanolyan, vagy még jobb hatékonysággal működnek, mint az AHA savak vagy más mélyhámlasztó eljárások, miközben semmiféle irritációt, vagy kellemetlen tünetegyüttest nem okoznak. Az év bármely szakaszában alkalmazhatóak, ellentétben a legtöbb peeling kúrával. A BH előkezelések hatására ugyanis a bőr fényérzékenysége nem nő, még akkor sem, ha a kúrát nyáron végezzük. Sőt, a legújabb kutatások szerint a megfelelő Beta Hydroxy savak  képesek jelentősen erősíteni a bőr védekezési funkcióját a fényérzékenységgel szemben.

 

A kezelések minden bőrtípusra és bármikor alkalmazhatók.

Hatásukra:

  • eltávolodnak a napi szennyeződések;
  • a bőr megújul, üdébbé válik;
  • halványodnak a pigmentfoltok;
  • fokozódik a tápanyagellátottság, a keringés;
  • mérsékeltebb lesz a faggyútermelés (tiniknek is hatásos);
  • csökkennek az apróbb ráncok;
  • megszűnik a bőr érdessége;
  • erősödik a bőr védekezési funkciója a fénnyel szemben;
  • megnyitja a bőrt, így használatuk segíti a kozmetikumok intenzívebb felszívódását.

A Beta Hydroxy 6 és 12%-os peelingek használata során vendégeid bőre látványosan változik, visszanyeri egyenletes kisugárzását. Otthoni használatra is kiválóan alkalmasak. Nagyon érzékeny, kipirosodásra hajlamos vendégeidnek ajánld a Beta Hydroxy 6%-os peelinget, egyébként a 21%-os otthoni BH sav minden más bőröm megállja a helyét!

Beta Hydroxy otthoni használata során javasolt használati útmutatás:
 
6 hetes kúra

Célja: kíméletes, mégis látványos bőrmegújítás, és folyamatos kollagén stimuláció.

Javasolt alkalmazás: érett bőrre, dohányosoknak, stresszes fakó bőrre, élettelen színű bőrre.

Este kézfejre kinyomni 1 nyomat Youngernizer mélyhidratálót + két nyomat Beta Hydroxy 6% vagy 12%-os peelinget. Összekeverni lágyan majd az bemasszírozni az alaposan letisztított bőrbe. Nem kell lemosni. Teljesen felszívódik. Letisztításhoz ha Pure Face niacinamidos habot használ a vendéged, akkor a hatás fokozott, és még a niacinamid fantasztikus hatásai is érvényesülni tudnak. Reggel elegendő kizárólag egy nyomat Youngernizer vagy Mystic Fruits használat a nappali smink alá.


Folyamatos hosszú távú használat

Célja: látványos bőrmegújítás, problémás bőr kezelés, folyamatos kollagén stimuláció.

Javasolt alkalmazás: problémás bőrre, idős bőrre, dohányosoknak, stresszes fakó bőrre, élettelen színű bőrre.

Alkalmazás: a 6 hetes kúra kapcsán leírt módon, de nem folyamatosan, hanem 5 napig használni 2 napig szünet. A két nap szünetben csak a krém + lemosó használata javasolt.

 

Az eredmény fantasztikus, teszteld saját bőrödön de a vendégek visszajelzéseiből is azonnal érezni fogod.