Ragyogjon a hajad is!

Ezerrel tombol a nyár, a forró napok egyre nagyobb kihívást jelenteken a hajunknak is. Fontos, hogy gondosan ápoljuk a nap károsító hatása és a sós, klórozott vízzel szemben.

Tudnod kell, hogy a szép haj kulcsa az egészséges fejbőr, ami hasonlóan az arcunkon lévő bőrhöz, lehet zsírosodásra hajlamos, érzékeny, száraz, veszíthet rugalmasságából, öregedhet stb. A hajhagymák is a fejbőrben találhatók. Számomra sem volt ismeretlen a hajhullás, a hajzsírosodás, de szerencsére már csak múltidőben.

Az egészséges életmód, megfelelő táplálkozás, elegendő vízfogyasztás betartása mellett rátaláltam a tökéletes megoldásra. Ha neked is fontos az egészséges, gyönyörű, dús haj, ismerkedj meg az Age Attraction extra erős hajkezelő koncentrátumával, a Hair Boosterrel. Ebben a csodaszerben gondosan illesztett összetevők találhatók, nagy dózisban, melyek elősegítik a haj növekedését, tápanyagokkal látják el a fejbőrt egészen a hajhagymákig és regenerálják a haj sejtszerkezetét. Ennek eredményeként hajunk gyorsabban nő, erősebb és mindenekelőtt egészségesebb lesz. Használd hajhullásra, a haj növekedésének serkentésére, az elvékonyodott haj regenerálására, zsírosodás ellen.

A termék bőrt terhelő vegyi anyagoktól mentes, bőrgyógyászatilag tesztelt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal erősebb hatóanyaggal rendelkeznek azok a termékek, amelyekben nagyobb mennyiségben fellelhetők a természetes alapanyagok. Add át magad te is a természetnek! Hetente egyszer-kétszer masszírozd be a hajhagymák tövébe! Próbáld ki, szuper kis termék!

Bővebb információért látogass webáruházunkba!