Az Age Attraction újdonsága: Szempillanövesztő

A híres Wonder Pearls púderek után most itt az újabb sztárjelölt. Lenyűgözően hatékony szérum az elbűvölően szép szempillákért. Új, innovatív hatóanyag-formula, parabén- és illatanyagmentesen.

Álomszép, hosszú szempillák – természetesen!

A lélegzetelállító tekintet többé nem elérhetetlen álom: az Age Attraction megalkotott két egyedülállóan hatékony, új szempillaszérumot, amelyek lehetővé teszik a szempilláid gyors és természetes növekedését. Innovatív összetevőinek köszönhetően természetesen dússá és hosszúvá varázsolja pilláidat. Műszempillát viselőknek is ajánljuk, hiszen saját pilláid megerősítésével még szebbé és tartósabbá válnak műszempilláid.


Az Age Attraction szempillanövesztője nem tartalmaz bőrt terhelő vegyi anyagokat.
 

Két lenyűgöző szérum - minden bőrtípusra

Gyengéd természetesség

Szérumunkat rendkívül érzékeny bőrűek és kontaktlencsét viselők is maximális biztonsággal alkalmazhatják. A szempillák növekedése ezzel a szérummal kicsit hosszabb időt vesz igénybe, ám a végeredmény lélegzetelállító.

Gyönyörű, természetes szempillák és elbűvölő kisugárzás

A szempillanövesztő szérumok folyamatosan értékes tápanyagokkal látják el szempilláidat, amik elősegítik az egészséges és természetes növekedést. A hosszú, erős és sűrű szempillák pedig kihangsúlyozzák a szemeidet, és különleges, új kisugárzást biztosítanak számodra. (Viselkedéstanulmányaink alátámasztják, hogy a szempillanövesztő kúrán részt vett tesztalanyok vonzóbbnak és magabiztosabbnak érezték magukat az új, dús pilláiknak köszönhetően.)

A szempillaszérum hatékonysága egyénenként változó. Tapasztalataink alapján van, akinél különösen eredményesen fejti ki hatását, és a szempillák hossza akár a szemöldökig is nőhet. Azonban van, akinél a pillák növekedése ennél kisebb mértékű. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges idő is egyénenként változik. Mivel a szempillák lényegesen lassabban növekednek a hajunknál, így legalább 6 hetes rendszeres alkalmazás szükséges a látható eredményhez (napi 2 használat mellett).


Használati útmutató:

Hogyan vigyem fel a szempillaszérumot?

A hatóanyagok optimális felszívódásához elengedhetetlen, hogy szempilláid teljes mértékben zsírmentesek és szárazak legyenek. A szérumot alapos tisztítás és sminkeltávolítás után (javasolt termékünk: Pure Face micellás arclemosó niacinamiddal) esténként egyszerűen vidd fel a felső szempillakoszorúra, mintha csak egy szemceruzát használnál.

Milyen gyakran kell használnom?

Legalább 6 hétig, napi 1-2 alkalommal ajánljuk a használatát, amely során már egy kis mennyiség is elegendő. Mikor a szempilláid elérték a kívánt hosszúságot, javasoljuk, hogy kétnaponta alkalmazd tovább a szérumot, hogy a szempillák megtarthassák hosszukat és sűrűségüket.

Meddig alkalmazzam a szérumot?

A szempillák természetes növekedési ciklusa miatt idővel az álomszép, új pillák is lecserélődnek. A tartósan dús és gyönyörű hatás fenntartásához javasoljuk, hogy a kúrát követően is rendszeresen alkalmazd a szérumot, ezzel támogatva és erősítve az újonnan kialakuló szempillákat.


Vásárolj egyedülálló kedvezménnyel! A szempillaszérumhoz most 20% nagykereskedelmi kedvezménnyel juthatsz hozzá hitelesített kozmetikus partnereinknél, vagy kozmetikusod egyedi BENEFIT kódjával a www.liftingshop.hu-n.