Az Age Attraction újdonsága: Mystic Lashes

A híres Wonder Pearls púderek után most itt az újabb sztárjelölt. Lenyűgözően hatékony szérum az elbűvölően szép szempillákért. Új, innovatív hatóanyag-formula, parabén- és illatanyagmentesen.

Álomszép, hosszú szempillák – természetesen!

A lélegzetelállító tekintet többé nem elérhetetlen álom: az Age Attraction megalkotott két egyedülállóan hatékony, új szempillaszérumot, amelyek lehetővé teszik a szempilláid gyors és természetes növekedését. Innovatív összetevőinek köszönhetően természetesen dússá és hosszúvá varázsolja pilláidat. Műszempillát viselőknek is ajánljuk, hiszen saját pilláid megerősítésével még szebbé és tartósabbá válnak műszempilláid.


A Mystic Lashes jelenleg az egyetlen olyan forgalomban lévő szempillanövesztő szérum Európában, amely nem tartalmaz bőrt terhelő vegyi anyagokat.
 

Forrás: CODECHECK - a legnagyobb nemzetközi termékösszetétel ellenőrző oldal

Két lenyűgöző szérum - minden bőrtípusra

Mystic Lashes – gyengéd természetesség

Szérumunkat rendkívül érzékeny bőrűek és kontaktlencsét viselők is maximális biztonsággal alkalmazhatják. A szempillák növekedése ezzel a szérummal kicsit hosszabb időt vesz igénybe, ám a végeredmény lélegzetelállító.

Mystic Lashes+  – intenzív hatékonyság

Alapszérumunkat a növekedést gyorsító Prostaglandine hatóanyaggal egészítettük ki, hogy már napi egyszeri alkalmazással is intenzív és gyors hatást érhess el.
 

Gyönyörű, természetes szempillák és elbűvölő kisugárzás

A Mystic Lashes szérumok folyamatosan értékes tápanyagokkal látják el szempilláidat, amik elősegítik az egészséges és természetes növekedést. A hosszú, erős és sűrű szempillák pedig kihangsúlyozzák a szemeidet, és különleges, új kisugárzást biztosítanak számodra. (Viselkedéstanulmányaink alátámasztják, hogy a Mystic Lashes kúrán részt vett tesztalanyok vonzóbbnak és magabiztosabbnak érezték magukat az új, dús pilláiknak köszönhetően.)

A szempillaszérum hatékonysága egyénenként változó. Tapasztalataink alapján van, akinél különösen eredményesen fejti ki hatását, és a szempillák hossza akár a szemöldökig is nőhet. Azonban van, akinél a pillák növekedése ennél kisebb mértékű. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges idő is egyénenként változik. Mivel a szempillák lényegesen lassabban növekednek a hajunknál, így legalább 6 hetes rendszeres alkalmazás szükséges a látható eredményhez (Mystic Lashes szérumnál napi 2, Mystic Lashes+ esetében napi 1 használat mellett).


Használati útmutató:

Hogyan vigyem fel a szempillaszérumot?

A hatóanyagok optimális felszívódásához elengedhetetlen, hogy szempilláid teljes mértékben zsírmentesek és szárazak legyenek. A szérumot alapos tisztítás és sminkeltávolítás után (javasolt termékünk: Pure Face micellás arclemosó niacinamiddal) esténként egyszerűen vidd fel a felső szempillakoszorúra, mintha csak egy szemceruzát használnál.

Milyen gyakran kell használnom?

Legalább 6 hétig, napi 1-2 alkalommal ajánljuk a használatát, amely során már egy kis mennyiség is elegendő. Mikor a szempilláid elérték a kívánt hosszúságot, javasoljuk, hogy kétnaponta alkalmazd tovább a szérumot, hogy a szempillák megtarthassák hosszukat és sűrűségüket.

Meddig alkalmazzam a szérumot?

A szempillák természetes növekedési ciklusa miatt idővel az álomszép, új pillák is lecserélődnek. A tartósan dús és gyönyörű hatás fenntartásához javasoljuk, hogy a kúrát követően is rendszeresen alkalmazd a szérumot, ezzel támogatva és erősítve az újonnan kialakuló szempillákat.


Vásárolj egyedülálló kedvezménnyel! A Mystic Lashes szempillaszérumokhoz most 20% nagykereskedelmi kedvezménnyel juthatsz hozzá hitelesített kozmetikus partnereinknél, vagy kozmetikusod egyedi BENEFIT kódjával a www.liftingshop.hu-n.