Secret Smoothing - a formabontó testápoló

A testápolás új korszaka: cellulit kezelés, alakformálás és intenzív ápolás egyetlen termékben. Már extra nagy, limitált kiszerelésben is!

Tombol a nyár, libbennek a szoknyák, és előkerülnek azok a testrészeink is, amiket a hideg időben még jótékonyan elrejtettek a ruhák: az integető izmok (kedvesebb nevén angyalszárnyak), a has és derék tájéka, és persze a lábak. Ha úgy érzed, hogy rajtad már csak a Photoshop segíthet, van egy jó hírünk számodra: a Secret Smoothing koncentrátummal fantasztikus eredményeket érhetsz el.

Alakformálás  fogyókúra

Nagyon fontos megjegyeznünk, hogy az alakformáló kezelések nem fogyókúrás módszerek: még a leghatékonyabb eljárással is maximum 2 kg-ot adhatsz le. Ha ennél nagyobb súlyfelesleggel küzdesz, akkor kizárólag életmódváltással (megfelelő diétás étrend és rendszeres testmozgás) szabadulhatsz meg a felesleges kilóktól. A bőröd feszességéért és a cellulit látható jeleinek csökkentéséért azonban rendkívül sokat tehetsz egy intenzív hatóanyag koncentrátummal.

Secret Smoothing 3in1 – egy igazi nehézbombázó

A Secret Smoothing szuperkoncentrátum a testápolás új korszakát jelenti: három esztétikai problémára nyújt megoldást egyetlen készítményben. Olyan speciális és aktív hatóanyagokat tartalmaz nagyon magas koncentrációban, amik segítenek felvenni a harcot a narancsbőrrel, miközben intenzíven ápolják és feszesítik a bőrt.

1. Viszlát narancsbőr!

A Secret Smoothing koncentrátum klinikailag igazolt anti-cellulit összetevőt tartalmaz, kiegészítve két innovatív hatóanyag komplex-szel, amik serkentik a zsírbontó folyamatokat. A zsírsejtekre gyakorolt méretcsökkentő hatásuk segít, hogy végleg leszámolj a cellulit látható jeleivel, és a bőröd látványosan simább és feszesebb legyen.

2. Kontúrozás és alakformálás

Az élénkítő hatású összetevők nem csupán csökkentik a zsírképződést, és megakadályozzák az új zsírsejtek kialakulását, hanem felgyorsítják a zsírégetést és a már kialakult zsírsejtek lebontását is. Ezáltal akár centiméterekben mérhető térfogatcsökkenést érhetsz el.

3. Intenzív ápolás

A habzó gél egy pillanat alatt felszívódik, és azonnal simává, bársonyossá varázsolja a bőröd. A gondosan válogatott hatóanyagok erősítik a bőröd szerkezetét, ezáltal sokkal feszesebbé, rugalmasabbá teszik.

Ha meguntad a keresgélést, és szeretnél egyszerre leszámolni a bőröd minden esztétikai problémájával, próbáld ki a Secret Smoothing szuperkoncentrátumot!

Most limitált szériás, extra nagy kiszerelésben is megrendelheted, ami akár 5 hónapra is elegendő.
 

Igényelj BENEFIT kódot, és vásárold meg 20% nagykereskedelmi kedvezménnyel!