Prémium kategóriás fényvédelem és Make-Up

Biztos hallottál már a különleges púderünkről, de amiről most fogysz olvasni arról még szerintünk nem...

Egy kis üzleti titok: fényvédelem és új összetevő a Wonder Pearls gyöngypúderben. 
 
 
FIZIKAI FÉNYVÉDELEM - prémium kategóriás bőrvédelem az arc érzékeny bőrének
 
A fizikai fényvédők olyan UV szűrőket használnak, amelyek tükrözik, szétszórják és blokkolják a napsugarakat. A legkevésbé valószínű, hogy reakcióba kerülnek a bőrön, így az UV-szűrőket aktív összetevőként használó fényvédő jó választás lehet számodra is, főleg ha szeretnéd, hogy bőröd inkább lassabban, mint gyors ütemben öregedjen. 
 
A titán-dioxid és a cink-oxid az a két fizikai UV szűrő, amelyet az FDA a napvédők számára jóváhagyott. 
 
Titán-dioxid
 
A titán-dioxid (TiO2) vagy ”titánfehér” egy magas törésmutatóval rendelkező ásványi pigment, visszaveri és szétszórja a fényt. Vízben és olajokban nem oldódik, de leginkább olajos vagy porszerű/száraz közegben jól diszpergálható.
Mattosító, csökkenti a kozmetikai kompozíciók átlátszóságát, világosítja a pigment alapú készítmények színét.
Egy ásványi szűrő, mely magas fizikai UV védelemként működik. Smink készítményekben növeli a többi pigment átlászatlanságát és javítja azok tapadását a bőrre.
 
A titán-dioxid felhasználása több mint 90 éve engedélyezett összetevője az élelmiszeripari termékeknek, gyógyszereknek és kozmetikai készítményeknek. Ha nem nanorészecske formájában  van a készítményben, akkor bőrre felvíve  nem hatol át, nem szívódik be és nem káros. 
 
A kozmetikai készítményekben itt találod meg: (INCI): titanium dioxide
 
Tulajdonságai
fényvisszaverő hatású
mattosító
fehér színezék
UV-védő hatású
 
Cink-oxid 
 
Védelmet nyújt mind az UVA, mind az UVB sugárzás ellen. A sminkkészítményekben növeli más festékanyagok fedőképességét, jó tapadást biztosít. A kozmetikai  készítményekben elterjedt összetevő, festékanyagként is hasznos, de a fertőtlenítő, tisztító és a bőr gyógyulását csökkentő hatása miatt is.
 
A kozmetikai készítményekben itt találod meg: (INCI): zinc oxide
 
Tulajdonságai
egy védőréteget alkot a bőrön
véd az UV sugárzás ellen (A és B) 
baktériumölő hatású
gombaölő és fertőtlenítő hatású
fehér festékanyag
 
A bőrápoló és kozmetikai termékekben mind a titán-dioxidot, mind a cink-oxidot mikronizálni kell (módszer a szilárd anyagok finom apró részecskékbe történő őrlésére), hogy hatékony, nagy teljesítményű SPF és PA minősítésű legyen.
 
Fontos megjegyezni, hogy a fényvédelemnek szerepe van a mindennapi bőrápolásban, - még a felhős és hideg napokon is, mert a napsugarak mindig jelen vannak.
 
 
SELYEM - új összetevő a Wonder Pearls púderekben

Wonder Pearls púdert kifejezetten értékes ásványi púderként ismertük meg, egy Make-Up fedési erejével és egyidejűleg egy anti-ageing hatással az exkluzív összetevőknek köszönhetően. 

Mostantól az összetevők listáját selyemporral is kiegészítette a manufaktúra. Ez az egyedülálló kombináció (gyöngypor+selyempor) még jobban kiemeli a Wonder Pearls púdereket a többi púder közül. A Wonder Pearls mostantól nem csak tökéletes fedést biztosít egész napra, hanem lágy, selymes luxus bőrérzetet érzetet is hagy maga után, és exkluzív ápolást is biztosít a bőrnek a hozzáadott selyemnek köszönhetően.
 
Finomra őrölt gyöngyöket már 3000 éve is bevetettek különböző szépségrituálék során. Már az ókori Egyiptomban is használták ápolásra és a bőr védelmére. Japánban, a gyöngyök őshazájában a bőr ráncképző mechanizmusa ellen használták és használják napjainkban is. Ennek alapját az olyan különleges alkotóelemek képezik, mint a 20 létfontosságú aminosav, illetve számos nyomelem, mint pl. cink, szelén, lítium, foszfor, jód, vas és magnézium.
 
A selyem pozitív hatásaiból már a selyemkötők is régóta profitálnak, különlegesen szép kezüket annak köszönhették, hogy a selyem az egyik legfinomabb természetes rost. A selyem által a bőr lágyabbá, puhának tapintásúvá válik.
 
Ha eddig is szeretted ezután imádni fogod, ha még soha nem próbáltad itt az ideje, hogy tegyél egy próbát.
 
Figyelj a felvitelre! Egy különleges púder igényes ecsetet kíván. A Wonder Pearls gyöngypúderhez kizárólag KABUKI ecset dukál. 

Wonder Pearls púder különlegesség
továbbra is kézzel készítve, a makulátlan bőrképért selyemmel és valódi gyöngyporral.