2017 lenyűgöző újdonsága: SHINING STAR niacinamid kúra

Megérkezett az idei év legjobban várt terméke: a Shining Star szuperkoncentrátum, ami rendkívül magas, 12%-os niacinamid tartalmával forradalmi újdonságnak számít a kozmetikai piacon. A többi niacinamidos termékünkkel szinergiában működve lélegzetelállító eredményeket érhetsz el vele mind a szalonkezelések, mind az otthoni arcápolás során.

A transzdermális niacinamid kúra több szempontból is lenyűgöző kezelési lehetőség. A kezelés során a hatóanyagot a Meso Laser készülék egyedülálló transzdermális technológiájával juttatjuk be a bőrbe, megkoronázva egy erőteljes anti-ageing hatású lézeres biostimulációval. Az ilyen jellegű – kizárólag Meso Laserrel végezhető – kezelések hatalmas előnye, hogy nem csupán pár napra varázsolják széppé a bőröd, hanem valódi, tartós anti-ageinget biztosítanak: hatékonyan lassítják az öregedési folyamatokat és biológiai bőrfiatalító hatással bírnak.

Niacinamid – titkos fegyver a ragyogó szépségért

A niacinamid hatóanyag formula különlegessége, hogy egyszerre több fronton veszi fel a harcot a bőrproblémákkal. Intenzív bőrmegújító és anti-ageing hatása mellett csökkenti a hiperpigmentációt, halványít és szabályozza a faggyútermelést is.

Olvasd el, mire képes még ez a fantasztikus hatóanyag!

Az Age Attraction új szuperkoncentrátuma rendkívül magas koncentrációban, 12%-ban tartalmaz niacinamidot, így minden eddiginél hatékonyabb kezeléseket tesz lehetővé a Meso Laserrel dolgozó kozmetikusok számára. A meglévő niacinamid formulás termékeink mellett (Pure Face lemosó, Niacinamid ampulla, Diamond Dream) az új szuperkoncentrátummal sikerült megalkotni egy olyan termékpalettát, ami művészi szintre emeli az arcápolást, pontosabban az arc újra kontúrozását, és a bőr homogén, üde színének kialakítását.