TESZTELT HATÉKONYSÁG

Köszönet Vörös Gyöngyi kozmetikusmesternek, és csapatának a Diamond Dream Luxury Geno Care Hungary programban való kimagasló teljesítményért!

 

2016 áprilisában Vörös Gyöngyi kozmetikus mester vezetésével, a fonyódi Dermisz szépségszalonnal való egyedülálló együttműködés keretében tesztelésre kerültek az Age Attraction hóalga koncentrátumai és az azzal végezhető Diamond Dream Geno Care kezelések.

A közel egy évig tartó programban a Dermisz szépségszalon kozmetikusai 100%-ban elégedettségről számoltak be.

Az Age Attraction Magyarország ezúton szeretné megköszönni Vörös Gyöngyi kozmetikus mesternek és csapatának elkötelezett munkáját!


DIAMOND DREAM LUXURY GENO CARE

A program időtartama: 2016. április-szeptember
Résztvevők száma: 16 fő
Átlagéletkoruk: 47,8 év
Helyszín: Dermisz Kozmetika, Fonyód

Résztvevő kozmetikusok:
Vörös Gyöngyi - programvezető, mesterkozmetikus
Kaposi Viktória - kozmetikus
Varga Lilla - kozmetikus

KOZMETIKUSOK BESZÁMOLÓJA

Az 56 napos kontrollprogramot április elején kezdtük el. A kezelések egy előre elkészített kezelési terv alapján történtek és 2 hetes periódusokban zajlottak. A résztvevők pontos tájékoztatást kaptak a kezelés menetéről, valamint két kezelés közti otthoni termékekkel és ápolási tanácsokkal láttuk el őket. Minden alkalom előtt és után fényképes dokumentációt készítettünk vendégeink arcbőréről. Emellett írásban is dokumentáltuk, hogy mit tapasztaltunk a saját és a vendégek által elmondott észrevételek alapján.  Nagyon fontos volt a folyamatos kapcsolattartás, tapasztalatcsere. Vendégeink minden kezelést követően 3 nappal írásos értékelést küldtek nekünk, melyből számos fontos információt tudtunk kiragadni.
Az első alkalom után kisebb változásokat már tapasztaltunk, volt akinek a lemosó hab kicsit szárította a bőrét, ezért több krém használatát ajánlottuk. A második kezelés vendégeink elmondása alapján már látványosabb és érezhetőbb volt, sokkal puhábbnak, teltebbnek érezték az arcbőrüket. A harmadik alkalom után, vagyis a kontrollprogram felénél átléptük azt a bűvös határt, ami után minden kezelés hatása szembetűnő változást hozott: a bőrük hidratáltabb, teltebb, feszesebb, rugalmasabb, selymesebb lett, a pigmentfoltok halványodtak, a ráncok kisimultak. Több vendégen a környezetük is észrevette, hogy történt valami észrevehetően pozitív a bőrükkel. A negyedik és ötödik kezelés még tovább fokozta ezt az állapotot.

VENDÉGEK BESZÁMOLÓJA

"Már a kezdet kezeléstől simábbnak, teltebbnek éreztem az arcbőrömet. Tapintásra kellemesebb, bársonyosabb volt, és az apróbb ráncokon is láttam változást, nem tűntek olyan mélynek, mint azelőtt. A későbbi kezelések hatására aztán úgy éreztem, hogy a bőröm egész állaga megváltozott, fiatalosabb, rugalmasabb lett, teltebbnek, feszesebbnek éreztem, s már nem csak az apróbb, de a mélyebb ráncaim is mérséklődtek. A tapasztalt változásokat a környezetemben élők is megerősítették."

Dr. Andrásné Fábián Valéria


"Változatlanul fantasztikus maga a kezelés, a komplexitásával, a felhasznált minőségi anyagokkal, és Lilla tájékozottságával, hozzáértésével. Rendkívül kellemes, friss érzés keríti az embert hatalmába. Úgy érzem, ha sokáig ezen a szinten lehetne tartani a bőr öregedési folyamatait, az ember lánya tökéletesen elégedett lehetne."

B. Ilona


"Arcom szuper, a homlokomból a frufrut levágattam, tudniillik egy ránc sincs rajta. Az egész arcom mintha megemelkedett volna, a bőröm szuper rugalmas és feszes. Tömörsége is fantasztikus, egész nap rugalmas és telített."

Kalló Bori


"Egy kedves ismerősöm, akivel hetek óta nem találkoztam, megjegyezte, hogy milyen jól ézek ki, kisimultak a vonásaim, biztos szabadságon voltam. Nem árultam el, hogy szó sincs pihenésről - legfeljebb abban az egy órában, amikor Viki kezel - ez a kúra hatása! Bárcsak örökké tartana!"

S. Andrea