DIAMOND DREAM LUXURY GENOCARE HUNGARY

„…a homlokomból a frufrut levágattam rövidre tudniillik egy ránc nincs rajt.”

Április elején, több szálon futó előkészületeket követően egy kiválasztott kontrollcsoporttal szorosan együttműködve lendült neki a Dermisz csapat az első magyarországi „DIAMOND DREAM LUXURY GENOCARE HUNGARY” programnak, melyekről a résztvevők folyamatosan küldik az írásos tapasztalataikat.

Ugyan még nem ér véget az 56 napos kúra, de addig is szeretnénk megosztani veletek a pozitív tapasztalatok közül néhányat.

Később videó beszámolót is láthattok az eredményekről.

Bori: Arcom szuper ,ami azt jelenti, hogy a homlokomból a frufrut levágattam rövidre,tudniillik egy ránc nincs rajt. Az egész arcom minthogyha megemelkedett volna, szuper bársonyos és puha.
A bőröm hamvasabb lett…

Vali: Az arcbőrömet teltebbnek, simábbnak és feszesebbnek éreztem, majd a tükörbe nézve is ez látszott. Az apróbb ráncok napokkal később sem tűnnek olyan mélynek, mint azelőtt.

Eszter: Az elmúlt hetekben 2-en is megjegyezték, hogy ki vagyok simulva :) Nem számítottam ilyen hirtelen eredményre. A bőröm továbbra is egyre rugalmasabb, a problémás területek teljesen megszűntek. Nagyon jó textúrája van a krémnek, nem zsírosít.

S. Andrea: Egy kedves ismerősöm, akivel hetek óta nem találkoztam, megjegyezte, hogy milyen jól nézek ki, kisimultak a vonásaim, biztos szabadságon voltam. Nem árultam el, hogy szó sincs pihenésről, - legfeljebb abban az egy órában, amíg Viki kezel - ez a kúra hatása! Bárcsak örökké tartana....!

Ottilia: A krém az nagyon jó, nélküle már nem is tudnám elképzelni, annyira megszerettem:) A kezelés most kezd látványos lenni szerintem, fiatalodik a bőröm:), tényleg szép.

O. Andrea: A krémet már a kúra megkezdése előtt is használtam - rendkívül megkedveltem! Állaga, illata, felvitelét követő "nem zsíros hatás" tekintetében is szuper és nem utolsó sorban érzem, hogy szereti a bőröm!

Amint az utolsó hóalgás kezelés is megtörtént és beérkeznek a beszámolók,
kezdetét veszi az izgalmas háttér munka:
a fotók, vélemények, eredmények kielemzése, aztán pedig az eredmények publikálásával jövünk! (kb. 3-4 hét)

Természetesen a végén kiválasztjuk az AGE ATTRACTION "Év arcát" is,
aki egy előre egyeztetett időpontban egy profi fotózáson vesz részt Budapesten, ill. egy 100.000 Ft értékű Age Attraction kozmetikai ajándékcsomagot is nyer!

Ne felejtsd!

Az időtlen szépség titkos receptje a különleges Diamond Dream hó-alga koncentrátum, melyet a kezelés során és a krémben otthon nap mint nap is használni kell.

Fontos tudnod, hogy a hó-alga sejt szinten egyedülálló módon védi és
aktíválja a sejt élettartamáért felelős Klotho gént.

Az Alpok gleccserrégióiban felfedezett hó-alga egy szokatlan technikát fejlesztett ki (sejtek kalória-korlátozása), ezért ennek alkalmazása hatékonyan késlelteti a bőr öregedését.

Erről így nyilatkozott Makoto Kuroa Southwestern Medical Center professzora:
"Ez lehet az eddigi legnagyobb lépés az öregedés elleni kezelésben"