Mert photoshop nélkül is lehet...

Téged is elvarázsolnak az interneten látható fotók? Szeretnél ugyanolyan gyönyörű lenni, mint a modellek? Akkor van egy jó hírünk a számodra!

Photoshop nélkül is lehet eredményes egy kozmetikai kezelés

Hogy ez miért ilyen meglepő?

Nagyon sok internetes oldalon, on-line magazinban és blogon találhatsz különböző kezelések előtt és után készült fotókat. Ezek célja, hogy bemutassa, milyen eredmény érhető el az adott kozmetikai beavatkozással.

Azonban nem minden fénykép mutatja be az igazságot!

A különböző képszerkesztő programok megjelenését és elterjedését követően egyre többen tanultak meg mesterein alkalmazni egyes trükköket. Ezek segítségével ugyanis megannyi változtatás eszközölhető egy fotón. Sőt! Szinte teljes egészében átalakítható egy-egy arc, és bárkiből „készíthető” szupermodell.

De ez a kép nem tükrözi a valóságot!

Ezek a fényképek igazából csak marketing fogások. Akadnak ugyanis, akik egy-egy jól elkészített stock fotót használnak fel, így az általuk bemutatott eredmények nem hitelesek. Hiába látszanak tisztán a változások, ezek az előtte-utána fotók gyakran csak egy ügyes képszerkesztő alkotásai. Ezeket sokszor nem egyszerű elkészíteni, mégis sokan élnek a lehetőséggel.

Hogy miért?

Vannak, akik ezt tartják az egyszerűbb megoldásnak. Ők inkább az ügyes szerkesztőkre hagyják a munkát, hiszen egy jó előtte-utána fotót nem könnyű elkészíteni. Ehhez kiváló beállításokra és megfelelő fényhatásokra van szükség. Ugyanis csak így érhető el, hogy a kezelés eredménye valóban látványos lehessen, és a fotók élethűen visszaadhassák a változásokat.

Azonban ez nem ennyire lehetetlen!

Valóban szükség van a jól elkapott pillanatra, de ehhez elég egy amatőr felszerelés vagy akár egy telefon is. Ha a fotós meglátja a legjobb alkalmat, akkor könnyen elkészítheti a valóságot bemutató fényképet. Nincs szükség hosszas előkészületekre, és egyáltalán nem kell használni a képszerkesztő programokat sem.

Photoshop nélkül is bemutatható a kezelések valódi eredménye.

Mindezt onnan tudjuk, hogy mi magunk is tapasztaltuk. Az alábbiakban néhány amatőr felvételt mutatunk be, amelyek a valóság pontos ábrázolásával mutatják be az AgeAttraction kezelések eredményeit.

Mert a jó előtte-utána fotóhoz csupán egy eredményes kezelésre van szükség…

 

És ahol a kezelések photoshop nélkül is látványosak:
Bolvári Szalon, Budapest, 13. kerület.

Köszönjük nekik a képeket! AgeAttraction Magyarország