Hosszú távú anti-ageing? Egyre népszerűbb...

Ha reggel felkelve hatalmas meglepetés ér. Ha a tükörbe nézve az idősebb önmagad néz vissza rád. Ha egy lehetőségre vágysz, amivel visszanyerheted a bőröd fiatalságát.

Akkor válaszd te is a hosszú távu Anti-Aginget!

A nők számára a hatékony bőrápolás mindennapos feladat. Ahhoz, hogy ez ne csak rendszeres legyen, hanem egyben minőségi is, ahhoz megfelelő összetételre van szükség. Ez ugyanis éveken keresztül megalapozhatja az arc feszességét, amelynek köszönhetően minden alkalommal nagyszerű lehet a megjelenésed.

De idővel elérkezik a rettegett kor!

Amikor már nem használnak a szokásos krémek, amikor már komolyabb segítség kell. Ugyanis a bőrfiatalításhoz nem elég egy mindennapi kozmetikum. Ehhez mélytisztításra, és innovatív hatóanyagokra van szükség, amelyek sejtszinten avatkoznak közbe, és megállítják az idő múlását.

A fiatal arcbőrhöz vezető rögös út

A fiatalság megőrzése már huszonéves korban megkezdődik. Ekkor kell letenni az „alapköveket”, hiszen már ilyenkor is rettentően fontos a bőr rugalmasságának és feszességének biztosítása. Ehhez a megfelelő kozmetikumok használatára van szükség, ugyanis ha ekkor elmulasztjuk a megelőzést, akkor nem lesz menekvés. A ráncok menthetetlenül megjelennek, és csak nehezen vehetjük fel ellenük a harcot.

De ebben nagyszerű segítséget nyújt a hosszú távú Anti-Aging!

Ez a koncepció egyet jelent a kiváló alapanyagok használatával, a tripleX hyaluronsavval, a peptid koncentrátumokkal és akár a genetikai tényezőkre is ható aktivátorokkal, őssejtes szuperkoncentrátumokkal, valamint a nagy telesítményű biostimuláló lézeres eljárásokkal. Ezek hatására a bőr fiatalsága visszatér, a ráncok elhalványulnak.

Így újra minden reggel mosolygósan indulhat, és nem lesz szükség a hosszas készülődésre sem.

Na de hogyan érhető el a hosszú távú Anti-Aging hatás?

Az otthon használatos szuperkoncentrátumok mellett egyes magasan kvalifikált kozmetikákban értékes kezelésekre is rátalálhatsz. Ők nem a divatkezelések mellett teszik le voksukat, csak a legerősebb hatékonyságon alapuló filozófiában hisznek. 

Náluk, két szempontból is lényeges és hatékony kezelést kereshetsz mely a hosszú távú Anti-Agingben segítségedre lehet. Lássuk most ezeket a kiváló lehetőségeket, amelyek mindenkit végigvezetnek a fiatalsághoz vezető úton.

1.    Meso Laser – lézeres mezoterápia

A Meso Laser lézeres mezoterápia azonnali megoldást eredményez, amely hosszútávon megoldja a „ráncos” problémát. Hatására lassul az öregedés, elhalványodik a bőrszín egyenetlensége és feszesebb lesz az arcbőr.

Mi a lényege az eljárásnak?

A kezelés egy 12 diódás biostimuláló rendszerrel végezhető, amelynek sokáig megmarad a hatása. Ez lehetővé teszi az erőteljes kollagén termelődést és segíti a hatóanyagok intenzívebb bevitelét, ami ráadásul a bőr mélyebb rétegébe, az irhába is eljut. Ennek köszönhetően az eredmény soha nem marad el.

Mi történik ennek hatására?

A nagy teljesítményű lézer és a bevitt szuperkoncentrátumokpozitív hatással vannak a bőr biológiai működésére. Pl. a kollagén termelődése fokozható, sőt, újra is indítható a kezeléssel. Így az arcélek kifejezőbbek lesznek, a tekintet nyitottá válik, és a tükörbe nézve fiatalos önmagad köszöntheted.

2.    CW Laser – rétegelt hyaluronsavas feltöltés

Ez az eljárás egy igazi nehézbombázó. Ennek hatására ugyanis a bőr háromszor annyi hatóanyaghoz jut, mint az alap kezelések során, így azonnal látható az eredmény, ami hosszú távon tartós marad.

Mi a lényege az eljárásnak?

Az egyik legjobb hatóanyagot, a tripleX hyaluronsavat juttatják a bőrbe, méghozzá további erős hatóanyagokkal együtt, háromszor egymás után. Ezek a kiváló minőségű, Németországban gyártott hatóanyagok nem terhelik meg a bőrt. Éppen ellenkezőleg, jótékony hatással vannak rá.

Mi történik a hatására?

A kezelés hatására a bőrt nagy mennyiségű hyaluronsavval töltjük fel, mely kvázi alábélei a bőrt. Ezt beaktiváljuk egy CW lézernek nevezett lézerezéssel, így a hyaluronsav molekulákat megnoveljük, melyek tartósan a helyükön maradnak, hosszan fenntartva a kezeléssel elért eredményt. De ez a kezelés nem csak ennyi. Elérhető vele a kollagén jóval intenzívebb termelődése is.  Ezért a bőr napról napra feszesebb lesz, a ráncok folyamatosan halványulnak el. 

Te is tökéletes megjelenésre vágysz? Engedd, hogy a felszínre törjön a benned lakozó fiatalság! Válaszd a számodra ideális kezelést, keresd meg a bőröd számára legmegfelelőbb káros vegyi anyagoktól mentes termékeket és törj a csúcsra a hosszú távú Anti-Aging segítségével. Mert ma már lehetővé vált az utazás a múltba…